Foorum
2013-10-07 07:14
Paljudes suhtlusportaalides on igal ankeedil olemas sellone skaala nagu kirjadele vastamise protsendi skaala.
Ka siin võiks selline asi olla.
Usun, et nende postkastid jäävad koheselt palju tühjemaks, kes vähestele kirjadele vastavad, kuna siis oleks ankeedile astudes kohe näha, kas on mõtet inimesele kirjutada või mitte.
Sellega hoiaks kirjade arvu väiksemana (väiksem serveri koormus = rahaline võit teenuse omanikule) ja hoiaks ka inimeste aega kokku (lisaväärtus lehele).
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 07:16
Teema pakkumine tekkis seetõttu, et mul on saadetud kirjade all lugemata kirju paari kuu tagant, kuigi nende inimeste ankeetidelt, kellele kirjutasin näeb, et nad on ka hiljem sees käinud (vähemalt hiliseim login on suht hiline).
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 07:25
Kusjuured esimest korda kuulen sellisest asjast. Ja mingid kirjakesed nüüd küll serverit ei koorma, arvestades neid pisikesi baite.
Aga sul ju nicedude enamus iha kasutajaid blocklistis ja sina ju ei pea muretsema, et keegi üleliigne sulle kirjutaks
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 07:47
Kas sinu Jenna arvates on siis hetke lehe seis piisav ja mitte midagi uut / paremat looma ei peagi?
Ma ei saa sust ausalt öeldes aru - sa otsid ainult põhjendusi miks miski halb on, selle asemel et asjade positiivsemat poolt näha.
See, et sa pole sarnast skaalat mitte kusagil näinud ei näita kah mitte midagi muud kui vaid seda, kui vähe lehti sa külastad. Või sa kardad hoopis, et kuna sa hetkel vastad nii vähestele kirjadele, siis kaovad su postkastist kirjad üldse ära ja enam ei saagi ennast nii nõutuna tunda?

Seda süsteemi kasutavad nii suured riigid nagu Ukraina, Poola, Venemaa ja palju muid riike.
Selline lisavidin hoiaks minu aega veelgi rohkem kokku - kui inimene vastab 1% kirjadele, siis ma talle ei vaevukski kirjutama üldse
Ja ma usun, et sama teeksid ka veel paljud palju kasutajad.
See on täiesti töötav asi teistel lehtedel ja tihtipeale selle abil saab ka välja peilida vari / topelt kontod (nende omanikud viitsivad tavaliselt vastata ainult ühe konto alt)
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 10:49
Informatiivne teadaanne:
Märgukirjale ja selgitustaotlusele vastamise seadus:

§ 6. Vastamise tähtaeg
Märgukirjale või selgitustaotlusele vastatakse viivitamata, kuid mitte hiljem kui 30 kalendripäeva jooksul selle registreerimisest. Erilise vajaduse korral lähtuvalt vastamise keerukusest võib vastamise tähtaega pikendada kuni kahe kuuni. Isikut teavitatakse vastamise tähtaja pikendamisest ja pikendamise põhjuses

Vastamisest võib loobuda, kui:

isik on piiratud teovõimega ja talle on kohtu poolt määratud eestkostja ning märgukiri või selgitustaotlus on esitatud esindaja eelneva nõusolekuta;
märgukirja või selgitustaotluse sisu ei ole loetav või arusaadav;
selgitustaotlusele vastamine nõuab teabe suure mahu tõttu asutuse või organi töökorralduse muutmist, takistab talle pandud avalike ülesannete täitmist või nõuab põhjendamatult suuri kulutusi.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 13:21
No ja kasutaja saadab, siis lihtsalt punkti või mõne lolli emotikoni vastu ja jällegi on vastamise protsent kõrge.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 16:15
Aga nicedude, kuidas oleks kui lehe omanikud teeksid hoopis automaatvastamise süsteemi? Näiteks "hetkel ei viitsi kirjadele vastata". Oleks protsent suurem ja kõik saaksid mingigi vastuse.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 16:21
Jenna001 - tee selle kohta eraldi pakkumine siis foorumisse.. Kindlasti oleksid kõik naised kahe käega poolt
Parma - igast süsteemist on võimalik ümber minna. Kuid mitte see ei ole asja iva. Ega kõik ei tuleks kohe selle pealegi, et punkte või smaile saata, kuid selleks ajaks kui avastatakse on nede postkastid juba poole tühjemadja reaalne pilt on palju selgem.
Usun, et ka need naised, kes sadu kirju päevas saaksid ja ühtäkki oleks nende postkast poole tühjem, oleksid alguses tänulikud selle süsteemi eest
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 19:15
Kle siin ei suudeta isegi seda vaadata, et kellele kirjutatakse on juba eelnvealt blokitud ja imestatakse, et miks vastu ei kirjutata. Siis ei vaadata seda portsenti ammuilmagi mitte. Healjuhul nähkase, et on see allapoole ristiga märk ja kohe tuld....

