Foorum
2010-11-18 17:54
Ma ei tea kas see teema on juba üles võetud siin foorumis aga kas keegi oskab soovitada mõnda head sensuaalset massaazi pakkuvat kohta või inimest?? Erootilise massaazi all mõtlen õnneliku lõpuga massaazi.
Tean, et on olemas mingisugune carmenerootika, kuid ei tea pisiasju tema kohta, et mismoodi see massaazikogemus üldse välja näeb alates uksest sisse astumisega.
Äkki kellelgi on kogemusi, mida ta pisiasjadeni välja tahaks jagada siin.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-21 11:16
tartus tegutseb üks väga hea massöör, oli kunagi võru tänaval, aga nüüd vist jaama tn lähistel. Aga täpsemat infi jagatakse voodifoorumis.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-17 15:34
Endise hotell Hermese majas Sütiste teel tegutseb üks selline massaazhisalong. Olen korra käinud, päris hea kogemus. Oli kena noor vene tüdruk. Andis mulle saunalina ja saatis dushi alla. Kui dushi alt tulin, oli temal sexpesu seljas. Tegi mulle algul tavalist seljamassaazhi, siis kannid ja jalad. Siis lasi selili keerata ja mudis reisi ja mune ja lõpuks lõi paugu lahti. Pärast jälle dush.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-17 23:37
ah et "Hermeses" tehakse sellist massaazhi siis praegu. vat see oli huvitav teave. polegi sinna pikalt asja teinud

Pushup, no miks see siis kohe mõttetu on. kui mehele endale sobib ja ta rahule jääb, siis on ju asja eest. või pidasid massaazhi eest tasumist mõttetuks?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-18 00:54
kui palju on neid naisi, kes oskavad mehele taolist massaazhi pakkuda? või mehi, kes oskaksid seda oma naiselt tahta või paluda.
ma arvan, et käima panebki see, et pole kedagi, kes seda neile pakuks. või siis meeldibki neil seda intiimselt ja tundmatuga teha. ei tea
˅ näita rohkem ˅
2011-03-18 01:19
iga naine? ma poleks nendes oskustes nii kindel. enamusel inimestest pole mingeid teadmisigi massaazhi tegemisest (ega oma kehastki), olgu see siis tavaline või mingi muu. erootiline massaazh tahab ka oskusi. iga tegelane sellega hakkama ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-18 09:30
Selle teema kohta ütleks et parem hea massaaž koos meeldiva lõpuga kui kesine kepp. Selle esimese asja kohta et kui satud oskamatu massööri käte alla siis pärast selg haigem kui enne ja pole sellest erootikast ka asja. Utha aga mis Sul sinna Hermesesse siis asja ....
˅ näita rohkem ˅
2011-03-18 09:34
PushUp, palju on mehi kellel üldse naine või sõbranna on? Ja selline erootiline kohustustevaba massaaž keset päeva lõuna pausi ajal, ma arvan et see on super!
