Foorum
2009-09-21 18:59
Suht vaikne teema siin olnud, kuid kuuldavasti suht aktuaalne Eestiski! Mis teie sellest teemast arvate???
http://www.momsonzone.com/index.shtml
http://www.chloestube.com/search/?q=Daughter&kwid=6030&c=1
˅ näita rohkem ˅
2009-09-25 10:15
karm värk
˅ näita rohkem ˅
2009-10-01 19:17
fantaasiaks ja mängudeks sobib, tegeliku elu peale mõeldes vajub ära, no mitte ei läheks peale.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-21 02:14
Erutab erutab sarnane teema: ema ja tütar, loomulikult mitte minu omad aga või kaks õde.
Usun, et enamus mehi erutab selline teema.
˅ näita rohkem ˅
2012-07-23 10:31
Kas oidipuse kompleks või meeldivad vanemad naised.
Mul endal oli kunagi seks rohkem kui 20 aastat vanema naisega. Strateegiliste kohtade lõtvuse kompenseeris kirg ja kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 18:46
jubedad perverdid
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 18:47
Nendel saitidel pole midagi õõvastavat. See on lihtsalt äri. Aga ega tegelikuski elus noored poisid vanematest daamidest ära ei ütle. Ja tegelikult on see isegi hea. Muidu noor mees ja noor naine abielludes on ju täielikud äpud. Sex pole ju lihtsalt selga kargamine ja kiiruga nühkatamine, nagu abielude alguaastatel toimub. Eks paljud abielud sellepärast ka purune, et naine ei saa sexist midagi. Noored mehed lihtsalt ei oska ja kui mõni vanem daam enne abielu ta välja õpetab, on ainult teretulnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 19:57
isand Rekukene!
Aga kes noort naist abieluks ettevalmistab,? Hmm...siis võiks ju tulevane äi oma miniat suksutada kui ämm väimespojaga armurõõme naudib , ühtlasi õpivad nad läbi voodi uusi sugulasi lähemalt tundma
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 20:27
Aikon, vanasti kontrollis ju mõisahärra nooriku oskused üle
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 21:49
Jotteff, kas teeme ettepaneku kirjutada perekonnaseadusesse punkt, mille kohaselt pole noorpaaril õigust ennem abielu sõlmida ega suguellu astuda, kui nad pole järgi proovitud vastaspoole vanemate poolt
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 21:52
Seadused kehtivad kõigile. kaasa arvatud teie enda tütardele-poegadele! Loodan, et teil on ainult tütred
˅ näita rohkem ˅
2012-09-23 21:57
Seadused kehtivad kõigile aga mõned teevad ise seadusi, mida kõik usinaste täitma asuvad
Ehh, kulla Kosmiline tutt, ei ole jumal tütardega õnnistanud, kohe mitte ei ole
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 09:03
to aikon62. Arvan et noorel tüdrukul pole abielu ettevalmistamiseks muud vaja teha, kui õppida hästi toitu valmistama. Seksuaalsed probleemid tekivad ikka meeeste puudulikust oskusest. Mees peab rahuldama naist. Sellekäigus rahuldab ju ka enda. Aga kui jätab naise nälga ja seda pidevalt ja kui viimane ei tihka ka vihjata, ongi kooselul varsti lõpp.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 09:21
isand Rekukene! Toiduvalmistamise kunst pole küll mingiks harmoonilise abielu eelduseks, seda enam, et mehed on nii ehk naa paremad kokad Nii et "armastus käib kõhu kaudu" formular, jääb möödanikku. See selleks...
