Foorum
2010-04-28 12:42
päris tihti näen fake pilte. millal sab olema nii, et fake pilte siia ei lubata? neid lubajaid on nii vähe ja kas ikka ei ole võimalik üheselt asjale läheneda? ma ei tea, mille eest teie üksteist moderaatoriteks ja administraatoriteks teete aga piirid võiks ikkagi olla. kui minu juttu sogaks peate, siis iha.ee omanik võiks ikka püüda paremuse poole või on tema ajumaht ka piirid leidnud?
˅ näita rohkem ˅
2010-04-28 14:05
Sul on alati võimalik fake piltidest teada anda - selleks peab olema ka mingi tõendus - a'la see on liiga paks, see on liiga ilus, seda olen vist kusagil näinud.. jne ei ole piisavaks argumendiks. Konkreetne link nt

Pealegi, kui leiad, et sa oleksid ülihea moderaator eks kandideeri siis selleks ja loodame, et sinu tööd ei kritiseerita.
Muidu on nagu valitsuse ja riigikogiu kritiseerimine inimese poolt, kes ise valimas ei käi...
˅ näita rohkem ˅
2010-04-28 14:10
ma ei pea vajalikuks kandideerida. kui keegi on endale selle vastutuse võtnud, siis tehku oma tööd korralikult. mul pole vaja ilutseda kuskil moderaatorite nimekrijas ja särada VIP märgi all.
˅ näita rohkem ˅
2010-05-01 11:17
Oi ma tahaks küll särada VIP märgiga ja modereerida...ei tea küll aga mulle pole keegi teinud ettepanekut, ole nii pai ja hakka modeks
˅ näita rohkem ˅
2010-05-03 00:57
Mis loll jutt see on, et hakka siis modeks, kui ise paremini teed!!! Mis mõttes nagu, nemad ise tahtsid modeks saada, siis tehku oma tööd ka korralikult. Ma saan aru, kui ikka väga raske on kindlaks teha, et pilt on fake vms, aga no siin ikka vahest selliseid, et pildil on veel teise saidi vesimärgid ja ripub ilusti üleval. Järelikult ju ei vaadatagi pilte korralikult, visatakase pilk korra peale ja ongi kõik. Mõni modedest kindlasti vaatab ka ja võrreldes eelmise aastaga on olukord paranenud päris palju, aga no mõnda pilti pole vaja avadagi ja juba näeb neid vesimärke......ma ei saa aru.......seda ei ole ju väga raske märgata.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-06 00:50
siin saidil on jah mode hea olla kõik poevad perse
˅ näita rohkem ˅
2011-11-13 08:10
kõik ikka oleneb sellest persest kuhu pugeda.
˅ näita rohkem ˅