Foorum
2011-09-29 01:13
Miks uus jututuba lampi välja viskab?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 14:09
Vanagi tegi seda aeg-ajalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-29 15:13
Uus teen koguaeg :S
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 16:44
Mul oleks pigem küsimus, miks uues jutukas kasutajate nimekiri pidevalt kokku jookseb, sedasi, et seda enam ei saa kerida ning ei saa alustada privaatvestlusi ega vaadata kaameraid.
Tean et on olemas üks trikk mis vahepeal aitab (nimekirja kohal valida oma olekuks korraks "eemal" ja siis uuesti "saadaval", kuid isegi see peale paari kolme korda enam ei toimi.
Ise avastasin vahepeal ühe lisamooduse, kuidas sellest kokkujooksmisest vabaneda (nimekirja akena suurust korraks hiirega venitada suuremaks või väiksemaks ja seejärel teha kohe see "saadaval" asi), kuid isegi see tithipeale ei aita.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 16:51
Samas küsiks ka sellist asja.
Kuna nüüd märkab jutukat palju rohkem inimesi (UUS Jututuba on ju nüüd lausa punaseks tehtud), siis käib seal üha enam ja enam uusi kasutajaid.
Küsimus aga nende kohta, kes seal pidevalt ropendavad ja teisi solvavad - moderaatorid loobivad neid küll pidevalt välja, kuid nad tulevad ikka ja jälle tagasi.
Küsimus siis selline - miks korduvalt reeglite vastu eksinutele ei panda jutukakeeldu... püsivamat jutukakeeldu?

Ma ise arvan küll, et kui ühele inimesele ikka iga kord ropendamise või solvamiste või rõvetsemiste eest jutukakeeld pannakse, küll ta siis ühel hetkel tüdineb ära sellest, et vahepeal jälle näiteks paar päeva (või rohkemgi) jutukasse ei pääse ning lõpuks muudab ka oma käitumist.
Tean, et nad teevad kohe omale uued kontod, kuid usun, et kui ka need kontotd avastatakse koheselt (et kes selle konto taga nüüd on) ja siis on juba teada, et sama isik ja see tuleks koheselt uuesti jutukakeelu alla panna. Kui ikka päevas mitu kontot tegema peab ja koheselt pärast kasvõi ühte roppust jutukakeelu saab.. küll siis inimene lõpuks hakkab aru saama, et see asi ei ole seda aja raiskamist väärt ja muudab oma käitumist.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-26 23:58
see list jookseb vast kokku kuna profiili andmeid koguaeg uuendatakse sqlist. ma arvan et iha optimeerimata kood ise ongi pidur, see flashi klots vast päris hea.

mind need ropendajad küll ei sega, nendega võitlemisel sa laamendad ise palju rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 11:44
Jah andke mulle andeks, kui ma ei tolereeri silmaotsaski, et mõni inimene ütleb avalikus aknas, et ta tahaks mõnele naisele tooli-jala p**si lükata või siis, et kuidas tema suust ei tule muud kui naiste sõimamine L**sideks ja lehmadeks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 11:50
sa mõtled gorbat, no aga ta ongi peast soe ja nagu sa näed, peale sinu mitte keegi ei oiga veidrikke on, ei ole mõtet saagida teda kui ta pole võimeline muutuma. praegu ongi jutukas juba normaalsem, ei tõmmelda enam iga roppsõna pärast, iga link ei ole enam reklaam jne. siiski vist loodus tühja kohta ei salli, nüüd on sinunäol uus moderaator platsis, kes tahab end tõestada.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 11:53
kasuta jutuka tehnilisi võimalusi, ignoreerimine täiesti töötab. tube on ka palju kus saab olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 12:44
misha on ju ise samasugune jobu, kes naisi kõikvõimalike sõnadega sõimab, sellepärst ta ongi roppuste ja labasuse suhtes nii tolerantne. "tädi" ja "mutike" on tema sõnavaras veel kõige leebemad väljendid. Huvitav küll, millise "hellitusnimega" ta oma ema õnnistab?
nicedude, ma arvan, et ära anna alla, labasusele ei tohiks olla mingit õigustust. Lõppeks internetifoorum on samasugune avalik ruum nagu iga teinegi.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 13:15
ohh issand sind inetut mutikest võtku, sa foxy pole ju NAINE. see et sul tiss, tuss ja kitarr on, ei tee sind naiseks.

