Foorum
2016-08-22 14:50
Nüüdseks sain mingi need kuulutuste modereerimise õigused ja eemaldan neid sealt jõudu mööda . Nii põnev on taas lugeda meeste sõimu kirju oma postkastis "Kas sina oledki see tropp.." jne
Kasutan võimalust ning selgitan lahti elementaarsed kuulutamise reeglid neile, kes siia teemasse satuvad:

1. Kuulutused jagunevad otsitava soo järgi - see, kui sa oled mees ja tahad nais orja ei muuda seda fakti, et sa otsid naist. Selline kuulutus kuulub mees-naist rubriiki.
Hoiatav piirang 3 päeva

2. Muud rubriik on eelkõige neile, kes otsivad "kedagi" olenemata soost või siis otsivad lausa mitut sugu (paari või naist, meest või naist jne). Ning samuti neile, kellel on näiteks ükskiku konto, kuid hetkel otsivad kellegagi koos (või vastupidi - paaridest üks pool otsib kedagi). Näide paari konto lt kirjutades: "Paari meespool otsib paari kellele külla minna" vms
Hoiatav piirang 3 päeva

3. Igasugune kuulutus mille tekstis on viide mistahes teenusele kuulub AINULT teenuste rubriiki. Ning naiivne on siikohal loota, et kui lisad "Vaata mu ankeeti", siis see kuulutus üles jääb. Teenuse kahtluste tekkimise korral vaadeldakse kuulutust alati koos ankeedi sisuga. Ning kui kahtlus jääb, siis kuulutus eemaldatakse. Kahtlusele kinnituse leidmisel aga rakendub koheselt nädalane piirang. Kui kasutajanimi meelde jääb ning sama viga korratakse veel kord või kaks siis on piirang juba pikem... kuni konto kustutamiseni välja, kui inimene ei õpi (sellega tegeleb admin).

Need siis põhilised kriteeriumid mille põhjal mina kuulutusi modereerin... kui mul selleks aega on.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 15:26
good kustuta raha pakkumise kuulutused ka ära. Need kus on see dollari emotikon
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 15:47
Olen seda küsimust korduvalt saidi administraatoritelt küsinud, et kuidas raha pakkujatesse suhtuda, kuid ei ole nagu teiegi sellele veel vastust saanud.
Ilma lubava rohelise tuleta ise omakohut tegema ei hakka, kuna ei suuda reeglitest leida kohta, mis kasvõi viitaks teenuse ostmise keelule.
Kuid raha emotikoni võiks ära kaotada küll. Sellega nõustun täielikult.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 15:48
Mic, siis ei jäägi kuulutusi enam ju... Mõned, kel raha pole, aga tahaks küll - need jäävad .
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 15:52
Mina usun just vastupidist. Et just need rahalunijad ongi need, kes tavalised naised kuulutustest eemale peletavad.
Ka mina ei tahaks lisada oma kuulutust rubriiki, kus ainult raha küsitakse ja seksi raha eest pakutakse - siis mind ju tembeldataks kohe samasuguseks.
Selle pärast peabki kord majas olema. Teenused teenustes ja muud kuulutused vastavates rubriikides otsitava soo järgi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 15:57
Kõik, kus raha pakutakse-küsitakse, ongi ju teenused või ei? See, et seda peene nimega "sponsorlus" kutsutakse, ei muuda asja. Sisuliselt soovitakse seksi osta ju.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 16:04
Nõustun, et ka raha pakkujatele tuleks keeldusid seada.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 20:22
Nicedude kritreriumite teine punkt on ikka kõvasti üle võlli, sest sunnib see ju kasutajat mitut kontot omama. Üksikuna, paarina.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 20:37
Need ei ole mitte minu reeglid vaid portaali süsteem, et iga kasutaja saab lisada kuulutust vaid üks kord päevas ning teatud soo konto omanikud saavad lisada kuulutusi ainult teatud rubriikidesse (naiteks mees saab lisada ainult "mees-naist", "mees-meest". "mees-paari", "teenused" ja "Muud" rubriikidesse. Ehk siis kui see üksik mees leidiski omale mingi sõbranna, kes tahaks koos temaga kedagi kolmandat või neljandat veel kampa, siis see mees oma konto alt ei saa lisada kuulutust ei "Paar-naist" ega "Paar-paari" rubriikidesse.

