Foorum
2013-09-06 11:26
Surfasin tiba foorumit ja on näha iga teema all rahalunijate kiitmist või kirumist.
Kas ei oleks aeg luua eraldi foorumi alarubriik, kus saaks just neid sponsorlust puudutavaid teemasid teha?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 09:53
Väga hea mõte nendele,kes kannatada saanud on!kindlasti peaks see siis olema ilma pidevate halajate,teemast möödapanijate,kes tulevad arutama,palju kellel varikaid onTõstan esile jfjm,utha,parmaleikin,vabakuulaja jne.Siis ka sitaloopijad nagu neiuxxx aka Kosmosetutt!!!ei saa ju kuskil ühtegi teemat olla ilma ,et nad parastavalt sõna ei võtaks.mingi teatud punt,nimetame neid karjaks peab ennast siin teab kelleks.Oleks aeg hakata neile juba selgeks tegema ,kes nad tegelikus elus on.ja pidev uurimine ning jutt varikates tõesti ajab juba sita keema...kusjuures oma varikatest nad vaikivad.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 21:55
dogma:
1. ma tean kuradi hästi kes ma olen
2. mina olen vaid minu enda varikas.
3. erandina sinust olen ma võimeline adekvaatselt end väljendama, labasustesse laskumata.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 21:56
aga vastuseks teemaalgatajale:
jah, ja rubriigi palkiri võiks olla "Ost, müük, vahetus".
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 22:43
dogma. Miks sa meestele kirjutad ja oma ema neile seksida pakud?
Hakkad seal rubriigis siis emmet kupeldama või?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-23 22:55
Dogma! Kui niiväga peab teemas püsima, nagu emakeele ja kirjanduse tunnis kooliajal--siis äkki paneks ka tühikud oma postitustes!
˅ näita rohkem ˅
2013-09-24 11:23
sa parmaleikin vist kepid vist ise enda ema,vaata ka mida sa kirjutad!täiega idioot
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 12:49
Härrased ja prouased - teie kommentaaridest on olnud ainult Vabakuulaja üks postitus teemakohane.
Mide te klähvite teemast mööda panemisest, kui te ise sama teete?

Ma tahtsin teada, et ega sellist rubriiki tulemas ei ole ja ka rahva arvamust sellise alam-rubriigi kohta. Kas see ennast õigustaks?
Samas saaks seal, need inimesed, kes teenuseid kasutavad, äkki ka oma kogemusi jagada vms.
Ja inimene, kes pole kunagi sääraseid teenuseid kasutanud, siis tema saaks seal rubriigis ehk end harida, kellega tegemist teha ja kellest hoiduda.. või siis lihtsalt asju, millele tähelepanu pöörata vms.
Saaks ülejäänud foorumi puhtamaks äkki.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 16:06
Kui iha sellise alamrubriigi siia teeks, siis tunnistaksid nad ise avalikult, et tegemist on ostü-müügi portaaliga, mida ta ametlikult ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 16:19
Sellised arvustamised toimuvad portaalides foorum69 ja voodifoorum. Mõlemad linnupuurid arvustavad seal lisaks teistele ka ihast laenutatavaid linnukesi. On märgata, et iha.ee on mõlema eelmainitud foorumi persealuse õõnsaks löönud!! Ei , siia ei ole vaja nii subjektiivset alamrubriiki. Inimesed on erinevad, erinev on ka kahe osapoole omavaheline klappimine. Kui luua selline alateema, siis sellega tekitatakse ainult eelarvamus.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-02 17:28
Idee ongi selles, et saaks need eelarvamuste väljendajad muust foorumist eemale ühte kohta kokku.
See on ju foorum, mitte lihaturg - siin arutatakse asju.
Praegu aga on neid teemasid igas alamrubriigis sees - asi võiks ju organiseeritum olla ja asjad omadel kohtadel seista
˅ näita rohkem ˅
2013-10-04 16:44
Ükski endast ja teistest lugupidav härrasmees ei jaga selliseid arvustusi, sest normaalne mees peab endale alandavaks ja kohatuks tarbida prostituutide teenust. Neid asju aetakse ikka diskreetselt!
Ämbrisse astumise korral võetakse ämber vaikselt jalast, omandatakse õppetund ja ollakse edaspidi valvsam aga mitte ei kolistata sellega mööda ilma edasi.
Muidugi on suur oht langeda paljulubava reklaami ohvriks ( link seda teemat käsitlevale artiklile: http://forte.delfi.ee/news/varia/seitse-trikki-mille-abil-reklaamid-meid-petavad.d?id=66224170) aga natukene peab ikka omal ka oidu peas olema ja enne tegutsemist asjad iseendale selgeks tegema. Jah, ma rõhun omavastutusele ja tahaksin siinkohal tuua paralleeli lõbutüdrukute ja kasiino vahel:
Kasiinosse peab minema ainuls siis, kui tahad lõbutseda ja ainult rahaga, mida oled valmis ilma vihastamata sinna jätma. Samasugune suhtumine tuleks võtta ka lõbutüdrukute ning kaamerakiisude suhtes. Kui võetakse risk, tuleb olla valmis ka tagasilöökideks.