üldiselt soovitaks sul natuke foorumit uurida ja lugeda nicedude kevadisi sõnavõtte, siis sa muudaksid oma meelt paugupealt naised olid temapeale ikka väga vihased
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 17:12
Ma olen igal pool foorumites laineid löönud ja teen seda ka aedaspidi - siin foorumis palusin lausa ise endale foorumikeeldu kunagi
Kuid gorbanaz oli toodud vaid näiteks. Siin teisigi kasutajaid, kes jätkuvalt ja korduvalt reegleid rikuvad ja järjest inimesi ma ei tea milleks sõimavad.
Karistusseadustikus on nii, et kui üks kord eksid - võid andeks saada, kuid kui eksid teist korda, siis saad juba täie rauaga - ja see pole mitte ainult eestis nii vaid ka muus maailmas. Mille poolest peaks jutukas erinema muust maailmast?
Internet ei ole enam ammu privaatne ja anonüümne koht muide.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 17:37
kui sa iseennast probleemide allikana näed, no aga palu siis endale jutukakeeld, ongi rahumajas
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 17:52
Jutukas mul probleeme pole. Probleem on 90% kasutajatel teatud kasutajate vastu ja mina olen seal 80% hulgas.
Demokraatia näeb ette, et enamus otsustab - minu ainuke erinevus sellest 80% on see, et ma julgen ka siia sellest rääkima tulla - teised podisevad vaid omaette ja kannatavad. Keskmine eestlane neelab palju... st liiga palju endale vastumeelseid asju alla.
Kuid see ei muuda probleemi olemust.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 18:00
jutukas sa jääd ju alla neile kellega sa madistad seal. eks sa madista, kaotad ikka sina, sest keegi pole igavesti mode. tühi vaimunärimine, kõik teisedki on loobunud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 18:10
Kui jutukast juttu....kas on võimalik blokkida nn.väikesed aknad?Hetkel,kui kaamera sisse lülin,hakkavad need aknad teekima ja suures koguses....ma ei viitsi nendega tegeleda.Kui ma pean kellegagi eravestlust,siis kõikvõimalikud liputajad on väga häirivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 19:16
misha36, et sellega sa siis nõustusid mu väitega et "ah kannatan ära" ?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 19:46
mina ei lase ennast segada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 19:57
Kuid sama ei arva enamus jutuka kasutajaid ja alatasa näeb muudkui inimeste pahameelt.
Ja just siit tekibki küsimus, miks nende alaliste rikkujatega midagi ette ei võeta.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 20:04
milles nad pahameelt näevad, minuarust ju ei näe keegi. näiteks gorbi kohta öeldi: kes tema peale solvub peab loll olema. ainuke kes seal tülinorib oled siiski sina ise, sest teised suhtlevad ja see ongi elu.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 20:13
Äkki jätaks selle gorbanaz-i välja - see oli vaid üks näide.
Jutukast pidevalt kumab läbi teatud ports nimesid, kelle kohta tuleb alatasa jutte et "kuhu küll moderaatorid vaatavad ja miks teda välja ei visata".
Küsimus ei ole vaid gorbas vaid kõigis neis kasutajates, kes jätkuvalt astuvad jutukasse ning kukuvad ropendama ja inimesi solvama.
Jutuka reeglite esimene lause ütleb:"
Et sinusse suhtutaks normaalselt ja et sind sealt välja ei visataks, tuleb järgida jutuka reegleid. Arvesta sellega, et jututoas kehtivad samasugused elementaarsed viisakus ja eetikanormid nagu igas tavalises toas."

Ning antud hetke teemas ma räägin jutuka reeglite viimasest lausest mis näeb välja sedasi:
"Reeglite vastu eksijad visatakse administraatorite poolt välja. Vajadusel blokeeritakse arvuti või terve serveri ligipääs jutukale määramata ajaks. "

Just nimelt, et miks ei visata ja ei panda keeldusid jätkuvalt eksijatele?
Ning ärme lähe nüüd teemast välja ja ära püüa suunata teemat minu vastu - mina reegleid ei riku vaid püüan neid jälgida ja tahaks teada mille poolest eksijad minust paremad on ja neile see tekitatav korralagedus andeks antakse.
Selle pärast ma tüli noringi, et reeglid peaks olema ühesugused kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 20:48
olen küll jutukat vähe kasutanud,aga suures toas mingeid erilisi roppusi jms.pole väga kohanud.
Probleem on ikka need nn.privaatvestluse soovijad...need on kohutavad....trambivad ringi ja otsivad lolli,kes nende onamist tasuta pealt vaataks...giljotiini alla peaks need minema..
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 21:15
caribian-veidi sallivam peaks olema.ära saada kedagi sinna kuhu ise minna ei ihaldaks.
ja need kes otsivad ehk siis ka leiavad endile sobivaid?
Reeglid peaks olema kõigile kohustuslikuks täitmiseks.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 21:18
Mina jälle justnimelt nende roppuste ja reeglitest mittekinnipidamise pärast olen jutuka kasutamisest viimasel ajal täiesti loobunud. Seega toetan kahe käega nicedude seisukohta.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-27 23:53
nice: minuarust ka keegi ei ropenda seal. mis tonti sa nüüd üritad leida. kes need sulle seal kaebamas käivad? mingid ühe kahe päeva inimesed või.