See ongi see elementaarne reegel, et muud rubriik ongi mõeldud ebatavaliste olukordade jaoks, mille vastu süsteemil puudub muu lahendus.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 21:11
No eks edaspidi tule siis kuulutada läbimõeldumalt ja arvestada mitte ainult sellega, kuidas oma kuulutus lugejatele edastada, vaid ka sellega, kuidas moderaatorid kuulutusi lugedes seda enda jaoks tõlgendavad ja klassifitseerivad. Milline võiks olla nende tuju, meelestatus jne. Naismoderaatorite puhul tuleks kasuks teada nende kuupuhaatuse tsüklit jne.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 21:15
...ja kuulutajate puhul nende joomatsüklit ja... get real!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 21:18
Mine rohi porgandeid!
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 21:54
Mina iiklikult ei saa üldse sellest poleemikast aru, kui vales rubriigis esitatud kuulutused eemaldatakse ning setakse õpetuseks ka piirang.
Kui te koju külalise kutsute ja ta teil WC-sse läheb, siis te ju eeldate et ta ikka õigesse kohta oma hädasid paigutaks. Miks teil siis kuulutuse õigesse rubriiki panemisega probleeme tekib?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 21:59
Kuniks selliseid "reeglite" muudatusi/korrigeerimist pole sisse viidud saidi reeglitesse ja/või/sealhulgas teavitadud saidi haldajate poolt moderaatoreid, on tegemist siiski ühe indiviidi oma nägemusega tema reeglitest, mille alusel just tema käitub. Selle alusel ei tasu, ega tohikski, teha üldisemaid järeldusi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 22:00
Eem.. paarilisega tulnud külalistelt eeldatakse ka seda, et nad koos wc-s käivad?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 22:04
Tänan, Evatytar, vererõhk langes. Arvata oligi, et mingi innovaator leidis taganttuule.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 22:13
Täpselt nii ongi - kuna konkreetseid reegleid ei ole, siis iga moderaator käitubki oma äranägemise järgi.
Ning järeldades sellest, et mul need modereerimise õigused ikka veel alles on ning administraatoritelt pole õpetusi tulnud, siis eeldangi, et minu reeglite tõlgendamine on korrektne.
Olen oma paarkümmend kasutajat juba saatnud administraatorite jutule, kui nad mu postkastis vaidlemist jätkavad.
Kasutajatel on ju see õigus - pöörduda adminni poole, kui ta arvab, et moderaator oma võimalusi kuritarvitab.
Aadressiks on [email protected]
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 22:26
Minule jälle tundub, et moderaatoritel on (tegelikult isegi inimlik) kaduvus kohe temale usaldatud võimu piire katsetama hakata.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 22:37
Kogu aeg on häda, et miks kuulutused on jura täis.Kui nüüd keegi viitsib probleemiga tegeleda, on jälle häda. Minu arust suht lihtsalt arusaadavad reeglid. Mitte midagi ülejõu käivat, mõistusega inimesele. Kui kuulutust lisama hakata, on seal ju selge sõnaga portaali poolt lisatud reeglid kirjas*NB! Vales rubriigis olevad kuulutused kustutatakse ja kasutaja kuulutamisvõimalus piiratakse.*
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 22:48
Kui sa Qkuma mulle vihjad, siis ma pole moderaator esimest nädalat. Olen seda olnud juba üle aasta. Lihtsalt avalikku nimekirja lisati mind alles sel aastal - sinna maani ilmselt katsetati mu otsuste langetamiste oskust.
Evatytar jah ei jaga minu nägemust reeglite tõlgendamisest, kuna modereerimise õigusi saades ma hakkasin ka koheselt radikaalselt korda looma. See aga tekitas teistele vanematele moderaatoritele lisatööd, oma postkastis selgituste päringutele vastamise näol.
Kuid ma jätkuvalt arvan, et moderaatoreid tuleks vahetada iga aasta tagant, sest inimesed kipuvad mugavaks minema ja paljudes kohtades silmi kinni panema. Pealegi inimesed liiguvad portaalist sisse ja välja ning aeg ajalt eemalduvad eraelu tõttu. Eks mingil hetkel viskab ka minul üle pidevalt neile, ennast õigustavatele, kirjadele vastamine ja löön käega.
Ma leian siiski, et kuulutuste rubriik on viimase paari aasta tagusega võrreldes juba paremas seisus.
Kui vaid mõni moderaator veel jaksaks seda "mees-naist" rubriiki lugeda ja modereerida, siis ilmselt muutuks asi veelgi naiste-sõbralikumaks
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 22:51
Nõus, kui eelmist ringi Nicedude asjaga tegeles, oli üsna pikalt pilt mõistuspärane, saadi aru küll. Kui mõni tädike tahab "mina ja minu strap-on" paarina kuulutada, on probleem pigem tema enda arusaamades.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 23:19
nicedude
2016-08-22 14:50:53
Nüüdseks sain mingi need kuulutuste modereerimise õigused ja eemaldan neid sealt jõudu mööda .
... ... ...
nicedude
2016-08-22 22:48:30
Kui sa Qkuma mulle vihjad, siis ma pole moderaator esimest nädalat. Olen seda olnud juba üle aasta.