˅ näita rohkem ˅
2011-03-18 11:22
markxs, no teadmiseks siis sulle, et ma töötasin kunagi seal ülemistel korrustel aga mitte hotellis
˅ näita rohkem ˅
2011-03-19 23:27
Olen massöör ja õppimise ajal sai erootilise massaaźi asja uuritud. See, mida (mitte ainult Eestis) erootilise massaaźi pähe pakutakse, on..kuidas nüüd öeldagi..olukorraga kohanenud alamliik. Tegeliku erootilise massaaźi puhul pihustamist ei toimu. Muidugi ei tähenda see seda, et ka see niśśiliik meeldiv poleks.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-19 23:46
Erootiline massaaž on nagu püssi laadimine enne jahile minekut
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 08:56
no olgu. ma saan aru, et selline massaazh tekitab kehas meeldivat pinget, ja arvatavasti minnaksegi seda sealt otsima, aga kuidagi peab need tekkinud pinged ka ju langetama. muidu ongi selliine olukord, kus keegi peab "paugu" tegema
kui seda ei toimu, siis peab massaazhi sees ka tagurpidine protseduur olema - see, mis pinget maandab ja mehed maha rahustab

Pusup- kuidas sina massaazhi teed? kas sa ainult masseerid ja kulminatsiooni ei vii või on see ka seal sees?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 23:09
Kirjutaks siis ühe tõesti sündinud loo,mis on muidugi nö "habemega" lugu,sest see juhtus u 7-8a tagasi aga siiski ja kuna tegu oli väikese linna täiesti tavalise salongiga,kes antud teenust pakkus.Sai tehtud sporti ning järgmisel päeval olid lihased ning liikmed nagu kange võitu,oli vaba päev(nädala sees)ning otsustasin,et vb oleks üks massaaz siin õige asi.Kuna minu kodukohas olid antud salongides kõik ajad kinni,võtsin tel-raamatu ning vaatasin,et kus mõni lähim mulle veel asub ning tel-nr,i ja õige pea oli mul aeg kinni pandud ning sõitsin kohale.See muide oli mu elus esimene käik massööri juurde ning ei osanud nagu asjast miskit arvata.Vastu võttis mind u 50-55a daam,oli igati viisakalt riides,salong oli puhas ning mugav...küll üsna väike ja mulle anti käterätt ja suunati dussi alla.Pesnud,tulin tuppa tagasi ning "tema" küsimus oli,et "kas ülakeha või rohkem jalgade või kogu keha massaaz?Arvasin,et vast kogu keha ning heitsin massaazi lauale kõhuli.Käterätt jäi puusade ümber.Noh massaz ise oli nii nagu seda ette kujutasingi...üks mudimine,ei midagi erilist.Ja siis kästi mul selili keerata.Ja kui järg jõudis jalgadeni ning eriti säärte sisekülgedeni...tundsin ma "oh õudust" oma alakehas muutusi ning vaju või häbi pärast maa-alla...mul hakkas kõvaks minema.Õige varsti oli nagu telk püsti.vaia toel ja mina palusin punastades vabandust.Tema vastas,et "eks ikka juhub ning see polevat tal meeste puhul mingi eriline juhtum"!?Olin hämmingus,sest tema oli selle juures nii rahulik ja jätkas oma tööd.See tema rahulik olek,rahustas ka kuidagi minu maha ja minu erektsioon käitus vahel raugeva ja siis jälle tõusva oleku taktis.Samas oli käterätik kogu aeg nö varjavaks e katvaks elemendiks.Ja mis siis juhtus.....äkki tundisin,et ta käed liikusid ühe...ja siis jälle teise korra mu munandite alt...üle suguti pea,siis üle kõhu ja äkki võeti mul sugutist kinni ning sõna otsese mõttes tehti mulle käega ära!?Kuna tema tegi seda ise,omal algatusel ning minul oli hea...lasin asjadel minna vabakäigul ning ma ei kahetsenud.Kuid riidesse pannes,oli kuidagi nii imelik olek...siiski pisut nagu häbi ja samas selline õnnis olek.Kuna raha oli juba enne ära makstud ei tulnud ka sellest enam juttu ning ma panin vaikides riidesse...ka tema oli kogu selle aja vait ning uksel olles kui teda tänasin...vastati viisakalt "Kohtumiseni jälle"!?
Jah kahjuks jäi see ainumaks ja viimaseks käiguks mul sinna...ja samas pole ma elus enam kunagi miskit sellist kogenud.