Eessõna sai veidi mahukas aga oli vajalik, et jätka teemat, mis praegu üleval on
Kui luua eraldi veerg mis vahendaks ja arutleks siinseid ostu-müügi tehinguid, ei annaks see objektiivset ülevaadet. Sellest võtaksid osa ainult kohalikud tedrekuningad, kes oma pettumusi välja elades korraldaksid õigustamatult iga prostituudi suhtes halastamatu verepulma. Eesotsas voorimees Dogma ning tema hobune Olevõimalik.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-05 01:47
irw asjalik jutt ja viimase lause eest topeltpunktid, RR
˅ näita rohkem ˅
2013-10-05 17:04
Kaup on kaup ja kauba kohta võib arvustusi jagada. Ja nii ongi!
˅ näita rohkem ˅
2013-10-05 20:28
Aga parmaleikin, kui need kõik prostid hakkavad ka nüüd siin eraldi teemas lahkama ja arvustama, kui lühike emm kellegil oli ja kuidas keegi haises, tuues välja ka nimed, kasutajanimed ja telefoninumbrid.
Siis oleks hädakisa lahti ja nutetaks omal silmad peast välja, et need teemad kustuatud saaks.
Natuke kohatu on nimetada "teenuseid" pakkuvaid naisi kaubaks. Samahästi oled ju sina näiteks ori. Sa ju töötad oma plaga eest kolmadate isikute heaks.
Sinu tööandja käib ka kusagil foorumis jutustamas, kuidas tööline parmaleikin viinahaisudega tööle ilmub, kuidas töö tegemata on ja kui mõtetu mees ta üldse on?
Olen täiesti nõus RiisiRiinaga. Siinsed mehed on suuremad turumutid kui ükski naine eales. Pealegi veel memmekad, kes selleasemel et "tünnist" õppust võtta ja vaikselt häbeneda, käivad ja nutavad siin nagu pulgakommi maha pillanud plikakesed.
Okei, pettus on pettus aga kui loll ise soodustab oma petmist ja annab endast kõik, et tünni saada, siis millest me räägime?
Petta saanud juhmardid on ju siin kõik koguaeg samad. Mis see näitab? See näitabki seda, et juhmardil meeldibki tünni saada. Meeldib siia ulguma tulla ja siis kõiki maapõhja kiruda. Järjepidev debiilsus on see. Ja milleks sellistele kaasa tunda?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-05 20:58
Ja mis sa siis arvad, et teenusepakkujad ei räägi omavahel, et milline ja selline see ja see klient oli.
Jep, tööandaja vaatevinklist olen ma puhas kaup mis kaup.
Tööandjad ka suhtlevad omavahel, et selline ja selline tegelane joob ja tööd ei tee. See on täitsa toimiv süsteem. cvkeskus näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-05 23:10
Vot-vot. Aga näe, foorumites (eriti iha foorum), nad sellest rääkimas ei käi.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-06 02:06
no neil on teised foorumid.eks kuskil arutata me kõigi üle, kes on milline, kes mida ja kuidas teeb...
˅ näita rohkem ˅
2013-10-06 18:16
Te unustate mu teemasisus toodut...
Kui eraldi alarubriik loodaks, sisi ei muutuks foorumis mitte midagi muud, kui vaid et vastavad teemad oleks kindla rubriigi all.
Neid teemasid ja postitusi on juba praegu foorum täis seega muutuks vaid nende asukoht (korjata nad ühte kohta kokku).
Arutleda võib mille iganes üle. Ja kuna ihas selline alamrubriik eksisteerib ja on olemas laua eraldi kuulutuste rubriik, siis miks see ei võik ka foorumis eraldi kohas olla?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-06 21:59
Torekutt, sa võiksid tihemini foorumis käia, siis teaksid, et siin ei hooli keegi mis rubriigiga tegemist. Sinna kuhu parajasti satutakse, sinna ka hunnik tehakse. Mõni paneb kohe lausa mitmesse rubriiki. Ja kuulutusi topitaks kah siia, kuigi neil oma koht olemas.
Aga sind ju tasulised ei pidanud huvitama? Need ju sinumeelest nii põlastusväärsed, et tuleb kohe blokiga ellimineerida. Milleks sul siis on vaja nende kohta kirjutatut kergemini üles leida?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 00:31
Mina jaoks pigem, mitte et neid kergemini leida oleks vaid vastupidi, et need muust foorumist ühte kohta läheks
˅ näita rohkem ˅
2013-10-07 06:30
jfjm'il täiesti õigus. Sind nicedude ju teenusepakkujad ei huvita, miks huvitab sind see, kus rubriigis nendega seotu olema peaks?