Mulle jääb siiski arusaamatuks, kuidas lp. isand Rekukene kujutab enesele noorte meeste seksuaalkoolitust vanemate naiste poolt. Kas Sina oleksid valmis oma abikaasat(elukaaslast) rentima mõnele noormehele, et too õpetust saaks ja kas noor tütarlaps ei peaks omandama seksinippe, ennem kui ta suhtesse astub?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 09:50
Ega ei ole küll. Tegelikult olen varemgi teinud igale poole ettepanekuid, et noormeestele peaks olema juba koolis tugev seksuaalkasvatus, kus ei räägita lihtsalt huinumuinust, vaid just neidude seksuaalsaladustest. Noorel mehel pole ju ettekujutustki (räägin ka endast).kuidas naisega voodis käituda, et naine sellest kindlasti ka midagi saaks. Kuidas ära tunda, kui naine saab orgasmi jne.jne. Laguneb ju palju abielusid, kuna naine ei saa kodust seda mida saama peab. Kuna aga meil noortele sellist õpetust pole, siis ongi ju hea variant, kui nad ise leiavad lahkeid daame kes neid õpetaks. Minu naine ei lähekski, sest ta saab kodust kõik vajaliku kätte. Siin on ainet, mida sexuoloogid peaks arutama koos haridusministeeriumiga. (Loomulikult mitte pordumajaloomist). Arvan, et just naised peaks selle eest hea tundma, et nende sookaaslastel oleks voodis hea.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 10:00
isand Rekukene! Kes peaksid need naised olema, kes asuvad koolijuntsusid ettevalmistama praktiliseks armueluks ja mis peaks potensiaalse õpetajanna motivaatoriks olema, et ta miski ranitsaga nagamanni oma jalgevahele laseb?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 10:10
issand, sa ei loe ju mu kirjutist läbi. Jutt oli koolitusest. Sulgudes kirjutasin, et mitte pordumaja loomist. Loomulikult koolis saab teooriast ainult juttu olla. Arvan, et piisab ka sellest, kui on korralikud koolitajad. Pedagoogid võivad ka mehed olla. Praegu ju sellist koolitust ei teha ja peangi positiivseks, et poisud ise otsiksid koolitajaid. Kuidas sina väljaõppe said, kui said. Tean ka 50 aastaseid mehi, kelle naised kõrvalt otsima lähevad.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 10:26
Isand Rekukene! Mina isiklikult sain koolituse praktilise poole n.ö töö käigus, kooli kõrvalt. Teooria osas oli tol ajal muidugi vajakajäämisi, sest vastavasisuline kirjandus oli kesine ja internettigi polnud, kust teadmisi ammendada ja porri piielda aga ega sest elu seisma jäänud ja sugu tegemata
isand Rekukene, ma pakun, et teoreetilist koolitust saavad noormehed enam kui küll, arvestades tänapevast infoühiskonda aga siiski...kust peaksid poisid enestele n.ö vanemad naisterahvad leidma, kes neid intiimelu salanippidega kurssi viivad? Äkki peaks sellega tegelema emad?
Muide, 50-ne aastaste kõrvalt otsivad naised pole mingi maailmalõpp, vaid täitsa ok, sest inimene vajab vaheldust, et väljuda rutiinist ja kirgastada oma maailma.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 12:59
No näed siis saimegi arusaamisele, et noore poisi ja vanema daami vahelisel suhtel pole häda midagi. Peaasi, et osapooled sellest saaks midagi, mida otsivad.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 13:32
isand Rekukene! Aikon pole väitnudki, et vanaema ja poisikluti vahel ei tohiks midagi olla, Aikonile jäi arusaamatuks see küsimus, "kust ja kes need vanemad daamed peaksid olema, kes poisile sugunippe jagama hakkavad?", sest nagu ma järeldasin Sinu kirjapandust, on vanemad daamed suisa kohustatud noortele poistele teadmisi jagama!? Samas oli isand Rekukene kategooriliselt selle vastu, et tema isiklik naispool võiks teadmiste jagamisega tegeleda!
Ja teine küsimus: Miks ei võiks noortele tüterlastele jagada esmaseid teadmisi suguvaldkonnast, õitsvas keskeas mehepojad? Mille poolest on näitsikud halvemad oma eakaaslastest noormeestest? Kas ei lõhna siin soolise diskrimineerimise järele?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 16:18
Vastused sulle: Et keegi on millekski kohustatud, pole ma kirjutanud. Kõik peab toimuma vabatahtlikuse prinsiibil. Selliseid daame, kes soostuvad poisse õpetama on külluses. Otsi või iha.ee-st. Oma kogemus. Aastaid küll möödunud, kuid inimesed koos vajadustega samasugused. Ja loomulikult peavad mehehakatised ka ise veidi vaeva nägema. Ka otsimise kogemus tuleb kasuks.
Tüdrukud aga erilist ettevalmistust ei vaja. Poisid julgevad öelda, kuidas ja mida vaja teha, et oleks mõnusam. Kui aga mõni siiski soovib, siis neil on veel lihtsam partnerit leida.
