Foorum
2010-03-11 23:11
Kes nõustuks hääletama selle poolt et teha tasuliseks piltide vaatamine vaid neile kes ise pilte üles ei pane?
Samuti võiks olla sponsorluse otsimine lubatud ainult VIP-konto omanikele. Sest sponsorluse otsimine on oma loomult reklaam teenimaks raha ning see on ju vastuolus iha.ee kasutajatingimustega. Tsiteerin:
KASUTAJA ei tohi ilma TEENUSEPAKKUJA nõusolekuta TEENUSES reklaamida teenuseid, firmasid, tooteid jms. TEENUSEPAKKUJA võib kahju kannatamise korral nõuda KASUTAJA tsiviilmenetluse korras vastutusele võtmist.

Sponsorluse otsimine on (vähemalt minu silmis) teenuse pakkumine.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 23:19
sellise variandiga oleks küll nõus
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 23:45
Absoluutselt nõus sellega!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 23:46
Väga hea ettepanek, kahe käega poolt!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 23:55
Nõus
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 23:57
nõus. õigluse mõttes peaks siis olema tasuline ka sponsorluse pakkumine
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:02
Õige, sest see on ju ka teenuse ostmine!!!!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:04
jaaa.....vägev oleks kui nii teeksid aga hui teevad
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:22
ah, et tahate, et inimesed hakkaksid siia panema pilte oma suurevt varbast või küünarnukist? Seda siis vähemalt selleks ajaks, kui pilte vaadatakse - tõesti superlahendus. Kusjuures pooled virisejatest on pildita, ehk siis peaksid ka ona "reeglite " järgi maksma.

täpsustage palun sponsoreerimist - kui ma lähen välja, ja keegi sõidutab mind pisut, on see sponsorlus? see, kui ostab kohvi? see kui viib kinno? see, kui viib eestis spaasse? see, kui viib välismaareisile? see kui ..? misasi - siis tuleks ettepanekutegijal ka ära täpsustada.
Kui keegi kirjutab mulle postkasti, et pakub mulle a la 10000.- öö eest siis olen mina sponsoriotsija või siis äkki peaks igaks juhuks kõik sellised mehed olema sponsorlusepakkujad? Pakkumine on ju põhimõtteliselt sama asja teine pool
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:29
see ettepanek on muidugi toores, aga su vastus, evatytar on natuke seosetu, lisaks osa sellest käib nämmutamiseks mitmes teises teemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:37
evatytar alates tänasest pärastlõunast pole enam mõtet arvestada kasutajaid ilma piltideta.
Tänase päeva jooksul võeti siit lehelt läinud üle 1000 pildi (ka minu omad).
Sponsorluse otsijate all ma pean silmas neid kelle ankeedil on konkreetne märge "Otsin sponsorit".
Kohvi väljategemine ei ole sponsorlus vaid viisakus mehe poolt kuid naised ei tohiks seda võtta iseenesest mõistetavalt. Mees ei pea välja tegema... kuid ta vahest tahab seda teha
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:40
aga kui seda ankeedis kirjas pole ja rahasoov saadetakse kirjavahetuse käigus, siis ju jokk, aga see kasutaja, kes ei soovi nö sponsoriteotsijatega tegemist teha on oma aega asjatult kulutanud
Kas see oleks siis hea lahendus või?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:41
tegelikult võiks selle teema teha parem sellise, kus kirjeldatakse oma visioone, milline oleks tõeliselt hea sait, mis oleksid seal võimalused suhtlemiseks, hindamiseks, konto haldamiseks, kommentaariruum, foorum, tasuline ala, tasuta ala jne, võibolla keegi saaks ideid kui kord ise hakkab saiti looma ja võibolla isegi kasskoer leiab midagi. Võiks ka eraldi kirjutada probleemidest ja pakkuda võimalikke lahendusi, nagu postkasti kaitsmine mõttetute kirjade eest jne, mis kellegile pinda käib. Veel siis seda millega peaks ja võiks ideaalis tegeleda moderaator jne.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:49
evatytar selleks peaks olema "teata reeglite rikkumisest" nupuke.. sest igasugu teenuste pakkumine on ju lehe reeglitega keelatud kui need ei ole kooskõlas teenusepakkujaga (iha.ee). Teenusepakkuja poolt oleks sellisel juhul ju reguleeritud see et sponsorluse otsijad peavad tegema VIP-konto ning kui nad seda ei tee ning ikka otsivad sponsorlust (millest teatatakse) siis ankeet kustutatakse.
Tean siinkohal kohe ka reaktsiooni teie poolt et "Uut kontot pole raske teha" kuid siinkohal toon välja juba järgiproovitud statistika.
Inimene ei viitsi teha omale uut kontot üle 5 korra kui see iga kord ebaõnnestub. Seega kui 1x jääb vahele... teeb uue konto .. jääb 2x vahele.. teeb uuesti siis alates kolmandast korrast hakatakse juba sellisest tegevusest loobuma.
Samas kes see viitsiks teha iga uue konto nimel uut meiliaadressi (kuna meiliaadressid salvestatakse serverisse kauemaks isegi pärast konto kustutamist).
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:51
me võtsime samamoodi pildid maha
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:54
lugesin praegu ühe kasutaja ankeedist
Pakkumised oodatud postkasti

