Foorum
2011-12-27 22:11
Tere!

Käisin kiiruga siinsed eksisteerivad teemad läbi ja ei märganud analoogset muret, seega tegin uue teema.

Mure iseenesest lihtne. Erinevalt (võib-olla paljudest) kirjutan ma mõnikord kellelegi ajaliselt päris pikalt. Mõtlemine, teksti redigeerimine jms võib palju aega võtta. Paraku teksti sisestamise aknas aktiivne olles tiksub automaatse välja logimise aeg omasoodu.

Mul on palju kordi nii juhtunud, et kui olen lõpuks kirja valmis saanud ja "Saada" vajutanud, siis visatakse kiri ette, kus palutakse sisse logida. Kahjuks ei aita siin enam midagi teksti päästmiseks. Isegi "Tagasi" nupp ei too varasemat teksti ette (kuigi paljudel internetilehekülgedel see nii on).

Ma olen karmidest kogemustest küll õppinud ja võtan ennem saatmist teksti vahemällu, aga alati ei ole see meeles ja kindlasti on minusuguseid "kannatajaid" veel palju. Vahest annab midagi ette võtta? Minu arvates kõige lihtsam oleks suurendada automaatse väljalogimise aega.

Mina tänan ära kuulamise eest!
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 22:15
see on vana teema juba, st samasuguseid teemasid on siin olnud. kirjuta notepadi oma vastus ja siis copy-paste, ma ei usu et sisselogimise aega keegi hakkab siin pikendama. see aeg on tõesti 15 minti vist ja mis teha. teine võimalus, logi end jutukasse, siis oled koguaeg online, isegi siis kui jutukas on sind väljavisanud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 22:20
Kahjuks ei pannud eelnevat teemat tähele. Samas võib-olla aitaks see kui rohkem "õnnetuid" siin kisa tõstaks? Jutuka trikki ma ei teadnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-27 22:24
Enne kirja teelesaatmist mine teiselt vahelehelt ihasse ja kui oled väljas siis logi sisse. Siis võid tagasi minna ja kirja teele saata.
˅ näita rohkem ˅
2011-12-28 09:30
Jah, see on teada, et mitmes aknas olles saab sisse-välja logida. See on kah üks viis, aga eeldab jällegi meeles pidamist. Kui mul on meeles ennem kirja saatmist teises aknas enda logimise staatust kontrollida, siis mul on meeles ka lihtsaim viis kirja säilitada ehk vahemällu võtta.

(See on paljudele lugejatele küll väga triviaalne, aga mainin ära kuna on lihtsaim viis kirja säilitamist garanteerida: teksti sisestamise aknas vajuta Ctrl+A (selekteerib kogu teksti), siis Ctrl+C (võtab vahemällu) ja ongi korras kuni arvuti töötab. See tähendab, et hoiad seda control nuppu all ja vajutad A või C vastavalt ja siis lased mõlemad lahti. Kui saad välja logitud, siis hakkad uuesti kirjutama ja seal samas teksti aknas teed Ctrl+V - kleebib tagasi. Korras).

Tagantjärele oleme kõik targad, aga kas kuidagi normaalset lahendust ei saa? Sain täna hommikul kirja ühet kasutajalt, kes küsis kas ma sain tema pika kirja kätte. Kurb.

Kas administratsiooni poole pealt oleks võimalik vastukaja saada?
˅ näita rohkem ˅
2011-12-29 00:14
Üks lahendus võiks olla õigeaegselt ettehüppav javascript-hoiatusaknake, kus on tekst "Sinu sessiooni lõpuni on jäänud 3 minutit. Kas pikendame sessiooni? Jah. Ei."
Ma ei mäleta, kas hot.ee kirjakastis olles või kuskil mujal oli see just niimoodi ja toimis.
˅ näita rohkem ˅