Foorum
2011-12-20 00:07
Olen siin piltide all korduvalt märganud, et ühte või teist pilti on hinnatud hindega "10" ja sealjuures järgneb kollasele viisnurgale (mille sees punane number 10) veel mingi tervitustekst / pildiallkiri vms.

Mind huvitaks, mismoodi selline hindamine käib, st mida ja kuhu tuleb vastavasse sõnumisse kirjutada, et hinnatava pildi alla ilmuks lisaks hindepallile sama matsuga ka mingi lisatekst. Lappasin pea terve portaali läbi, aga mitte mingit juhendit selle jaoks kusagilt ei leidnud. Peale standardse teksti:

*** Alati on Sul võimalus anda 10 punkti. Saada 0.64 EUR SMS lühinumbrile 13011 sisuga IHA TEN XXXXX PIC YYYYY
Arvesse lähevad ainult kasutajate hääled kellel on vähemalt 1 aktiivne pilt ja konto avalik. ***

Püüdsin oma teksti (mida sooviksin hinnatava pildi all näha) paigutada selles sõnumis erinevatele kohtadele, ent vastuseks tuleb vaid sõnum veateatega - "Viga SMS-is. Palun kontrollige sisu!". Ja kogu lugu.

Samas peab see olema siiski üldtuntud ja -levinud teadmine, kuna sedamoodi on pilte hinnatud massiliselt. Ju olen siis lihtsalt ise saamatu... Aga ehk keegi viitsib oma tarkust ka teistega (no vähemalt minuga) jagada...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-20 10:43
Selleks, et hinnata 10-ga ja samas lisada ka kommentaari, peab olema vip-kasutaja (siis saab kümned kontole, kust saab neid siis jaotada ja kirjutada kommentaari). Sõnumiga ei saa kümnele lisaks kommentaari lisada.
˅ näita rohkem ˅