Foorum
2012-10-22 21:32
Asjalugu selline, et sarnaselt mõne teise tutvumissaidiga, mida viisakusest siin ei maini, võiks ka iha natuke püüda piltide taset tõsta. Või siis nö täpustada kriteeriume, millele konto pildid võiks vastata. Minu ettepanek on selline, et enne riista, häbememoka, krussis karva või voldipildi ülespanekut võiks vähemasti üks näopilt (või mingisugunegi inimese olemust kujutav pilt) olla profiilis olemas. Olen aru saanud, et ma pole ainuke, kes on pettunud praeguses kasutajate piltide tasemes ja seda mitte (ainult) kvaliteedi või teostuse vaid sisu osas.

Praegu panevad genitaalide pilte argpüksid, pärast ühe näopildi nõuet paneks julgem seltskond
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 09:47
Kle, kui näopilt oleks kriteeriumiks, siis piltide arv kahaneks siin oluliselt. Kõik inimesed ei ole lihtsad liinitöölised, keda keegi ei tea ega tunne. Privaatsus on oluline!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 09:53
nii huvitav ja hingelähedane kui see mõte ka ei tundu, et ole see kahjuks reaalselt teostatav. küll aga oleks võimalik tekitada konkreetsem kokkulepe, milliseid pilte tahame siin saidil näha.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 09:56
mind küll ei huvita milliseid pilte mehed lisavad, ma neid nagunii ei vaata. tussupiltide vastu pole midagi, aga mul mummud ees.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 12:16
Kosmosetutt ja sanuk: arusaadav Aga mõtleks siis välja, mis need kriteeriumid võiks olla? Seda peaks saama sõnastada üheseltmõistetavalt, et kaebuste laviini modele vältida. Minu näovärk oli esimene ettepanek, mis pähe tuli. Aidake kaasa mõelda!

Nokupoku: ma olen lihtsalt üllas rüütel ja reageerin nende daamide murele, kes oma profiilis rasvaselt kirjutavad, et appi päästke riistapiltidest
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 12:35
Sellistega polegi mõtet suhelda, nad nagunii pole su riistast huvitatud
˅ näita rohkem ˅
2012-10-23 17:47
hea et mummud tagasi sain, elu läks kohe ilusamaks
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 13:48
Minuarust, on selline inimene üldse haige, kes oma kortsus pisikesest peenisest pildi teeb ja siia riputab? Mis taotlusega? Et keegi neiu tormab nüüd selle noksi peale kohe tutvust sobitama? Ma leian, et see pigem võrdub liputamisega. See siin on sadadele silmapaaridele avatud keskkond, nagu näiteks keskmine kaubamaja. See on siis sama hea, et ma lähen palja pussyga kaubamajja ja ootan siis suusõnalisi kommentaare oma avause kohta.. Väga mage!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 13:54
Parem koristage need peenise pildid siit lehelt ära ja lehe reputatsioon muutub oluliselt paremaks, ehk siis julgevad siia konto teha ka inimesed, kellele selline debiilsus vastukarva on. Ei tea isiklikult ühtegi tuttavat, kes julgekas avalikult tunnistada, et tal ihas konto on. Pigem räägitakse sellest kohast siin kui kiimas pervertide ja litside pesast, kui tutvuse leheküljest.
Ja kui nokupoku on siin korduvalt üritanud selgeks teha, et iha.ee ongi selline kiiksuga leht, kust ratele iseloomulike jooni pole mõtete otsida ja siinne rõvedus on täiesti normaalne nähtus, siis ütlen ainult niipalju, et maitsekalt tehtud erootilised pildid ja telefoniga pixitud pesemata riista pildid, neil on suur vahe. Ja milline naisterahavas peaks tahtma suhelda/tutvuga siinse kasutajaga, kelle konto pildimaterjal koosneb ainult kemmergus klõpsutatud peenisest?? Ei tea, vblla mõnele meeldib, minule never mitte.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 14:42
"Ei tea isiklikult ühtegi tuttavat, kes julgekas avalikult tunnistada, et tal ihas konto on. Pigem räägitakse sellest kohast siin kui kiimas pervertide ja litside pesast, kui tutvuse leheküljest. "

njaa. ametlikult kellelgi siin kontot pole, kuid kõik teavad täpselt millise saidiga on tegemist.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 15:20
No ja millise saidiga siis tegemist on? Ma tahaksin ka teada, sest äkki olen ma vales kohas
Arvan ma, et vaatamata väljakuulutatud suunitlusele, on sait igale just selline, mida ta siit loodab, arvestades muidugi põhieesmärki
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 18:34
minny22: Aga reiti siis mine või flirticusse, mis teed siin lehel üldse
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:04
Küllap iseregulatsioon selle asja paika paneb. Kuniks on siin erinevate arvamustega inimesi koos, saab olukorda ära kasutada ja eristuda massist ilma genitaalipiltideta kontoga. Kui loodusliku valiku tulemusena "võidavad" tillipildi huvilised, siis kolin siit lihtsalt minema ja minny võtan ka ühes

Kahjuks on küll valikutes peamiselt USA ja Vene täiskasvanute saidid aga leiab ka sealt eestimaalasi.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 22:20
valgus. Välismaa saidil pane enda elukohaks mingi UK või midagi sellist.
Siis näed kuidas Eesti tibid on kampas kallal. Kindlamini leiad just välismaa saidilt kellega Eestis kohtuda. Kuna sa juhuslikult tuled Eestisse pidutsema ja sul on vaja kes orgunniks mingi suuremat sorti peo.
Uskumatu valik.
Tee proovi
˅ näita rohkem ˅
2012-10-25 23:56
Parma häälest kostab kogemuse-noote.

Esialgne püstitatud teema vist kustub vaikselt. Lappasin huvipärast teisi ettepanekuid ja küsimusi. Päris palju asjalikke mõtteid on rahval. EMTi äppide ideedega kühveldatakse vististi raha kokku küll. Fantaasiarikkad inimesed on voodis ka paremad

Iha aga tiksub vanamoodi edasi. Paistab, et projektijuht lasti pärast esimeste kulude tasateenimist lahti. Las koerad hauguvad, pole vaja siin muuta midagi!
˅ näita rohkem ˅
2012-10-26 00:12
valgus. Kahjuks nii see on jah. Palju viisakamad ja hoopis teised inimesed. Valmis kõigeks. Kuigi nii mõnigi nendest, on ka siin lehel.
Ja siin nad ei ole ühtigi enam viisakad ja abivalmis
˅ näita rohkem ˅
2012-11-03 19:49
kui inimene omab siin labast kasutajanime, siis pole ta tõsiselt võetav, on pilt või mitte
˅ näita rohkem ˅