Foorum
2014-04-16 10:00
Tahaks väga teada modede käest miks piiratakse kasutajatel kuulutuste lisamine kui keegi püüab hoiatada teisi petturite eest? Miks kustutatakse teisi hoiatavaid kuulutusi? Ja ärge nüüd tulge ütlema et te seda ei tee, teete ikka küll!!! Kas Ihas on petmine täiesti aktsepteeritav või isegi soovitatav ja modede kaitse all?? Mis toimub?? Miks ei blokeerita petturite kontosid kui on selgelt näha teiste hoiatavaid kuulutusi??
˅ näita rohkem ˅
2014-04-16 15:06
Kui kedagi on petetud, tuleb pöörduda politseisse. Moderaatori või kelle iganes tavalise inimese jaoks on lihtsalt sõna sõna vastu ja emotsioonid.
Kuulutuste rubriigis on koht kuulutustele ning neid lisades tuleks valida ka õige rubriik.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-16 16:46
kõlab nagu riigiameti vastus. teil ju eraportaal ja saate korda hoida nii, kuidas aga soovite. ju puudub lihtsalt soov seda teha?
˅ näita rohkem ˅
2014-04-16 18:00
Korda hoida - rubriiki sobimatu kuulutus kustutati ning kasutaja sai piirangu (vähemalt nii saan aru esialgsest probleemist).

Keegi on petta saanud: pipett, ütleme, et ma kirjutan sulle kirja, et kasutaja xxx ei maksnud mulle raha, kuigi lubas ja ta on täielik pettur, siis millised oleksid sinu tegevused? Sõna-sõna vastu. Veelkord, kui inimesed on milleski omavahel kokku leppinud (või on selline arvamus kellelgi jäänud), siis see on nende omavaheline asi. Kui kedagi on petetud, siis seda kas ja millisel määral seda tehtud on, saab uurida politsei ning sinna tulebki pöörduda.

Mis puutub sellesse, et tegemist on eraportaaliga, siis tõesti, seda see on. Fakt on aga ka see, et moderaatorid ei ole saidi omanikud vaid lihtsalt tavakasutajad, kellel on õigus pilte modereerida ning paar võimalust veel. Ning seda tehakse oma vabast ajast ning selle eest mingit tasu saamata.
Portaal on suhtluskeskkond nagu ka nt facebook - kui inimesed seal omavahel midagi kokku lepivad ning üks pool saab petta, kas siis on süüdi fb tegijad või omanikud? Ei

Kui kedagi on petetud, tuleb pöörduda politseisse.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-16 21:47
Minu ettepanek oleks, et tuleks koheselt plokeerida kontod, mis on tehtud vahetult enne mingi hoiatavat laadi postituse tegemist, sest ilmselgelt on tegemist kellegi varikontoga. Samuti tuleks ka sellised postitused kustutada. Kui kellelgi on midagi öelda, siis öelgu seda enda õigelt kontolt.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-16 22:13
jestas, sa tahad kasutajate seas lageraiet teha või
˅ näita rohkem ˅
2014-04-16 22:52
Puud jäävad kasvama, ainult võsa tuleks vähendada.
˅ näita rohkem ˅
2014-04-17 00:11
Jah, siin ma olen jfjm'iga ühel meelel. Praegu tundub, nagu oleks idioote jube palju siginenud, aga ilmselt lihtsalt paarkümmend aktivisti pommitavad kümnete erinevate varikontode alt mingeid lolle avaldusi, hoiatusi ja sõimu. See peletab siit lõpuks normaalsed inimesed eemale.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-29 09:04
küllaltki jabur seis on, kui ma saan postitusi kasutajalt kes on mind blokeerinud
minu arvates oleks üsna mõistlik, kui ma ei näeks mind blokeerinud kasutaja postitusi ja pilte.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-29 16:26
Pets, sa ei näegi ennast blokeerinud kasutajate pilte, kui sa pilte näed, siis on tegemist portaali poolse piiranguga populaarse kasutajaga suhtlemisel. Sellega antakse sulle mõista, et võiksid ennast vipiks osta. Köhi pappi ja kõik saab korda.
˅ näita rohkem ˅
2014-08-29 17:44
pidasin silmas mind blokeerinud kasutajat s.t,ma ei peaks nägema teme pilte ja postitusi
˅ näita rohkem ˅
2014-08-29 19:25
Postitusi näed, aga pilte ei näe. Ankeedil seisab vaid kiri "kasutaja on sind blokeerinud"
˅ näita rohkem ˅
2014-09-09 11:41
Siinne keskkond on hakanud tegema reegleid, mis ainult teistele kehtivad. Üksikud isendid võivad valimatult sõimata teisi nii nagu oskavad ja mis sülg suhu toob. Vastad neile samaga... ja mis juhtub?? Sinu kommentaarid kustutatakse ära!! Iha- st on saanud naisi alandav leht. Ja siis veel kisatakse siin kõva häälega- igaühel on õigus oma elule!! Pole sinu asi, mis teiste eraelus toimub!! Niiet ka ihalehel on jupiterid ja härjad, kellele on teiste eralelu valikuliselt kommenteeritavaks tehtud! Palju õnne! Ja siis tullakse vinguma, miks foorum alla käib ja asjalikud inimesed lõpetavad foorumis kirjutamise.
˅ näita rohkem ˅
2014-09-09 16:03
Willow, võta eesti vanasõnade kogumik, loe ja varsti tekib küsimus, et kuidas on võimalik, et meie esivanematel polnud interneti, kui hästii nad kõike teadsid.
˅ näita rohkem ˅
2014-09-19 20:48
Klge mo(pe)dekad, mis toimub?
Mis kuulutuste piiramine ja sobimatu kuulutus?
Vaadake nautke naine meest ja mõelge kas mitte 95% neist kuulutustest ei peaks kuuluma teenuste rubriiki?
Või toimub see piiramine kuidagi väga "võrdselt"?

Julgeb keegi siin midagi kommenteerida, või peidavad kohalikud jaanlinnud pead liiva alla
˅ näita rohkem ˅
2014-09-22 12:41
aga siin toimubki kummaline valik, mõni tõesti ropendab ja sõimab, sellega ei juhtu midagi. Samuti peaksid olema peaaegu kõik naiste jäetud kuulutused rubriigis - teenus- aga ei juhtu nendega ka midagi kui naine-meest rubriigis kuulutavad ja raha lunivad või ennast müüvad kas siis otse väljaöelduna või läbi lillede.
˅ näita rohkem ˅
2014-09-22 19:55
Ja mida need naised siis kuulutama peaksid?
"Otsin jobu, kes mind kohe praegu kepiks, vanus välimus ja tilli pikkus pole olulised"
Kas selline kuulutus oleks vastuvõetav??? Tegelikult tahaks näha naist, kes tõsimeeli midagi sellist lisaks
˅ näita rohkem ˅
2014-09-30 05:53
kuule jfjm, loe nüüd minu eelmine postitus uuesti läbi ja katsu kaasa mõelda - ma kirjutasin selgelt, et sellised kuulutused peaksid olema TEENUSTE rubriigis!! Jah, las nad kuulutavad aga seal kus selliste kuulutuste koht on. Naine-meest rubriigis võiksid olla nende kuulutused kes ennast EI MÜÜ, ei otse ega varjatult.
˅ näita rohkem ˅