Foorum
2013-05-05 15:35
Ma pole vist mitte kunagi varem kirjutanud siin foorumis aga nüüd on mõõt täis. Portaali eesmärk on pettus (raha petmine) ja prostitutsioon. Portaali omanik võiks väheke mõelda, kuhu see asi nii välja jõuab. Mina isiklikult siia enam fotosid ei pane ja kuna modereerimine on väga nõrk siin siis ei usu enamuste piltide õigsusesse. Ma saan aru, et iga fake ilus pilt paneb kiimas mehed 10 kulutama ja lõpuks SMS saatma, et neid juurde saada aga teistpidi on tulemus see, et kui need kõik korduvalt ja korduvalt petta saavad siis ei kuluta keegi enam raha siin.

Hakka või konkureerivat asja looma, kus prostitutsioon - raha kerjamine ja pakkumine ei ole 80% portaali tegevusest...
˅ näita rohkem ˅
2013-05-06 09:24
Kulla mehepoeg, kiika nüüd mees->naist rubriiki ka. Te ise ju pakute seda raha igal sammul. Üks järjepidev idikas jehua teeb seda siin juba pea aasta ja summad küündivad sageli kahekordse Eesti keskmise palgani. Lõpetage siis oma papi pakkumine ära. Ise te provotseerite kerjamist ja raha küsimist. Ma saan päevas palju kirju, kus lubatakse ulmelisi summasid aga kui asjaks läheb, siis on see "rikkur" ootamatult kadunud ja rahakotki tunduvalt tähjemaks jäänud. Paistab et ei juleta niisama kellegile lähenedagi, kui ainult suur raha pakkudes. Miks? Sellepärast, et need mehed kellel pole raha ja kellel on ehk pakkuda midagi muud, ei julgegi ühelegi naisele ettepanekuid teha. Nad ju näevad kuidas siin need isehakanud rikkurid oma eurosid lahkelt pakuvad.
Ja vaadates siinseid summasid, mida ollakse valmis suvalisele tundmatule neiule kohtumise eest maksma, siis selle raha eest saaks see sama mees ilmselt lõbumajas mitu päeva veeta. Seega ma ei saagi aru nendest tegelastest.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-06 12:05
tead, Ly. neid mehi, kellel raha loopida pole, ei võeta siinkandis eriti jutulegi mitte. paku või ära paku, räägi või ära räägi. selline tore sait on meil siin. loomulikult lakkutäis lollid ja muidu-Orbikud tegelevad turu üleküllastamisega pakkudes x-summasi. noh, hea mees, kes lubabki eksole.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-06 12:32
Ma vaatan et naine=>meest rubriigis on viimasel ajal hakatud raha asemel suitsu ja süüa nuiama. Seega ei olegi olukord nii hull. Pätsi saia ja paki salasuitsu eest on võimalik juba voodimõnusid saada. Niiet vblsinu kui sul taskus mõned eurodki on, siis osta see konipakk ja kappa aga seksutama.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-06 12:37
Lynelli jutt vastab täiesti tõele. Need kes raha pakuvad, täiesti ilmselt lihtsalt ei oska naistega suhelda, ettekujutus on et see on mingi mõistatuslik vastassugu, kellelt midagi muidu ei saa, kui ta tuleb milegiga lõksu püüda, adumata, et tegelikult on ta samamoodi inimene, kes tahab sõprust või meest või seksi või tähelepanu või lihtsalt suhelda. Suur illusioon kahelt poolt, see keskkond siin on lihtsalt juba rikutud.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-06 12:43
ahah. et need, kes raha pakuvad ei oska suhelda. eeldatavasti on ka õudukad. ninii. ja naised, kes raha eest kohtuvad, kohtuvad seega õudukatega. aga siiski väidavad et valivad? vastuolu? money talks, bullshitt walks.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-06 12:51
Aga nii ongi. Mulle on mitmed mehed ise väitnud, et lihtsam on raha pakkuda, kui seebitama hakata.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-06 13:57
jep, vabakuulaja, nii see on. Ma ei tea, kas sa ise pakud, aga kui pakud, siis miks sa seda teed? Muidugi, see kes sulle vastu suhtleb, peab ka natuke teisest klassist olema, kui see, kes raha eest annab, kui vaadata natuke kaugemale, kui see roosa leht, siis täpselt vastupidi, bullshit talks, money walks, selle vahega, et bullshit ei olegi bullshit, ja see money pole ka miski money.