Siit küsimus teadjamatele,et "mis see siis oli"...ning "kas erektsioon meestel on massaazi puhul siis tõesti nö tavaline asi?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-20 23:39
oleneb ju massaazhist, aga nii palju kui ma olen selle kohta lugenud, siis olevat jah tavaline ja profid suhtuvad sellesse rahulikult. eks nad ju teavad ka, kellega nad tegemist teevad.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 06:00
Päris nii ei ole, et 100-l juhul 100-st läheb kõvaks. Professionaal ei hakka iial kliendi suuguelundeid või rindasid puutuma ka. Mina näiteks masseerin tuharalihaseid läbi räti ja lümfimassaaźi korral katan naisterahva rinnad eraldi väikese linaga. Aga erektsiooni tuleb massaaźilaual -või matil vahel ette ikka. Sellest vaadatakse rahulikult mööda ja ongi kõik. Juhused, kus (nais)massöör heast peast suhu võtab või käega lõpuni teeb, kuuluvad rohkem linnalegendide hulka.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-21 09:06
Eks kerge ertus tekkib ikka, kui keegi tuharaid ja kanne hõõrub. Tavaliselt jätan massaazhi ajaks alukad jalga ja nii ei paista see erutus välja. Käisin üksvahe ühe suurt kasvu naismassööri juures, kes tegi oma tööd väga hästi. Korralikult mudis alati ka kannikad läbi. Alati oli mul selline tunne, et alukad justkui segavad teda. Ükskord otsustasin, et võtan alukad ka ära, sest nagunii olen koguaeg kõhuli. Tädi tegi jälle oma tööd korralikult, tundsin, et riist on kõva. Ja siis tädi ütles - keerame nüüd selili No oli see vast piinlik moment. Ta kattis mu kõva riista taas rätikuga kinni ja tegi oma töö lõpuni. Riista ega mune ta ei puutunud. Kui järgmine kord läksin, siis ta ütles: aluspükse pole vaja ära võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-23 00:58
keegi pärnu teab m6nda naist kes teeb erootilist massaazi saada kiri
˅ näita rohkem ˅
2011-03-23 18:08
No ega ikka lähe küll massaazi salongis just kõvaks ennast saab ju ikka kontrollida. Ja proffidel pidi olema selleks otstarbeks niiske käterätt mis kliendile jäetakse..see pidi kire maha rahustama,ning proff pidi siis lihtsalt lahkuma veidiks ruumist kui näeb et kliendil probleeme.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-23 18:18
No kui enam massazisalongis ka kõvaks ei lähe siis tuleks külastada meeste arsti. See kirjutab selliseid siniseid tablette ja küll siis jälle läheb
˅ näita rohkem ˅
2011-03-24 08:33
Eks see olene ika massöörist ka kas kisub kõvaks minema või mitte. Hea massöör muidugi teab mida ja kuis masseerida et see pinge maha võtta
˅ näita rohkem ˅
2011-03-27 18:26
Ah, et professionaalil on märg käterätik . Jäägu teile, poisid, teie unelmad.

Meeste operatsioonieelsel raseerimisel kasutatakse haiglates küll märga marlit, kuid patsienti ei jäeta sellega kahekesi, vaid asetatakse see kenasti peale ja niidetakse edasi.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-27 22:21
Prohvid on kõigega harjunud ja ei lase ennast segada.Kunagi üks tuttav rääkis,kuidas ta oli hamba väljatõmbamise käigus kleenukese naistohtri jalgadega nurka lennutanud,see tõusnud püsti ja toimetanud rahulikult edasi.
Vanasti naerdi,et kõige kurvem elu on günekoloogide naistel
˅ näita rohkem ˅
2011-03-29 17:57
Miks käiakse seal?
Kui oled hõivatud ja soovid midagi värskendavat, armukest ei soovi, lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-18 16:57
On ka mul korra selline situatsioon juhtunud, et "päris massaaz" lõppeb käe abil orgasmiga, aga see on siiski olnud pigem erand. Kuigi, tuleb tunnistada, meeldiv erand. Aga olen käinud ka erootilises massaazais ja see on mõnus vaheldus - ühelt poolt massaaz lõdvestab keha ning kui mõnusalt teha, siis erootile pool orgasmiga annab samasuguse efekti ja need kaks koos mõjuvad suurepäraselt. Eeldusel muidugi, et on hästi tehtud.
Ja kui ise masseerida, siis kui vähegi võimalust, on erootine osa üks mõnus ja loomulik komponent massaazi juures
˅ näita rohkem ˅