Aastake tagasi sa ise ju alles kilkasid, et sul neid hulgim blocklistis. Miks see teema sulle nüüd nii hingelähedaseks sai?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-10 10:04
Lugupeetud Parmaleikin avaldab mõtet, et kaup on kaup ning tarbija võib kaupa arvustada. Inimkaubanduses on subjekt, kellega kaubeldakse, ohvri rollis. Muudel juhtudel on tegemist kahe INIMESE omavahelise kokkuleppega ja sellepärast juhin teie tähelepanu (PS) §-s 26 ning isikuandmete kaitse seadustele.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-10 12:17
jutt on ju ühte kohta kokku liitmisest. selleks ei ole vaja luua eraldi alarubriiki. varia all on rubriik hoiatused kuhu saab kaebused esitada ja kohtumiste kogemused alla saab kirjutada oma kohtumiste kogemusi. nimesi ja numbreid ja aadresseid ja sugulussidemeid panna ja neile viidata vist ei tohi jah aga kasutajanime ning kohtumiste kirjeldamist küll keegi keelata ei saa. keegi kunagi kirjutas, see oligi jenna001 vist, et kedagi ei tohi käsitada kuriteos süüdi olevana enne, kui tema kohta on jõustunud süüdimõistev kohtuotsus aga oma pettumusest ei keela keegi kirjutada kui seda kirjutatakse kui hoiatuseks teistele kasutajakonto eest .
˅ näita rohkem ˅
2013-10-10 16:06
Kui hoiatusi lugeda, siis on kasulik vaadata millal hoitaja konto on tehtud ja palju tal vaatamisi on. Kui konto on äsja tehtud, või on vanal kontol väg vähe vaatamisi, siis võib üsna kindlalt öelda, et tegemist on kättemaksuks sitakeeramisega.
˅ näita rohkem ˅
2013-10-10 20:57
Lp. Proua RiisiRiina. Õige tähelepanek. Parandan sõnastust. "kaup" on "kaup". J.O.K.K.

Nii, et parem on sellest sponsori otsingust mitte rääkida?
Aga nimetame seda INIMESTE omavahelisest kokkuleppest rääkimist, hoopis reklaamiks. Siis on sponsoriotsija ise huvitatud, et temast räägitakse ja jälle on jokk seis.

Huvitav, kas praegustel noortel on selline sponsori otsimine igapäevane ja tavaline tegevus, mis käib lihtsalt eluga kaasas ja nii nagu peakski olema?
˅ näita rohkem ˅
2013-10-11 14:41
Kui isiku andmeid avaldatakse seksiportaalis või arutletakse ühepoolselt, et see isik kedagi petnud või röövinud on, siis laimataval on täielik õgus selle eest raha küsida.
Kahjuks ei tea kõik seadusi piisavalt ja lastakse mingil nikastanud pasavasikal ennast avalikult ja nimeliselt mustata.
Kui keegi siin väidab, et inimeste nimed ja iskukoodid on mingitmoodi avalik info, siis tuleks ennast eelnevalt seadustega kurssi viia.
Iha.ee ei ole ostu-müügi-laenu-oksjoni keskkond. Inimese seksuaalelu puudutav informatsioon on delikaatne. Igal inimesel siin on seaduslik õigus olla anonüümne.
Kui keegi on kedagi petnud, siis toimub see tehing iha.ee väliselt. Iha.ee ei vahenda kellegile raha, litse, pedesid jne. Kõik tehingud on omavaheline kokkulepe ja nõuda iha.ee lehelt mingit vastutust või piiranguid nn "petturitele", on täiesti alusetu.
Kui mingil kodanikul on probleeme, siis õiguskaitse organid televad nendega. Kellegi nime siin avalikustamine ja petturiks sõimamine on täiesti pointless.
Nii muuseas, miks näiteks kõik hoiatused, kus nn petja on ka petetava nime avalikustanud, on kõik kustutatud? Miks? Sest see nn kannatanu ei taha never et tema nimi kusagil siin avalikult üleval oleks.
Siin ka väike näpunäide teistele. Kui mingi torujüri sinu nime siin foorumis avaldab, vasta samaga. Uuri ta nimi välja ja pane see samasse teemasse üles ja sa näed, kuidas see teema nõiaväel kustatud saab. Kustutajaks ei ole mitte moderaatorid vaid seesama isik, kes suurehäälselt sind petturiks või muuks tegelaseks sõimanud oli.
˅ näita rohkem ˅