Foorum
2010-01-29 00:02
Ma ei tea, kas keegi on selle idee välja käinud kuid ma arvan, et väga hea idee oleks see: Kui sul pilt puudub ei saa sa kommenteerida, hinnata ega ka mitte kirju saata. Mis on selles head?
1. Kaovad ära need nn. pläkkmeilivad kommentaarid(ok, osadel ei ole mõistus õigel kohal, kui kommenteerivad)
2. Ei saa sulle keegi mingisuguseid ühtesid laduda vms(vb ei saa praegugi seda teha)
3. Kõige tähtsam!! See on ikkagi ju " Seksikate inimeste kohtumispaik " ning kui see on virtuaalne siis tore oleks ikka endast mingisugune pilt panna ning saaksid ka vastuse. Samas olex see leht kirevam ka. Kui soovid pimekohtingut siis minu soovitus: IRc: #elutuba ning lase fantaasial lennata. Maksimaalne piltide laadimise aeg 1 nädal ning seda sekundi täpsusega vms...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 01:43
jäta kirjade saatmise võimalus ikka alles palun
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 08:48
Pingviiner : Olen 2 käega selle idee poolt !!!!! Siis kaoks tõesti ära see nn troppide seltskond siit lehelt. Isegi need, kes oma nägu näidata ei soovi, on ju olemas väga palju võimalusi selleks, et siiski pilt panna. Ja just see pildita kasutaja kirjade saatmise võimalus peaks olema hoopiski ESMANE, et see kinni panna. Kommentaari saad kustutada ja igaüks näeb pildis ka erinevaid asju, las siis paneb 1 kui pilt ei meeldi. Õnneks on siin tõesti ju täiskasvanute sait ja loodetavasti ei solvu ju täiskasvanud inimene mõne halva hinde peale oma pildile. Kõik siis ilmas ei saagi ju kõigile meeldida...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 10:03
okei, tehke mis tahate, olen nõus ära kaduma, aga pilti ma teile ei pane
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 10:04
Iha idee (ja ka edukus) ongi selles, et siin on kõiki sorti tegelasi, neid palju ja neid on siin sellepärast, et kõik see on enamjaolt tasuta ja puuduvad igasugu ahistavad reeglid, mis ka samas tekitavad korralagedust aeg-ajalt.

Teie eelpool kirjutatud asjast on jahutud päris palju ja ka äraseletatud, mida see endaga kaasa toob - võltspilte terve persetäie või siis pildi oma varbast, et saaks ikka näha teie tisse, tusse.

Niikaua kui siia lehele veel id-kaardiga sisse ei logi või läbi panga, niikaua tropid olid, on ja jäävad. Sellega tuleb leppida.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 10:17
ega siis kõik piltideta kasutajad pole pervod...siin väga toredaid ilma pildita kasutajaid,mingi võimalus peab ikka neile ka jääma.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 10:53
to seganevend: sinu selle feik pildikogu kohapealt võiksid siinsed moded kasutada samasugust programmi mida kasutavad ka Sexinestonia omad. Seal on väga hästi ära näha, kas on feik või mitte. Kahjuks on siinsed moded sellised, et lihtsalt lambist panevad oma suva järgi pilte üles ning põhjendusi on neil ka võetud lambist. See on iha.ee 1 suurimaid vigu. Ma käin ideid sellepärast välja, et aidata iha.ee portaalil saada Eesti populaarsemaks täiskasvanute leheküljeks ning ka kõige turvalisemaks.

btw. No Offence iha.ee moded
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 13:54
Lausa sportlik huvi tekib. Kuidas sa porgrammiga küll tuvastad, et fake pilt on? Ainuke pogramm selleks saab olla inimene seal taga kelle silmaringist siis oleneb palju.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 14:02
parmaleikin: selleks, et ära tuvastada kas on feik või mitte saab vaadata pildi algset asukohta.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 14:07
juhul kui photoshopper sellest natuke üle käib pole sealt midagi tarka välja võluda.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 14:23
Kirjade saatmise õiguse keelamine üleüldiselt on ju absurdne. Pildita kasutajate hulgas on väga palju toredaid inimesi. Pealegi on ju alati võimalus ebameeldiv kirjasaatja blokeerida. Kui just nii nõrgad närvid on, et sellega ka toime ei tule, siis tehku moded parem võimalus igaühel ära määrata kas ta lubab kirju kõikidelt või ainult pildiga kasutajatelt. Siis peaks ju kõik osapooled rahule jääma. Pealegi ka nende pildita kasutajate pildid ei jää soovijatel saamata, kui ilusasti küsida Kommenteerimised ja hindamised on hoopis teine teema. Kuigi pildita kasutaja ei saa ju praegu nagunii hinnata kedagi. Ja see on nüüd küll utoopiline üritus saada sellist saiti kõige turvalisemaks. Netimaailmas pole miski turvaline kui ise ennast ei turva
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 14:46
to moorike: tsiteerin oma öeldut---"Kui soovid pimekohtingut siis minu soovitus: IRc: #elutuba ning lase fantaasial lennata."
