Foorum
2010-02-03 00:56
Kas emaili kinnitust on siin olemas?
Pigem lihtsam varjant teha emaili kinnitus koodi pärimine iga kuu tagant,teade emaili,kui kasutaja ei ole pikemat aega kontot külastanud,on osadele ehk tüütu alguses,kuid sellega näeks ka suurem osa varikonto omanikke ära!
Ka emaili võiks tulla teade,et on tulnud uusi kommentaare ja kirju,lisatud listi.Nii on palju mugavam külastada ihat,kui kutsed ja teated ilmuksid postkasti!See on siis just hea,kui juhtub,et ei ole pikemat aega saidil külastanud!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 12:19
sama lihtne kui on siia teha endale mitu kontot, sama lihtne on teha endale kasvõi 10 erinevat emaili aadressi
˅ näita rohkem ˅
2010-02-03 12:37
Ühe emaili aadressi saad nagunii siduda ühe kontonimega ju, mis on sellel pistmist varikontodega, ma ei saa aru.

Teated emailile võiks olla lisavõimalus küll, aga ma ei näe erilist pointi sellel. Nagunii tuled siia pilte uusi pilte vaatama, kedagi ise kommenteerima, või lugema kes kirjutas. Eriti puudutab see naisi ja kasutajaid, kes tihti uusi pilte lisavad - nemad saavad 50 kommentaari+50 privaatsõnumit päevas...Kes neid teateid omale postkasti tahaks veel?
˅ näita rohkem ˅
2010-02-09 02:21
E maili kinnitusel kaoksid igasugused suvalised välja mõeldud e maili aadressid ära,mida on siin suht palju.
Samas on hea,kui emaili kaudu saaks ka kutseid saata sõpradele edasi,sest hetkel on kutsete edastamine ainult ühe kaupa.
Seega on lihtsam siis kutsuda sõpru ihasse.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-09 11:27
kuidas suvalised emaili aadressid, teen uue konto ja sellele ka vastava emaili aadressi ja ongi kõik korras ning kinnitused tulevad sinna kuhu vaja
˅ näita rohkem ˅