... ... ...

Siinkohal on paslik esimene lause mu ankeedilt, kes soovib, läheb vaatab järele.

Mitte, et mul midagi rohkem öelda ei oleks, siis õnneks või kahjuks ma ei saa/ei taha/ei pea vajalikuks siinkohal rohkem kommenteerida ei üht, teist ega kolmandat väidet.
Elage ise ja laske teistel ka elada.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-22 23:38
Hankige elu omale, palju kergem on kui päevad läbi siin sweety kombel jutukas oma spanieli kõrvadega vehkida.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 01:24
Sul evatytar on ilmselgelt hoopis teistsugune loetava teksti tõlgendamine kui mul.
Mina pidasin sõna "Nüüdseks" all, seal lauses silmas, et "Nüüd avaldan siis ka oma selgituse asjale" ... mitte seda, et ma "..nüüd eile modeks sain". Seal pold ju mitte sõnakestki sellest, et "Sain nüüd paar nädalat tagasi modeks". Lihtsalt mu viimastest postitustest on palju aega möödas ning ma pole neile teemas püstitatud küsimustele veel vastanud. Ja seda alustasingi lausega "Nüüdseks sain minagi need...".

Uskumatu, et ma sellist asja veel lahti seletan.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 09:41
Nice, miks sa reklaamid seda postiaadressi siin, sealt ju nagunii kunagi keegi kasutaja kirjale midagi ei vasta, olen vist korda kolm kirjutanud aga vastust pole ühtegi saanud. Sama lugu on modedega, kümnest ehk üks vaevub midagi vastama. Mis puutub sellesse kuulutusete lisamise piiramisse siis KORREKTNE käitumine oleks see kui eksinule kirjutatakse ja seletatakse tema eksimust ja hoiatatakse piirangu lisamise eest kui kasutaja ei muuda oma käitumist aga siin pannakse lihtlabaselt bänn peale ja kasutaja ei teagi mille eest ta selle sai, mille vastu ta eksis. Kannab oma karistuse ära ja jätkab jällegi endiselt sest ta ei tea/ei saa aru mille vastu ta eksib ja jällegi saab bänni. Ja nii igavesti. Ja nii palju julgust peaks ometigi igal model olema, et julgeb tunnistada - vot mina jah panin sulle piirangu peale aga no ei leidu sellist julget siin, kõik on nagu mingid allasurutud olnud kes on juhuse läbi modeks saanud ja nüüd ülbavad siin nii kuis jaksavad. Kui ikka kellegi "nägu" siin ei meeldi siis laob aga bänne peale igal võimalusel ja kunagi kellelegi midagi seletama ega põhjendama ei pea, lahe ülbitseda ja oma võimu tarvitada onju??? Ja ärge tulge siin keegi mulle ütlema, et see asi ei ole nii nagu praegu kirjutasin, kindlalt kohe on, ühed ja samad saavad pidevalt piiranguid ja mitmed teised, kes avaldavad täpselt sama mõttega ja sisuga kuulutusi, teevad seda igavesti ilma, et peaksid midagi kartma, neile on kõik lubatud, olen seda siin palju märganud. M.O.T.T.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 10:13
Ei maksa oma näidetega absurdseks minna.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 10:20
ullmees ütles kuidas tegelikult siin asjad on ja nii ongi. Mingi suvaline jorss saab bän nuppu kätte ja pressib seda kuidas jaksab.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 10:22
See on reaalsus!! Ei maksa jaanalinnu kombel pead liiva alla peita ja öelda, et oh kui hea ja ilus tegelikult kõik on. Ei ole ju. Vaadake ja jälgige kuulutusi, kes kuulutab, mida kuulutab, kus kuulutab. On tegelasi kes kuulutavad mida ja kus tahes ja alati ja midagi nendega ei juhtu, samas on kasutajaid kes panevad ühe sama sisuga kuulutuse ja siis millegi pärast vaikib kuu aega......Pole just raske järeldusi teha onju.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 10:23
Mitte ükski täiemõistuslik inimene ei käsitle ennast paarina: " mina ja strap-on", "mina ja koer", "mina ja küünlad" või " mina ja köögiviljad".
Näiteid võiks tuua ikka ihast enesest.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 10:24
Kristjan, just täpselt nii ongi. Ja nagu näete siis ei saa ainult mina asjadest nii aru, seda märkavad ka teised.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 10:25
Minu vahekommentaar käis ühe teise kommentaari pihta. Ullmehe seisukohtadega olenüldjoones päri ja kirjutan alla.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 10:35
Qkuma, onju, ja kogu häda algab sellest, et eksinule ei seletata tema eksimust lahti aga ükski mode seda vabatahtlikult ei tee ja kohustatud ei ole ja see on viga. Ja siis ülbavadki siin anonüümselt sest millegi eest ega kellegi ees vastutust ei kanna ja põhjendama ei pea. Mõnes mõttes võiks isegi paralleele tõmmata poliitikutega kes võtavad ka igasugu otsuseid vastu, midagi seletama ei pea ja millegi eest kunagi keegi ei vastuta, lastakse lihtsalt kümneid miljoneid tuulde.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 10:44
Ja ok, ma enam ei viitsi jahuda siin, mõttetu vaielda, nagunii on alati asjapulkadel õigus ja midagi ei muutu, naiivne oleks loota.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 10:49
Tegelikult on köis pingul ainult teoorias, praktikas köis lohiseb nagu ära jooksnud peni rihm.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 10:51
tegeliklt lohiseb ihas asi juba väga ammu. Kui sisse tuleb kenasti siis milleks miskit muuta.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 18:23
Paraku see aadress on ainuke koht, kust kaudu ka mina kord 5-st korrast adminnilt vastuse saan. Oleme selles suhtes ühel pulgal.