See keskkonna eesmärk on ikkagi tutvuda inimestega, kes omavad ka pilte. Samas võid sa ju panna ka kuhugile tutvumiskuulutuste lehele oma andmed ning sinna saavad need nn. toredad inimesed sulle kirja saata...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 15:22
jah, pingviiiner, aga ma ei saa aru, miks ma ei või seda siin teha? Miks sa räägid pimekohtingust? See, et siit kohe ei karga näkku kellegi paljas tiss ega tuss (sorry) ei tähenda seda, et inimesest pilti näha poleks võinud? Ma ka tsiteerin omaöeldut: "siis tehku moded parem võimalus igaühel ära määrata kas ta lubab kirju kõikidelt või ainult pildiga kasutajatelt. " Miskipärast seda lõiku sa näha ei tahtnud mu jutus. Kui ma siia end kasutajaks tegin, ei näinud kusagil reeglites eesmärki justt pilte omavate inimestega kohtuda. Lugesin ja loen praegugi avalehelt, et see on "Seksikate inimeste kohtumispaik!". Ausalt öeldes sitt lugu küll kui ainult pilt inimesest seksika teeb. Minul ükskõik, mis selle saidiga siin tehakse või ei teha, aga päris pedandiks oma ideedega ka ikka minna ei tasuks. Teema minu jaoks ammendatud. Punkt.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 15:30
moorike, ma sain su jutust väga hästi aru kuid ma ei pea ju mingit monoloogi kirjutama, et sa arusaaks. Kuid see mis sa pakkusid välja, et moded võiksid sedasi teha on suhteliselt hea kuid paljud isikuid ei tunne seda interneti võlusid nii palju. Loomulikult on ka see bullshit, et saad praegusel hetkel määrata ainult 1 liigi keda lubad endale kirjutama panna. võiks olla mingisugune linnukeste süsteem.
Parmaleikin: nimelt rate.ee kasutab sellist programmi nagu TinEye ning see toimib väga hästi samas siekad pidavat kasutama ka midagi taolist programmi.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 15:39
Erinevad programmid on olemas, aga ükski neist ei ole lollikindel, kuna otsivad pilte vaid murdosast kogu netist.
Kui ära keelata kirja saatmine pildita kasutajale, siis võib tekkida ka olukord, kus kasutaja lisab pildi oma varbast, saadab kirjad ära ning võtab pildi taas maha. Nii on kõik JOKK, aga tolku ei midagi, ainult tööd tuleb juurde.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-30 12:01
Kallis kasskoer, kes oled iha.ee administraator või kes iganes. Sa peaksid ju teadma neid reegleid, mida peab meeles pidama uue pildi lisamisel. Kahjuks on siinsed moded väga laisad, ma muidugi näpuga näidata ei taha kuid lugeda http://www.iha.ee/index.php?mode=m_pics selliselt aadressilt millised need pildid peaksid olema siis jätab soovida, mis tööd siin tehakse...
Kui pöörduda sellise lause lõpu juurde nagu "ainult tööd tuleb juurde" siis mul tekib küsimus, kas te ültse tahategi midagi siin paremaks muuta ning lihtsalt olla see kõrge trooni pärija vms ja vaadata, kuidas teised hakkama saavad??? Ausalt, kui oleks see minu teha siis mina alustaksin esmalt piltide lisamisest nii nagu seda on ette nähtud.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-30 17:41
Minul on ainult hea meel, et siin asjad ligadi-logadi on. Miks, ma ei ütle
˅ näita rohkem ˅
2010-01-30 22:19
Mulle jääb ikka selgusetuks. Kui teen Photoshopiga mingi muudatuse, siis on see juba uus pilt koos kõigi indexitega. Mida ta siis enam leiab?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 00:52
kust ta siis uute intexidega on? vanad ju jäävad...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 08:03
Arvan,et ei ole asjal pointi, On ju samamoodi pildiga ebviisakaid kasutajaid
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 08:56
no on, aga nii olex ju mugavam...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 11:29
See on ju ikkagi anonüümne suhtlus keskkond,kus igaüks näitab ennast sellisena nagu ta olla sooviks.Ei tasu üritada muuta seda liiga turvaliseks,sest lihtsameelsed võivad jäädagi seda uskuma.Siis oleksid nad kergeks saagiks petistele ja muidu tõbrastele,kes igal juhul oskaksid siia sisseronida.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 14:15
Tore oleks ikka kui naised reitevahet ja oma nägu mõlemat siin näitaksid?Saaks parema ülevaate kui palju pappi peab välja laduma.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 14:59
elmar sina lisa pilt, ennem kui pudru lusika haarad...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 17:56
to pingviiner mis kamandad siin teisi ,iga kas teab kas paneb pildi või mitte,suht totter idee,liiga mugavaks ei tasu minna,vaevalt see idee siin täide läheb,lihtsam on blokk ja enne screenshotina tõestus kas modele või foorumi ebaviisakast kasutajast,pildi alla kommentaari juurde lisa teata ebasobivast kommist,sama asi võiiks tulla ka postkasti ,teata ebasobivastkirjast või ahelkirjast,mis läheks automaatselt modedele ülevaatamiseks.,kuid piltita kasutajale kommide a kirjutams keeld on totter,kaoks palju kasutajaid.
