Foorum
2015-01-06 18:09
Kas keegi (näiteks moderaatorid) seda ei vaata, kuhu inimesed panevad oma kuulutusi? Pidevalt on näiteks naine tutvub mehega osa täis teenusepakkujaid, aga ometi on neil ju oma rubriik olemas. Inimesed palun lisage (või vähemalt teenusepakkujad) oma kuulutused õigetesse kohtadesse
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 18:26
Sellisel juhul tuleks terve rubriik "mees tutvub naisega" teenuste rubriiki kolida. Mõtle ikka enne, kui miskit suust välja ajama hakkad.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 18:42
kas teenusepakkumine mitte tasuline või siis vähemalt "ainult vippidele" rubriik ei ole?
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 18:43
Kuidas nii? Ainult rahapakkujad ja rahatahtjad läheksid sinna teenustepakkuja alla
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 18:49
Rahapakkujad ei ole ju teenusepakkujad.Nad pakuvad ainult raha :$
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 18:54
No ju siis olen ma ainuke, keda see häirib, et kui ma võtan lahti naine tutvub mehega rubriigi ja sealt enamus teenusepakkujaid vastu vaatab.
Pole huvi nende vastu ja ma leian, et see on teenusepakkumine vales rubriigis. Aga noh igal ühel oma arvamus
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 19:00
Ajalehekioskist käid endale mööblit ka ostmas või.. Jah, sa oled tõesti epistemioloogiliselt vales keskkonnas oma probleemiga- tegu on puhta kepilehega.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 19:06
ei, kuulutaja kaebuses on uba, aga lahti saaks sellest AINULT siis, kui rahatahtjate kuulutused koheselt (!) valest rubriigist kustutataks. aga see on juba... ühesõnaga, keegi seda teha ei viitsi siin läevad asjad suures osas nii kui nii isevoolu teed. peaasi, et inimesed suhelda soovides vipi lunastavad ja asjad (saidi tehniliselt poolelt) ordungis.
aga teenuste rubriiki naljalt kuulutusi panna ei saa, selles selle asja uba ongi, sestap topitaksegi nn. "tavarubriiki".
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 19:09
To: stansmith kas sa ajalehes oled pannud tähele, et on kuulutused "anda ära" ja "müüa" mis on kaks täiesti erinevat asja