Ongi lihtsam raha pakkuda kui seebitada, juhul kui see saamine on nii meeleheitlikult tähtis. Tegelikult on raske osa hoopis selle leidmine, kellele läheneda ja kellega sobida vms, ja pole vaja isegi seebitada, lihtsalt ei pea olema nürimeelne silmaklappidega munn.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-06 14:42
nürimeelne silmaklappidega m...... nagu minu eilne päev
˅ näita rohkem ˅
2013-05-06 22:27
Ma juhin tähelepanu veel teema alguses enda postituse sisule. Minu mure on suunatud sellele, kuhu see portaal arenenud on. Lõpuks siia jäävadki mehed kes ei viitsi sebida, ja naised kes ei suuda tööl käia. Et kui see ongi selle portaali mõte siis selge pilt... Siis võiks nii öeldagi. Pole vaja indiviidi tasemel kellegi tegevust kaitsma või õigustama hakata. Süda läheb pahaks lihtsalt, prost prosti otsas ja eriti inetud ja saamatud mehed, kes üritavad rahaga naist kätte saada. Sponsorlus=prost, siin ei ole mingit kaheti mõistmist. Ja korra prost siis surmani..
˅ näita rohkem ˅
2013-05-07 08:43
vblasinu aga millepoolest siis prosti amet kehvem on kui teised lobitööd? Tegemist ju maailma vanima ametiga ja prostid teenivad tunduvalt rohkemgi, kui mõne muu eriala esindajad. Töö on töö.
Ja kõik mehed, kes prostituutide teenuseid kasutavad,ei ole sugugi inetud ja saamatud. Poliitikud, rikkad ärimehed jne, kasutavad samuti prostituutide teenuseid. Siin muidugi on ka kvaliteedivahe. Ei saa võrrelda eliitprostituuti, kellel kõik nö. "paberid" korras, Kopli süstlanarkomaanist piigadega, kes doosi nimel ennast igast august võtta lasevad. Vaevalt neist mõni siin ihas ennast pakkumas on. Pigem jõlguvad nad kusagil tänavatel ja ei tea internetistki suurt midagi.
Ja mis puudutab seda portaali siin, siis selline on ta olnud algusest peale. Niipalju kui mina mäletan, on kuulutuste rubriigid täiesti samad olnud, ostan keppi/müün keppi. Aga kogu statistikat ei saa kuulutuste järgi teha. Kindlasti on siin ka palju neid, kes ei ole midagi müümas ega ostmas. Nad lihtsalt ei kuuluta seal, kus enamus kuulutusi sisaldavad rahasummade pakkumist/küsimist, vaid kasutavad postkasti. Kuulutamine ongi mugav moodus, et ehk näkkab.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-07 09:06
Lynell, muidugi on sul õigus, vanim amet jne. Kus on nõudlust on pakkumine.

Minu mure seisneb selles, et kogu see seksi ostmine ja müümine on muutunud selle keskkonna põhitegevuseks ning see on tülgastav. Tuleb kurja vaeva näha, et leida mõni selline inimene, kes on siia tulnud muudel huvidega kui raha teenimine. Kui see ongi portaali loojate soov ja mõte, et selline äri siin käiks siis öelgu, et nii on. Mina siis pakin asjad ja lihtsalt lahkun ja kaalun sügavalt asja tegemist, mis oleks esialgse idee sarnane. Kus saavab vabameelsed inimesed, suhelda ja tutvuda ning portaal toetaks just seda ja tauniks kindlasti seksiga äri tegemist. Ammu oleks aeg edasi arendada sellist keskkonda... See siin on 1 arendaja 2 nädala töö maksimaalselt.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-07 09:11
Siis hakkaks sinu loodavas portaalis see seksiäri läbi lillede käima. Ükski portaal ei tohi eraviisilist kirjavahetust jälgida/kontrollida. Seega suhteliselt mõtetu. Ja iha.ee ongi ju seksiportaal, see peaks kõigile ammugi selge olema. Sisuline formaat on ju kopeeritud sexinestonia pealt aga samasugune kepibisnis vohab mõlemas portaalis.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-07 16:57
no SIEs siiski vähemalt yritatakse seda bisnisit ohjeldada. ei ole ostu-müügi kuulutusi, kerjamisest rääkimata. see, mis kasutajate postkastides/ankeetidel toimub, on siiski jah, teine tera.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-07 17:18
siin ähvardati portaali asutajaid pakkimise ja lahkumisega. ma ei saa aru, mida siis siiamaani tehtud on, et nüüd äkki üles ärgati. ei ole märgatud püsti tõusta ja uksest välja astuda? päevapealt santi terveks ei tee ja see siin on üks sant koht!