Pigem olete ise laisad blokkima eaviisakaid ja tüütuid kasutajaid.Moded ei ole laisad,pildid väga kiirelt siiani lisatud ilma pikema ootamiseta,sellest pluss neile,kuid teatuid reegleid võiks järgida paremini,mitte neid eirata ja siis ülblet ennast õigustada,kui tavakasutajal on selleks ikka õigus.Lihtsalt totter on siis,kui kasutaja leiab vead ,kuid mode ei taha endale seda tunnistada-see on vana tüüpiline viga modedel.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 17:58
Vabandan kirja vigade pärast
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 18:37
Tegin katse. Peale Photoshopiga mudimist ei leia enma midagi. Pealegi otsib seda google imagest. Leia ta suurt midagi.
Arvan et põhirõhk jääb siiski piltide lubajale kanda. Oleneb siis selle inimese silmavaatest.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 19:35
Pigem on vaja fotoalbumeid,see teeks paljud asjad lihtsamaks
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 23:41
to ruff: tore, kui sa ka kaasa mõtled kuid asi ei ole mugavuse pärast vaid lihtsalt selles, et siin on isikuid kellel on neid probleeme aga ei soovi sõna võtta. Kui minna jutuga piltide kvaliteedi juurde siis mina võtaks sul selle esimese pildi kohe maha kuna see suhteliselt ebakvaliteetne pilt. Kui suhelda nüüd parmaga siis tahaks küsida paljud siin viicivad mingisuguse sellise pildi tarbeks photoshopiga hakata jändama... Peamiselt, kes tahavad lollitada on mingisugused 16-21 aastased jobud ning nemad nüüd sellepärast küll ei viici photoshopima hakata... Kui Ruffi juurde tagasi tulla siis minul on see kinnisideeks võetud ning mina jauran sellega seni kaua kuni see on käiku võetud...
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 23:51
Riskid sellega,et varsti räägid iseendaga
˅ näita rohkem ˅
2010-01-31 23:56
pingviiner: kle youtubes lausa õpetus videod olemas kuidas teha pilte. Aga genereeri idee läbi või kriba paar rida koodi isegi ja saada iha meeskonnale.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-01 00:38
Enne,kui piltide üle nuriseda,siis tuleks teha korda piltide reeglid!
Vanu pilte viisakuse osas maha ei võeta,endal sul on paar sellist pilti,mis samuti võiks maha võtta!
Pildita kasutaja ei ole ju millestki süüdi,kui ta korralikult käitub ja kirju mingil ajal saata ei saa ja kommenteerida ka mitte!
Nagu enne mainisin,on olemas ka piltidega kasutajaid,kes on ebaviisakad.
Lihtsam asi,blokeeri need ära pole ju suur vaev ,kui rikub reegleid ,tee screenshotiga pilt ja saada see adminile läbivaatlusele!
Kommentaaride alla teavitamis võimalus reeglite rikkujast on ka lihtsam ,kui selleks,et pildita kasutajat piinata,et ta ei saaks midagi siin teha!
Teine varjant postkasti lisa,ei soovi kirju pildita kasutajatelt!Kommentaaridesse sama asi,ei soovi kommentaare pildita kasutajatelt!
Siis vähemalt oleks veidi ausam mäng neile pildita kasutajatele,kes on korralikud,muidu kaoks paljud kasutajad ära!
Kuidas sa porgrammiga küll tuvastad, et fake pilt on? selleks, et ära tuvastada kas on feik või mitte saab vaadata pildi algset asukohta.
Kui kasutajal on jooksev ip aadress ?Mis siis saab?
˅ näita rohkem ˅
2010-03-11 14:47
""Kuidas sa porgrammiga küll tuvastad, et fake pilt on? selleks, et ära tuvastada kas on feik või mitte saab vaadata pildi algset asukohta.
Kui kasutajal on jooksev ip aadress ?Mis siis saab? ""

Ega see ip aadress ei näita ju midagi. Võid netist pildi võtta ja siia üleslaadimisel näitab ikka sinu ip'd.
Pigem ma saan aru, peetakse silmas, et foto oleks võimalikult vähe muudetud ja oleks alles EXIF info.
Kui mul on kahtlusi saadetud piltide osas, vaatan esimese asjana kas EXIF info ka kaasas. Kui pole, siis võib se pilt ükskõik kust kohast pärit olla.
˅ näita rohkem ˅