kas ta otsib sponsorit?

minu mõte oli see, et kõik ei ole must ja valge ning ükskõik milline variant valida, alati leidub inimesi, kellele see vähemalt esialgu ei sobi - seega tuleks enne auru teistepeale väljaelamist nö kümneni lugeda
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 00:58
ahnii .. et siis on parem olla kõik oos ühes ämbris selle asemel et sinna asetada need esemed mis sinna kuuluvad?
oihh .. liiga piltlik näide tuli
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 02:34
Arvan pigem nii,et teenuste ja sponsori otsatele sait tasuliseks teha
Otsingusse teenuse pakkujad eraldi märgistusega!
Ja topelt konto omanikel oleks kena samuti,kui on eraldi märk,kui on tuvastatud topeltkonto kasutajana
Ka mitme kontode omanikele sait tasuliseks!
Sest tobe,kui mitme konto omanikud saavad läbi pettuse vip kasutajaks!
Pildita kasutajatele tasuta
Ja tavakasutajale ka veidike rohkem võimalusi
Siis on vipil rohkem pointi sees,hetkel on vip suht vähe varjante!
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 09:59
Ütleme nii, et mõte iseenesest on hea. Õhust, armastusest ja eestvedajate rahakotist elades võib sait eksisteerida aga mitte toimida ja edasi areneda. Aga teostus on kole jama ja läbi mõtlemata.Praegu on kasutajatel järgmised probleemid:
1.Ollakse solvunud et muudatused võeti ette ilma ette teatamata ja kasutajatega läbi arutamata.
2. Vip kontot ei saa teha välismaalt
3. Vip aeg 2 nädalat on liiga lühike
4. Teenitakse raha kasutajate piltide pealt ilma et kasutaja saaks sellest mingeid boonuseid
Minu lahendus oleks selline (mis muidugi nõuaks lisatööd ja vaeva, aga arvan et lõppkokkuvõttes oleks kasulikum nii saidile kui kasutajatele) Teha nii, et kasutaja ise saab määrata milliseid pilte ta tahaks nö vip piltideks, mis oleks siis tavakasutajate eest varjatud ja nähtavad ainult vip kontoga. Selle saaks määrata näiteks pilti üles pannes mingi linnukese vms. Ja kui kasutajal on teatud arv vip pilte, saaks ta vip staatuse tasuta. Vip piltide arv võiks siis olla 6-8... et nagu mitte liiga väha ja ka mitte liiga palju.
Asja mõte on selles et kui ikka on pildil vallatu emm või tuttavana tunduva tüdruku pepu, siis maksaks meeleldi vip staatuse eest et näha kas vipis on näiteks näopilti või mingitki ettekujutust sellest millise mehe küljes see vallatu emm ripub Samuti pole paljud kasutajad siiani nõus oma pilte üles riputama sest piltide nägemiseks ei pea sa olema isegi mitte kasutaja, siis saaks seda natuke reguleerida selle vipiga.
Kahjuks on praegu nii, et tavakasutajal on ainult 2 võimalust- maksa või ära maksa. Kui asi huvitavaks inimeste jaoks teha, on kindlasti maksjaid rohkem ja rahvas ka rahul.
˅ näita rohkem ˅
2010-03-12 10:15
Patu idee teha VIP-staatuse väärilised pildid ise valitavaks on väga hea.
Mina riputaks kõik tsenseeritud pildid niisama üles ning oma näo siis paneks hoopis VIP alla... et kui vaadatakse varustust ja keha ning kui tahetakse näha milline mees seal taga siis on siis peab maksma
˅ näita rohkem ˅