Pealegi, see tekitab kohe vastamise sundumuse. Ma olen sunnitud vastama! See on paha-paha. Tädidele selline sundimine ei meeldi.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 19:31
kusjuures mina näen nicedude jutus iva ja pooldan kahel käel. kui ikka inimene põhimõtteliselt postkasti ei ava,siis milleks raisata aega sellisele kirjutamisele, tal endal ju kah suva, kas ja mis sinna tuleb.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 19:45
Njah. Kui saan ainult ühe kirja ja sellele olen ka kohe vastanud, siis on protsent mul 100 ja olen popp poiss.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 19:51
Või siis saan peale palja tillipildi panekut, 30-nd meestepoolt esitatud imemispakkumist, milledele ma loomulikult ei vasta ja enam ei olegi popp poiss.
Vahel eksivad veel ka sponsiotsijad oma papi nurumisega valesse kohta ja jällegi protsent langeb.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 20:13
Lisaks veel pisut segane teema määramisega, kes kirjutajale vstata saavad. Kui ma kirjale vastata ei saa ning põhjenduseks on see, et konto omaniku soovil saavad talle kirjutada vaid naised siis..... jube isane tunne tekib
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 21:25
Esiteks, kirjad ju säilivad vaid kaks kuud.
Vanad lugemata kirjad, aga tekkivad siis, kui postkast on umbes. Loetuks saavad vaid need kirjad, mis on avatud lehel, kui ei jõua kõiki lehti läbi vaadata jäävadki osad lugemata.
Aga mis vastuse viibimisse puutub, siis vaata, ega sa teda blokeerinud pole
˅ näita rohkem ˅
2013-11-22 19:53
point pole yldse selles. lisage funktsioon
mis v6imaldab mailisaatmisinfot v6rrelda teiste
kasutajate mailisaatmisinfoga. n2ide:
saadan kirja kasutajale x, s6ber saadab
infop2ringu minule kysimusega, mitu
kirja olen saatnud kasutajale x.
Saab vastuse: 1/1/1 ehk
saadetud/loetud/vastatud.
systeemiga liitumine vabatahtlik ja
andmed kogutakse saatja poole pealt
ja tal on 6igus oma loodud kirja
statistikat avaldada. selle automaatsus
on mugavus.
naistele pakuks huvi vast systeem
kus jagavad infi kellele kirjutavad ja
sellega n2itavad, kes on hetkel kuum.
passiivitaridele paluks systeem, mis
takistab kirja saatmise kui a) kasutaja
saadab liiga palju kirju laiali b) kolm
v6i enam naist j2tsid j2rjest tema
kirjadele vastamata.

vipid v6iks oma statistika peita soovi
korral ja kirjutada k6igile, j2tta vastamata
k6igile kuna teenuse vip kasutaja maksab 6iguse
eest otsustada ja tegutseda ise, hoolimata 6nnestumisprotsendist.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-25 20:49
irw, absurdseks ei kisu juba asi või? ja siis paneme ikka esilehele ka kaks kena graafikut, et kes on kõige suuremad kirjasaatjad ja kes kõige suuremad kirjasaajad
˅ näita rohkem ˅
2013-11-28 17:59
jah, asi l2heb t2itsa n6medaks.
˅ näita rohkem ˅
2013-11-30 01:16
Äkki peaks ka seksimise tõenäosuse protsendi ankeedis ära märkima?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-03 23:24
meestel oleks see 100%
˅ näita rohkem ˅
2013-12-04 00:15
Kui sa pihkulöömist seksiks pead
˅ näita rohkem ˅
2013-12-04 02:58
lol jfjm
˅ näita rohkem ˅
2013-12-12 22:47
Lihtsam oleks juba bordelli minna, maksta raha ja 100% saada seksi.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 15:53
Ja jälle mingi mingumine ning miinimumi lähedane konstruktiivse kriitika protsent siin.
Kõik asju on võimalik teha - see on ju IT.
On võimalik välja tuua ainult vastamise % naistele ja vastamise % meestele eraldi lahtritena - voilaa .. mehele homodelt saadetud kirjad arvesse ei lähe.
* Kui kirja vastamata jätmine on põhjustatud süsteemi enda keelust (kasutaja soov teatud sugudelt kirju mitte saada) - siis need kirjad kah arvesse ei lähe.
* kirjad kustuvad 2 kuu möödudes? Las nad kustuvad - statistikat luuakse ju üks kord ja see jääb alles.
* Mehed saadavad ainult smile-sid või mingeid mõtetuid kirju? - saab luua filtri, mis arvestab vaid kirju milles on rohkem kui 100-200 tähemärki... voilaaa - ka see probleem on lahendatud. Kusjuures selline filter motiveeriks ehk mehi ka pikemid kirju saatma. Jah kondlasti satub sinna ka 200 smile saatjaid, kuid valdav enamus jääb siiski ikka sisukamateks kirjadeks.