˅ näita rohkem ˅
2013-05-07 17:24
vblsinu konto on regitreeritud aastal 2010. Nagu mina mäletan, siis ka sellel ajal oli siin kõik täpselt samasugune. Ainult selle vahega, et kasutajate arv oli väiksem.
Üleüldse tiksub see leht siin suht niisama. Niisama sellesmõttes, et keegi enam lehega ei tegele. See on oma populaarsuse saavutanud, toob raha sisse ja muud ei olegi vaja. Seega ma ei usu never et saidi haldaja viitsib siin midagi ette võtta.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-07 21:09
Puss ma panen sulle kümme ühte igale pildile. Vaat kus siis on populaarsus kohe üleval Nii, et magadagi ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-12 08:01
Kahju on sellest , et iha.ee-s leidub jube palju idioote ... no võib-olla olen ka üks neist aga kes see oma vigu ikka märkab. Teiseks see kiunumine teenuse müügi ostu üle viskab sajaga üle. On olemas teenusepakkujad ja teenuse ostjad, kui ei taha pappi pritsida , siis pole ka mõtet kiunud teenusepakkujate üle. Põhjuseid miks keegi pakub teenust on mitmeid ja probleem pole mitte ainult viitsimises tööd teha. Seega võiks need tasuta lõunate kerjajad tõesti suukese kinni panna ja mõelda enne ning siis plõksida ... plõksige nende raha kerjajate kallal , kes teid petavad või nende kallal kes lihtsalt siin abi lunivad. Ma pole näinud teenusepakkujat kes luniks rahalist abi või kerjaks siin kõneaega ... te lollid annate ka raha mitte millegi eest oma idiootse põhimõttepärast mitte osta seksi ja siis pärast olete ka teenusepakkujate peale marus kuna ise te andsite tagastamatut abi mõnele sirejalgsele blondule kes teid ära lollitas oma kutsikasilmadega või lasite ennast tõmmata tillist mõne nn. veebiseksi pakkuja poolt ...teenusepakkumine on täiesti tavaline nähtus ühiskonnas ja pole mõtet hakata siin ajama silmakirjaliku pula , et seksiäri on patt ... ! Kui ei suudeta leida neid kes ei taha raha või ei osta suhelda nendega , siis pole mõtet oma viha valada välja teenusepakkuja peale...valage oma pettumus ja nördimus välja nendepeale kellega te ei osanud kontakti luua , et saada suurt armastust või salasuhet kus ei pea sentigi panustama ega vaeva nägema.
˅ näita rohkem ˅
2013-05-12 09:07
mul tunne, et teemaalgataja lasi oma taskutest ikka korralikult rahal läbi käia enne, kui ta selle teema siia tekitas. ehitas oma tegevuse illusioonide peale üles ja siis, kui need kokku varisesid, vihastas lõpuks enda peale. kulutatud rahast hakkas eelkõige kahju
ehk siis, kas mitte tema ei olnudki see kiimas isik, kes illusiooniuimas hulga sms-e „kaunitele neidudele“ saatis
˅ näita rohkem ˅
2013-06-07 10:11
no ja mida sa siis siin sandis kohas käid.võid ju iga kell oma kondid siit minema pühkida.keegi ju ei käsi sul siin päevade kaupa istuda ja mürki pritsida.mida sa virised iga asja peale
˅ näita rohkem ˅
2013-06-09 05:58
See on siin nagu kirik kus lolle nüpedatakse
˅ näita rohkem ˅
2013-06-09 08:53
dogma, aga miks sina virised?