Mis puutub aga "õhte eemaldatakse ja teist mitte", siis siin sõltub asi paljuski moderaatoritest. Ühed viitsivad oma tööd teha ja teised mitte. Ning siis kui need ühed satuvad sama perioodi jooksul iha-st eemal olema, siis jääbki kasutajale tunne, et "Näe tema kuulutus j'eti üles aga minu oma kustutati kogu aeg". Tegelikkuses aga on lihtsalt juhtunud see, et vahepeal on käinud online ainult need moded, kes kuulutusi ka modereerivad.
Ma olin ka ise vahepeal paar kuud iha-st eemal oma töö tõttu ja sel ajal minu silma kuulutuste rubriigil peal ei olnud - saite tunda, teiste modereerimist sel ajal
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 18:28
Ja mitte keegi ei pea teile mitte midagi selgitama, mis teil valesti läks. See on täiskasvanute leht ja täiskasvanud inimene peaks ometi oskama oma käitumist ise hinnata reegleid lugedes !!!
Ning kui eneseanalöös ikka tulemust ei anna, siis võite mõnelt modelt küsida ja mõni ehk vastabki.
Mina isiklikult vastan igale kirjale, millele ma saan, kus päritakse põhjust, miks blokeering seati.

Vastamata jäävad ainult nende kirjad, kelle postkast on meestele suletud Sinna ma ei saa puht füüsiliselt vastata.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 21:49
nicedude aga päriselt kuidas lood on?
Tehakse ikka vahet ju väheviisi või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 22:19
rewwal, vale puu all haugud

nii palju kui näha on olnud, on nicedude ainuke, kes oma modereerimiskriteeriume selgitab ja silmnähtavalt nende järgi ka tegutseb. ülejäänud susivad nurga tagant ja vaikivad kut kult rukkis
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 22:22
Rewwal, tegelikult ma ei tea, kuidas teised moderaatorid käituvad. Mina ei tee küll järeleandmisi mitte kellelegi. Seda on lihtne teha, kuna mu tuttavad ei kuuluta valedes rubriikides
Pole lemmikuid, siis pole ka eelistusi.
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 22:26
Ega ma Nicedude peale ei haugugi.
Kui tookord katse tegin, siis ei vaadanud, kes onlines oli.
Tühja sellest, nagunii käivad asjad nagu nad käivad, kui mängus on raha.

Kas siis mingeid omavahelisi kokkuleppeid või reegeleid ei ole juhatuse poolt ette antud või modedel omavahel tekkinud?
˅ näita rohkem ˅
2016-08-23 22:37
Eks juhatus aeg-ajalt viskas mõne kirja alguses, kui modereerima hakkasin, kuid nüüd on pikemat aega sealt poolt vaikus olnud.
Teistest modedest tean vaid ukaseid ja jussikest ning kõiki jutuka modesid (v.a. Aix-ga pole veel olnud õnne kohtuda).
Ja ega ma täpselt ei teagi millised moded veel üldse kuulutusi vaatavad peale minu, evatytar ja Lancelot. evatytrega on meil ilmselgelt erinevad arusaamad kuulutuste modereerimisest ning Lancelot-ga suhtlus piirdus kunagi enam jaolt jutuka modereerimise osaga.
Seega ei - ei mingeid üldiseid kokkuleppeid. Kui eksime, siis juhatus viibutab näpuga või võtavad õigused ära - lihtne.
˅ näita rohkem ˅