foxy: pole ma sind elus iha jutukas näinud, mis sa klähvid tühja.
˅ näita rohkem ˅
2012-03-06 23:35
Miks ei võiks see jutukas olla IRC paasil.Või sinna pole võimalus kaamera värki sisse panna.
IRC ei jookse kooma.
˅ näita rohkem ˅
2012-08-08 18:26
IRC-s ei saa kaamera versiooni tekitada jah. Lisaks sellele on 90% jutuka kasutajatest liiga dumbassid, et irc-ga jamama hakata. Tõsi mingi java kliendi saaks külge pookida. Kuid ma eelistaks mitte. Põhi mure peaks meie kallil jutukal olema, et puffer jookseb umbe. Ma ei tea kas jutukas on logima pandud või ei. Ilmselt on tegi lihtsalt väga halva mooduliga. Ma ei usu, et iha.ee kellegile reaalselt maksis selle jutuka kirjutamise eest. Kui ka nii oli siis ma paneks vennad tööle. Kõige lihtsam asja lahendus oleks kui iga päev teha jutukale resa. Nagu ala maintenance periood kus jutukas oleks korraks offline. Aja vahemik sobib varahommik kõige rphkem. Siis vilistab seal tühjus. Miks seda tehtud pole ma ei tea. Lisaks sellele võiks üle vaadata jutuka moderaatorid. Ma usun, et jutukasse tuleks leida uusi moderaatoreid kuna hetke seisuga võib mööduda päevi enne kui mõni jutuka moderaator sisse kargab. Kuid kahjuks pole see jutuka modereerimine. Niisiis võtame kokku:
-Igapäevaselt restart
-Uusi / rohkem moderaatoreid

Lisaks kõigele sellele võiks programmi kutid lisada väikse funktsiooni. Kui sa inimese ära ignoreerid jutukas, et ta ei näeks ka sinu kaamerat. Hetkel võid sa inimese nö. ära ignoreerida kuid kaamerat saab ta ikka edasi vaadata.

Loodame, et mingit kasu ka siia postitamisest on
˅ näita rohkem ˅
2012-09-14 23:54
Ei tööta ta sellepärast korralikult, et see on minu mäletamist mööda üks 200 euroga ostetud programmijupp, mida keegi ilusaks ja töökaks teha ei oska, ei viitsi, ei taha. Raha aga tahavad...
˅ näita rohkem ˅
2012-09-15 00:59
See paistab olema mingi red5 baasil tehtud videochat jutukas, kuigi red5 ise on open-source freeware, mida on ülilihtne seadistada ja pole veel kordagi näinud mingeid jamasid sellega. Ja iha inimesed maksid mingile tondile 200 euri kes keeras koodi pekki ja nüüd istuvad lõhkise küna ees? Päris naljakas
˅ näita rohkem ˅
2012-10-04 12:03
to thisleaf: IT ala tundva mehena sa võiks pisut rohkem kursis olla IRC ja jutukate maailmaga. Juba kolm aastat on webcam võimalus IRC baasil olemas. Küsi infot kui huvitab
˅ näita rohkem ˅
2012-10-04 12:17
to totukuul: Ma pole seal ~4 aastat käinud ja ausalt ei tõmba ka.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-04 12:55
terve hunnik admine ja modesi ja jututuba on jälle maas
˅ näita rohkem ˅
2012-10-04 13:13
Kindlasti on see jutuka maas olek ikka VÄGA tõsine põnts mõne isiku elule
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 12:54
Jutuka töö tõrgub tänu Eesti Energiale.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 18:50
ainult vabandused.vabandused.vabandused......
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 20:28
Vanasti aitas Eesti Energia vastu UPS. Minuteada peaks see veel tänaseni nii olema. Ainuke erinevus selle vana ajaga on see, et nüüd maksab UPS juba kordades rohkem.
˅ näita rohkem ˅
2012-10-05 23:05
Natuke lugemist jutuka kohta:
http://web.nvd.nist.gov/view/vuln/detail?vulnId=CVE-2010-4971
˅ näita rohkem ˅