Aitäh Vabakuulaja vähemalt üks mõttekaaslane Jah raskena see näib ja jutt on sul õige kahjuks
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 19:20
Püüa endale mõista anda, millise sisuga lehel sa viibid. Tegemist on seksilehega, ja seks on kaup, mida saab konventeerida kaudselt (lunastades naisele esmakohtumise korral kinopileti) või otsene viide summale, kuulutuste näol. Miks peaks haldaja kuulutusi blokkima ja piirama hakkama- ebarentaabel.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 19:30
seks ei ole alati kaup. enamasti on see siiski nauding. müüdav seks on kaup, ehk siis teenus. ehk siis peaks kuuluma teenuste alla. aga on inimesi, kes ka ilma müümata/ostmata soovivad kohtuda. vat nende jaoks on rubriigid mees/naist, naine/meest, naine/naist jne. elementaarne ju.
algselt vist oligi vist mõeldud, et ei hakata kätte sellele turundusharule ette panema, aga maksuliseks ikka, sestap "teenuste" rubriik ka eritingimustel kuulutajale. aga noh. kuna keegi näpuga järge vedada ei viitsind, siis on pakkujaid igas rubriigis, loodetud pappi ei laekunud, vip pold kah populaarne ja keerati kõigile, kollektiivselt.
aga aitaks, kui pakkumise/ostmise kuulutusi nii umbes kuukene intensiivselt valedest rubriikidest eemaldada. paar nädalat on jube, edaspidi mitte nii väga. ja süsteem stabiliseerub.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 19:33
pluss et see ohjeldaks tiba ka miljonite liba-, (või lisa-,) -kontode loomist, mis hakkas lokkama piiranguga "1 kuulutus päevas". tavainimene vaid kuulutamise pärast omale mitutkümmet kontot tegema ei hakka, aga "teenendajad" peavad pildis püsima, et end kuidagigi müüa. ja nii ongi kümnete kontode taga sama inimene. rohkem kuulutusi, rohkem tähelepanu, sestap vaja rohkem kontosi. eluline küsimus, konkurents sel alal on karm.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 19:41
Aga kas siis näiteks ei annaks teha mingit uut rubriiki, kus on siis sponsorluse otsiad/tahtjad, kus oleks siis näiteks keelatud teatud sõnad ja emotikoonid nagu näiteks ":$ " ja " sponsorlus " jne? Siis oleks ka pilt veidi selgem. Mul ei oleks probleemi osta kinopilet (mis on elementaarne) vms naisele, aga päris 100€ nüüd ka välja ei köhi. Ma saan absoluutselt aru naistest (ka meestest) kes osutavad teenuseid raha eest, aga ongi kurb just see nagu Vabakuulaja kirjeldas, et libakontosid ja lisakontosid on nii palju. Või ehk annaks kuidagi orgunnida lahti teenuste osa kõigile naistele, sest mehed pigem pakuvad raha mitte ei küsi (võibolla ka küsivad, aga pole märganud või on neid siis niivõrd vähe)
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 19:45
Kõigepealt - kui lisaksin naine meest rubriiki kuulutuse, et "jooks täna veini", "kes filmi tuleb vaatama", " ", " veebi" jne - siis kas see tähendab, et oleksin tasuline??? Ja kui sama kuulutus on mees naist rubriigis, siis tähendaks see mida? - et pakutakse raha?
Üks on see, mis on kirjas, teine see, mida kirjutaja kirja pannes mõtleb ning kolmas see, mida lugeja sealt (oma rikutuse piires) välja loeb.

Kui kuulutuses ei ole raha/sponsorlust küsitud, siis kas saab eeldada, et seda küsitakse? Jah, ma võin oma rikutuse piirides seda arvata, aga ma ei saa välistada, et keegi lihtsalt ei taha üksi kodus veini juua.

Kui ma mõnes kuulutusteportaalis näen kuulutust "ära anda kapp", siis kas ma ikka saan eeldada, et see asi alati tasuta ära antakse? Ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 19:51
mina personaalselt pidasin silmas kuulutusi:


enii
2015-01-06 18:37:19
Красивая девушка ищет встреч)
По хорошим ценам.
55502453.
Tallinn



koshka69
2015-01-06 16:25:52
kes tahab veeta head ööd sexsida
koht on same kohtuda kell 1.00 öö
oluline vanuses 40-49.

vqib autos,ja sinu kohas 56787908,,,,,,,, 56787908,,,,,,,,


nara80
2015-01-06 16:09:03
tulen helsini 08.01.2015 januari
kes tahab kohtuda sexda otan sind
koht on
372 56776778



mis arusaamatuks jääb? see oli mitutiotsing. on ka VEEL selgemaid kuulutusi naine/meest rubriigis. ERITI arusaadav, kui olla kursis antud kuulutajate varasemate kuulutustega, (ja antud kuulutajate KLOONIDE omadega).
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 20:02
Jah paraku nii on, aga kui hakkad seda veinikuulutust lähemalt vaadata kasutaja profiilist on selgelt kirjas et otsin sponsorit. No ma lihtsalt pakun varjanti, et näiteks siis kõik kellel profiilis kirjas, et otsib sponsorit ei saaks kuulutada mees naist ja naine meest jne rubriikides vaid ainult teenuste all, kuna teenuste portaali saab ju kuidagi raskemalt kuulutust panna (sorry isegi ei tea kuidas) sest ja kui ma loen kuulutust, et kes filmi tuleb vaatama siis ma eeldaks seda, et kui kino siis loomulikult ma meesterahvana maksan ise piletid, aga kui vajutada kuulutaja peale ja kohe kontaktide all on kirjas, et alla 300 ei kohtu, siis on ka vähe selline halb maik vms juures, et no pagan miks on see rubriik ainult rahaotsijaid täis
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 20:05
2-l neis ei ole otsest kirjet tasulisuse kohta.

