Foorum
2012-12-18 03:39
kas ei oleks mõistlik kustutada kontosid millel pole juba ammu sisse logitud?
arusaadav et tegijatel on hea näidata kui palju on regatud kasutajaid ja nõuda head reklaami pappi, aga väga tüütu on hinnata pilte või külastada kontot kus keegi pole juba aastaid käinud.
võiks olla mingi ajaline piirang, et kui ikka pool aastat (võimalik et seda isegi palju, mingi 3 kuud näiteks) pole sisse loginud siis konto kustub automaatselt.
või mis arvate?
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 16:59
et nagu oskab keegi mingi adekvaatse vastuse ka öelda, et miks siin hoitakse kontosid kus keegi pole aastaid käinud?
ok, kui reklaamiraha pärast, et näidata palju kasutajaid, siis kas ei võiks teha nii et piltide hindamisega ei tule ette need pildid kus keegi pole aastaid käinud?
võiks olla nii et sinu pilte on võimalik hinnata ainult siis kui oled lähima 3 kuu jooksul sisse loginud?

või on see liiga ulme nõuda
˅ näita rohkem ˅
2013-03-12 18:18
Tundub, et siin ei viitsita üldse millelegi vastata, mis vähegi vastamist või muutmist väärt oleks.
Aga selliseid kontosi on siin tõesti ülemõistuse palju. See tuleb sellest ka, et mõningatele kohe meeldib aina uusi ja uusi kontosi vorpida.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-13 16:35
Neid surnud hingi on siin ligi kaks kolmandiku. Paaril esimesel aastal oli väga keeruline enda konto kustutamine ja nii need kontod siia rippuma jäid. Palju on ka neid, kes on enda salasõna unustanud.
˅ näita rohkem ˅
2013-03-14 22:19
Ma viskasin ühe omanikustaatuses modega viina ja ta kogemata lobises välja, mis siin toimub. Kahjuks aga ma ei saa seda avaldada. Aga eks te olete isegi vist aru saanud, mis siin "tegelikult toimub" ehk siis ei toimu...
˅ näita rohkem ˅