Mul on palju tuttavaid siin lehel, kellel on akeet sisukalt täidetud ning nad on kinnitanud et idiootsete kirjade hulk vähenes peale ankeedi täitmist drastiliselt - sellest võiks õppust võtta ja oma ankeedid ära täita selle infoga, mida postkastis enim küsitakse.
Mistahes filtreid on võimalik luua ja progejale ei ole see mingi tuumafüüsika ära teha. See siin on ettepanekute lahter ja siia kuulub konstruktiivne kriitika, mitte jauramine.
Mulle tunduvad kõik siin välja toodud argumendid üsna lapsikutena või siis põhjustatud hirmust oma ankeedi vaadatavusest ilma jääda.
Mina arvan aga - kui tahate olla vaadatavad ka reaalsete suhtlejate poolt, siis vastake ka kirjadele, sest muidu neil suhtlejatel kaob igasugune huvi teie vastu ja alles siis näete reaalsust, kui nõutud te olete siin lehel
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 22:35
Saada kasutajale kiri

Kasutajale saavad kirju saata: naised, sõbralisti liikmed, ainult VIP kasutajad. See on kasutaja soov

Enda meelest oleks nagu naine aga kirjale vastata pole võimalik. Jube isane tunne tuleb kohe peale. Kirjadele vastamise suhtes oleks see nüüd küll koht, kus pisut peaks vaeva nägema
˅ näita rohkem ˅
2014-01-08 23:59
Inimese elu põhineb juhustel ja on unikaalne oma kordumatusega. Milleks aheldada seda mingite tabelite ja graafikute külge?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-09 01:09
to anonyym
sa oled küll naine, aga mitte vip kasutaja... kui on kirjas "ainult VIP kasutajad" siis mitte-vip, olgugi, et naine, kirjutada ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-09 20:41
Seega peaks piirangute valimise juurde ka seletuse panema, et selle seadjad hiljem ei peaks solvunud kirju saatma neile, kes ei saa vastata.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-09 20:56
Mina ausaltöelda ei saa üldse selle piirangu mõttest aru. Selle asemel võiks hoopis olla näiteks pildiga kasutajad.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-09 21:04
ok,ma saan aru naised-mehed piirangust. aga vip-piirang, see pugemine saidi omanike ees
˅ näita rohkem ˅
2014-01-10 03:07
mina selle taga konkreetselt kellegi ees pugemist veel näha pole osanud, kuid üsna arusaamatuks on selle vidina funktsioon mullegi jäänud.
kas teistes tutvumisportaalides esineb ka sarnast VIP-gruppideks jaotamist kasutajate/kirja saatjate vahel?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-10 10:41
mõnel on ikka täielik sõltuvus. Kell 3 öösel käib ka siin targutamas
˅ näita rohkem ˅
2014-01-10 11:10
tead, sa oled inetu mees, kui sulle otse vastata. millal sa minu sõltuvusest vabaned? millal ma näen seda päeva, kus sa mul enam järgi ei töllerdaks??
˅ näita rohkem ˅
2014-01-10 18:03
Utha. "pugemise" all pidasin ma silmas seda, et Vip staatus eeldab investeerimist saidiomanike ja saidi kasuks. ehk siis- mulle võivad kirjutada vaid need, kes on siia ka investeerinud, mitte lihtsalt ei kasuta (tasuta?) teenuseid. eriti naljakas on sellist piirangut avastada mittevippide kontodel
p.s. ise pole vip, pole plaaniski,
˅ näita rohkem ˅
2014-01-10 19:44
suhtumise asi
ma ei usu, et keegi, kes on teadlikult vip-iks saanuna ainult enda tarbeks mingid õigused saidilt raha eest omale ostnud või keegi, kes on teis(t)ele vip-i õigused/õigusi „tasuta“ kinkinud või kelleltki need õigused kingiks saanud, ise päris sellisel suunal arutleks nagu sina.
mõttekäiguna seda tuletada, et kui investeerid, siis ka „teenid“ kedagi, on ju arusaadav, aga minu jaoks lõhnab see teatud „mäsu“ propageerimise järele ning teiseks aitab see levitada sõna ja veelgi kinnistuda sellel mainel, mis vip-del niigi juba praegu on. st et see ei ole hea ja propageerida seda, et kui te teete ennast vip-iks või eraldate ennast meist nt vip-piiranguga, siis te olete....... ei ole kah hea, minu arvates.
milline isik annaks tavalist tasulist teenust ostes kellelegi oma raha ära mõttega, et ta tahaks nüüd vähe selle ja selle ees pugeda?
kui sinu arutluskäiku järgida, siis peaks igas saidil tasu eest saadavas teenuses kellegi teenimist nägema, aga ma ei ole sellega täielikult päri.
äkki on see pseudohirm?
mul on ka vip olnud, aga ma ei ole veel sentigi selle eest saidile maksnud. samas mul ei ole ka sellist mõtet kinnistunud, et ma ükskord seda teha ei võiks. aga kui te mu selle eest seina külge naelutate, no siis ma ei tea....
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 11:21
Utha,ole sinagi muutusteks valmis.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 12:05
ja nimelt?
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 12:15
Utha,sa oled väga kiirelt teinud edusamme.Ja kindlasti ka tulevikus teed veelgi.Minul on kohe väga hea meel sinu üle.
Roosa värv on sinu lemmikuks juba saanud. Nii armas.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 12:41
mulle meeldib kollane
˅ näita rohkem ˅
2014-01-12 18:49
egas ometi mitte valgetel alukatel?
˅ näita rohkem ˅