Pealegi, see, mida te ootate, on reaalne, kui saidil moleks töötavad moderaatorid. Ehk siis inimene, kes saab oma aja ja tähelepanu järjest eri asjadele pöörata. Nt, kui ma hetkel hakkaksin piltidega tegelema, siis põgus modereerimine võtaks järjest aega ca 2 h, kui sellele lisada ka google otinguga läbikäimine, siis kokku ca 3 h. Selle ajaga on juurde kirjutatud olenevalt kellaajast ca 500-1000 kuulutust, mille lugemine võtab aega kui kaua? Lisaks kasutajad oma "oluliste" ja vähemoluliste probleemidega, kes kõik ootavad vastust kohe - kui 3 minutiga ei vasta, siis pole ime, kui sad juba sõimukirja.

Tõesti, andke andeks, aga kui teie seas leidub keegi, kes seda kõike vabatahtlikuna 24/7 teeb, andke märku, ma usun te saate koheselt rakendust ning näidake kui head ja motiveeritud te olete.

Ausalt - ma tahaks mõnikord ka öelda, mida ma tegelikult ühest või teisest arvan, kui p...s või l..l, või ... üks või teine on. Kui sitt kogu elu on jne jne, aga krt, enne läheb jumala päike looja.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 20:08
Ainus, mida te saavutate, on see, et need paar-kolm moderaatorit, kes siin veel midagi teevad - olgu mis iganes motivatsioonist - panevad oma ameti maha. Ja kui te arvate, et praegu on kõik PIIP PIIP PIIP, siis peale seda oleks "lust ja lillepidu"
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 20:13
nu peale seda oleks asi veelhullem PIIP ja omanikud peaks kas putka kinni või siis modede motiveerimispaketi tegema
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 20:19
No mida seal siis ikka. Las siis inimesed kuulutavad, kus tahavad. Elame ju ometi vabal maal. No fakt on see, et igalühel ole omad probleemid ja oma ajakadu jne. Usu ma tuleks ise teile moderaatoritele appi, aga esiteks ei ole mul piisavalt teadmisi lehekülje haldamise koha pealt ja teiseks ei saa ma ka nii tihti siin nüüd viibida ja kolmandaks kas siis tõesti pole inimesed avaldanud soovi saada modeks? Ma saan aru, et igaüks ei kõlba selleks, aga 3-kesi hallata kogu saiti? Aga eks kui te moderaatorid leiate kellegi kunagi kauges tulevikus, kes selle asjaga teleks oleks väga meeldiv
Ma lihtsalt juhtisin tähelepanu sellele, mis võiks olla minu silmis teisiti, sest nagu juba mainitud on inimesed erinevad. Mõni tõesti soovib juua veini ja ei midagi muud ja teine soovib "juua" 150€ veini ja jääb mulle lihtsalt nördinud tunne, kui ma selle kuulutuse avastan lootuses, et ehk saab õhtul lihtsalt veidi lõõgastuda, mitte rahakotti märgatavalt kergendada
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 20:32
Irooniaga pooleks ja mitte kõige parema näitena, aga siiski.
Kui ainult poe taga oma ... joovate meeste suuri muresid, mille olemasolust nad kindlasti ainuisikuliselt teavad, nad saaksid riigikogulastele rääkida - sest nemad ju ei tea, muutuks maailm kohe ilusaks ja roosaks.

Või siis, kui riigikogus poleks nii palju neid muidusööjaid ja nende palk oleks miinimumpalk, siis selle rahaga, mille riik kokku hoiaks saaks pooled asjad eestis ära lahendada.