Aga tõepoolest peaks olema mingi sait, kus erineva isikutuvastusega, et pole lollitamist, saaks noormehed leida daame, kes sellist teenust pakuksid. Usu - pakkumisest puudust ei tule.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 16:38
isand Rekukene! vabatahtlikkuse printsiip peab loomulikult toimima, elame ju vabas, demokraatlikus ühiskonnas, kus igasugune sundus(mis piirab konstitutsioonilisi isikuvabadusi) ei tohiks jutukski tulla.
Nüüd daamede juurde: Kindlasti on olemas vanemaid naiskodanikke, kes erinevail põhjusil vajavad seksuaalseid naudinguid nooremate isenditega. Põhjuseid ilmselt on siin mitmeid ja üheks neist oleks arvatavasti ka pedagoogilised võimed.
Sinu näide, Iha.jee jee kohta on muidugi elust enesest(kuigi jäi mulle arusaamatuks, et mil moel isand Rekukene puutub nn. noorema kontingendi hulka, et teab kõneleda omist kogemusist vanemate naisterahvastega)
loomulikult peavad noormehed ise vaeva nägema, et omale haridust hankida, kuid ei tohiks unustada ka vanema generatsiooni kohustust tuleva põlvkonna eest. Kes siis veel, kui mitte emad ja vanaemad oskavad seletada suguelu keerdkäike.
Ses osas, mis puudutab neidiste harimist jään ma kindlale eriarvamusele. Noormees, kes on saanud teatavat õpetust, ei oma veel selliseid kogemusi, mida jagada noorikuga ja sestap on vajalik vanemate meesisendite kogemustepagasit jagada naiseikka jõudvate tütarlastega.
isand Rekukese idee, avada sait, kus vahendatakse kogemustega naisi noormeestele, kannab prostitutsioonimaigulist kuvandit, mistõttu see kohe mitte ei sobiks.
Need olid minu arvamised.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 17:16
just just aikon. Oleme moraali kütkes ja ärme ültse üritagi sellest vabaneda. Mis muud kui prostitutsiooni maik on ka iha.ee-s ja sarnastel lehekülgedel. Ja kust võtad sina, et kuulun noorema kontingendi hulka??? Aga omal ajal olin ja pakkumisi ka oli. Ja nüüdki, oma naine rahul, naabrinaine rahul ja nii mõnedki veel. Just need mõned ongi kurtnud, et nad tundsid end frigiidse naisena. Just siis tekkiski mul küsimus, et miks küll mõned mehed ei oska oma naisi rahuldada.
Aga üks asi on õpetuse saamine ja siis elus edasiõppimine. Ka kutse- ja ülikoolides antakse ikka põhitõed erialade suhtes. Edasi täiendama ja õppima peavad noored aga ise.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 17:31
isand Rekukene kirjutas.."Selliseid daame, kes soostuvad poisse õpetama on külluses. Otsi või iha.ee-st. Oma kogemus." Siit siis minu arusaam, kui noorema kontingendi esindaja kohta.
Moraalist rääkides, siis on tendents laskuda totaalsesse moraalitusse, kui et meid tabab püha vaim ja kloostri müür
isand Rekukene! Kõik ei pea kõike oskama, mõni on hea plekksepp, mõni mõnud soss sepp, kolmas korralik kepivend ja neljas mandunud nohik. Igale oma ja sellest johtuvalt on hea, kui naabrimees appi tõttab, kui naabrinaisel häda käes. Nii et ma soovin vaid edu ja olen siiralt heameelne, kui Sinule on usaldatud mitme naisterahva heaolu. Ja ikkagi olen ma seda meelt, et kui juba õpetada, siis olgu võrdsus majas...isalt tütrele. emalt pojale (see oli vaid võrdlev moment, mitte üleskutse verepilastusele)
˅ näita rohkem ˅
2012-09-24 17:45
Sa kulla mees hakkad täiest vassima. Plekksepp, sosssepp on asjad, mida tõesti ei pea kõik oskama. Oma mehekohust naise ees aga peab, ja isegi on kohustatud täitma iga mees.
Aga ma olin ju sellega päri, et ka tütarlastel oleks võimalus (tahtmise puhul) koolitust saada. Hea, kui ka neile üht-teis õpetatakse. Aga nagu väitsin, mehed saavad nende õpetamisega ilusti hakkama. Vastupidi mitte. (muide: litsidest pidid saama parimad abikaasad meestele)
˅ näita rohkem ˅
2013-01-04 16:56
Proovi ära vallatleja, otsi sarnase huviga inimene ja tee teoks. Sa ei kahetse seda :-)
˅ näita rohkem ˅