˅ näita rohkem ˅
2013-12-15 19:29
ei saa ju ütelda, et midagi ei tehta. üks osapool siit ju blokeeriti oma kontoga
˅ näita rohkem ˅
2013-12-19 22:24
inimlikult l2henedes sain sedasi pidurit oi oi oi. Rahakotti kaitstakse ikka surmani.
tuima panemine kirjadele vastamisel on norm. m6ni naine tegi kuulutuste rubriigis
eksperimenti "annan ilma raha v6tmata".
p2rast tuli komm "nali". Siia tulevadki koduta ja n2lgas kuulutama. Seks on puhtalt tanki pandud.
varjatud kulud on eriti armsad. Naine
kuulutab, v6tad yhendust, siis 8eldakse :" sina, kes vastad kuulutusele, tahad minuga kohtuda" ja seega alles nyyd (mitte avalikus kuulutuses) seab kohtumise tingimuseks maksa teise mehe lapse hoidmise eest niikaua kuni sinuga v2ljas olen. kohtumine tembeldati date'iks.

teinekord l2ksin lihtsalt naisega v2lja, kes
kuulutas tahab restosse ja olin n6us. esimese asjana seletas ta telefonis kuidas restos k2imise eest ei ole ta n6us seksiga maksma.
mul j2i karp lahti. enda arust l2ksin reede
6htut sisustama, m6lemal on igav l2hme reedel v2lja stiilis ja kuulutaja kes kuulutuses ei maini midagi sexist hakkab sellest kui tasust ise r22kima, norm.

naistel 200 kirja yhe kuulutuse peale
on tavaline hulk. sinu normaalse kirja vastuse v6imalus on 1/200-le. kirja kvaliteet on t2htis seejuures! Mis siis oli
yks solvus, j2rgmised 199 on alles.

m6tlesin lolli peaga siin on inimesed
kes on iseseisvad, raha-asjad korras ja
otsivad sexpartnereid.
tglt tahetakse ostetaks uus telefon ja uus
netipulk, kellegi pakutud netipulgast keelduti. Ikka on vaja uut.
aferistide sandimaja on siin koos.

Pealegi n2iteks USA m6nes osariigis on
prostitutsioon keelatud ja 6igustus minu keha ei kehti.
Ega 9klassi haridusega iha kasutajad ei tea oma rumaluse p2rast.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-04 16:06
RedLight1 jah meil on vabadus teha seda mida sa tahad. Kuid kas tead vabadus ei ole päris see, et teed mistahes.
On olemas ka eetilised normid ning on olemas ka ühiskond kuhu me neid lollusi paiskame. Ja usu või ära usu - selles ühiskonnas on ka lapsi ning noori, kelle identiteet on veel välja kujunemata (siinkohal mainiks ära, et paljudes USA osariikides ja Jaapanis müüakse kanget alkoholi alles alates 25 eluaastast, kuna alla selle peetakse inimest veel mitte piisavalt arenenuks, et oma tegusid kontrollida või nende tagajärgesid hoomata).
Sellised noored ongi need, kes vaatavad, et see tegevus on normaalne, sest seda teevad palju ja nad astuvad samat teed - kuid ühiskonna silmis prostitutsiooni siiski taunitakse ja see ei ole ainult siin ja mitte ainult meeste seas. Sellel on ka põhjus.
Sponsiotsijate rohkus hakkab siin vaikselt näitama, mis suunal liigub meie ühiskond - eetilised piirid on kadumas.
Ja ühiskonna tervise nimel ongi vaja neid asju taunida ja näpuga näidata, et inimesed saaksid aru, et on asju, mis ei ole normaalsed isegi siis, kui need keelatud pole !!
Vabadus on ka suur vastutus.
˅ näita rohkem ˅