Kahjuks sellised on paljud mõtteavaldused. (Kui keegi tundis ennast puudutatuna, siis ära tunne, see ei olnud sinu kohta, ma LIHTSALT ÜTLEN, see ei ole ju isiklik - - - tekkis pisut halb tunne? Just nii tunneb mõni mode, kes tahaks, aga ei saa või on väsinud sellest pidevast sapist)

Kui need kes hoolivad/hooliks ei saa midagi teha ning need kes saaks, ei hooli/taha/saa vmi, siis kas on õige süüdistada kogu aeg neid esimesi?
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 20:40
kusjuures, ei ole süüdistanud. nagu ma vihjasin, kala hakkab mädanema peast. moded on vaid...seljaaju vast. haamri ja alasi vahel.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-06 20:49
See oleneb sellest, kas need kes saaks midagi teha, aga ei hooli/taha midagi teha teavad seda, et need kes hoolivad/hooliks ei saa sinna midagi parata. Näiteks ei tea ju tavakasutajad, kui palju on aktiivseid moderaatoreid ja kui palju on nendel õigusi antud ja muud sellist. Ei ma ei eeldanud, et ainuisikuliselt minu mure selle kuulutustega saab kohe lahendatud või üldse, sest siiamaani on sellel väga palju vastukaja. Kuid tavakasutajana ma eeldan ju seda, et keegi seletab mulle selle lahti miks see nii on ja miks see hea on. Ma ei tea, kui palju näiteks sina päevas sõimukirju saad evatytar ja kui palju kirju, kus lihtsalt kirjutatud "tutvume" või "seksime" ja milline on sinu eraelu ning mida ja kui palju sa oma ajast ja energiast siia lehe alla matad ja mis tundeid sinus tekitavad sellised kirjad.

Sorry tõesti kõigi ees, et sellest üldse kirjutama hakkasin, kuna paistab, et inimestele sobib selline lahendus nagu hetkel on suurepäraselt ja polegi vaja mingit muutust Igatahes luban, et see oli minu esimene ja viimane postitus

Päikest ja ärge pikka viha pidage
˅ näita rohkem ˅
2015-01-09 13:28
Nõustun nendega, kes häirib see Naine Otsib Meest rubriigis vohav sponsori otsimine ja see ka mõnevõrra kui Muud alt vaatab vastu sponsorluse pakkujate või sponsoriotsijate hordid . Või siis peaks paika panema, et mis faking asi see sponsorlus õigupoolest on - et kas näiteks see kui üks kutsub teise kuskile ja plekib kõik kulud (kinopilet,teater,spaa,õhtusöök või üks neist mitmest) . Et kas taoline asi on juba sponsorlus

Või on sponsorlus midagi sellist, et naisele 200 euri kuus või korra eest ja korraga oleks kuulutuste rubriik puhas nii nendest, kes raha pakuvad või ka nendest, kes raha küsivad . Kogu probleem ongi selles, et sedasi kujuneb või võib kujuneda portaalist mingisugune väärastunud ettekujutus . Umbes et tegemist ongi kohaga, kus tasuta seksi polegi võimalik saada, vaid kõigel on hinnakiri juures . Lõpuks jääb muidugi veel ka see teema, et kui kuulutuste rubriigis on kirjas, et otsin meest või otsin naist ja kuulutuses pole midagi raha või kingituste küsimise ega pakkumise kohta, kuid profiilis on, kuidas siis .

Huvitav oleks teada, kuidas moderaatoriks saadakse .Kas näiteks sedasi, et teed mingi püsiannetuse või oled pidevalt aktiivne või tunned Iha.ee omanikke või on mingeid muid soovitajaid . Ma lihtsalt mõtlen seda, et kui sait on suur, tuleks rohkem moderaatoreid tööle võtta . Või siis Korduma Kippuvate Küsimuste rubriiki täiendada . Ega see. et on vähe moderaatoreid või piltide ülespanek jne võtab aega, pole vabanduseks või vähemalt ei tohiks olla .
˅ näita rohkem ˅
2015-01-09 20:21
Ankeedis pole kirjas, et urukass naisi ka paneb
˅ näita rohkem ˅
2015-01-11 15:34
Kuulutuste rubriigist näiteks selline väljavõte:
kaitkassa
2015-01-10 15:15:36
Suured tänud kõikidele, kes tegid konkreetse pakkumise. Mehed, mis teil viga on, võiksin selle summaga avada koolitusfirma, kus õpetaks Teid naissooga suhtlema ja käituma, et te ei peaks siit raha eest kui tasuta seksi nuruma. Loomulikult oli ka meeldivaid ja viisakaid ja põnevaid kirju Väike statistika: ühe ööpäevaga pakuti kokku 9290 € kokku 35 mehe poolt ja kokku tuli 187 kirja. Keskmine summa ühe pakkuja kohta oli niisiis 265 €. Ma soovitaks kõikidel panustada see summa heategevuseks ja teie enda olek ja enesetunne, rääkimatta eneseväärikusest, tõuseb märgatavalt naiste silmis. Kohtumisele lähen aga ainult ühe meeldiva ja tõelise dzentelmeniga Kaunist laupäeva kõigile!
˅ näita rohkem ˅
2015-01-11 22:44
Kahju, et pole enam alles seda kuulutust, kus päev varem toosama "daam" selgelt provotseeris mehi omale õhtuks parimat pakkumist tegema!
......õnneks pole minul siiski seksiga veel nii duuga, et pakkumise tegemisele isegi mõelnud oleks. ........vaatasin ainult ja imestasin......
˅ näita rohkem ˅
2015-01-11 23:52
kinnitan, täpselt sellise üleskutse piiga tegi. et kui te kuulutustes nii kanged rahapakkujad olete, tehke siis konkreetsed pakkumised homseks õhtuks.

mis pani mu vaatama selle pilguga, et
- mees-naist rubriigis oli tol hetkel ca 6.000 kuulutust, ja vähemalt kahel esimesel lehel pakkus 4/5 pappi
- naine-meest rubriigis ca 400 kuulutust, umbes iga teine küsis raha (vipiks- ehk sendikerjamised sealhulgas)
- muude all ca 600 kuulutust, neist umbes veerand rahalised

siis on siin ikka vääääga lollide ostjate turg, kes luhvtitavad oma sajalisi ei millegi eest -- mitte tutvuste otsimise koht

ilusa statistika postitas õpetlik lugu
˅ näita rohkem ˅
2015-01-12 16:07
Kusjuures mis seda statistikat puudutab, siis ma oletaksin, et kogu see raha pakkumise jutt on tingitud sellest, etnii saab paremini löögile . Ja vaevalt et keegi hakkaks reaalselt maksma sadu eurosid ja võimalik, et veel ka kehvapoolse seksi eest . Ehk et siis isegi kui sellised rahad olemas on, siis hakkaks ilmselt ka mingi juramine peale, miks pole võimalik maksta ja vaevalt et keegi ka kuhugi pöörduks " näe,lubati keppimise eest 200 eurot,aga nüüd tüüp ei raatsi kümnekat ka anda".
˅ näita rohkem ˅
2015-01-12 19:07
Kusjuures mõtlesin täpselt sedasama, et kui paned end oksjonile müüki, siis on ikka täiesti idiootne võtta pärast kokku kõikide pakkumiste summa ja mõelda, et vaaaaaaaaaaaaaata kui palju ma ikka väärt olen. Minu silmis tegi see tädi selle kuulutusega end täiega täis.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-12 19:16
Ja sealjuures ei ole kuskil öeldud, et kui mitme tunni eest see 100 välja käiakse.
kui 50 euri tund on tavaline taks, siis 2 või enama tunni eest 100 on okei, või mis?
˅ näita rohkem ˅
2015-01-12 20:00
Aga kuskil pole kirjas, et need 187 kirja tulid kõik eri meestelt. Mõnega ehk ikka vestlus arenes ja teised saatsid trobikonna sõimukirju, et ei vastatud.
Kuulutus oli ju puhas raha küsimine, milleks teised pidid üldse kirjutama?
˅ näita rohkem ˅