Foorum
2025-12-03 23:42
Mis on kõige rämedam teadaolev legaalne seksuaalne tegevus või fantaasia, mille peale oskate tulla?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-04 00:04
No vaadates su kommentaare ja postitusi, siis sulle ilmselt pakuks mõnu, kui keegi sulle 3 strappi pärasoolde lükkaks, samal ajal žiletiga riista lõiguks ning mõni härra veel paksemat häda sulle suhu teeks.
Siis oled tehtud vend…siis kõik naised (sinu jutu järgi ) tahavad ja ihalevad su järgi 🤣🤣🤣😅
˅ näita rohkem ˅
2025-12-04 00:28
Tvelv points goes to naissoo esindajatele. Vaatame, kas mehed suudavad latti hoida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-04 14:56
Mis ühele räme ekstreemsus on teisele hall argipäev. Kui areneks vaikselt sinnamaale ära ja saaks aru, et kõik inimlik on ebatäiuslik ja ülimalt absurdne. Puuduvad ekvivalendid ja etalonid...
Minu jaoks isiklikult tundub kõige ekstreemsem tegevus: vastata Iha foorumis Marsaki jaburale küsimusele, samal ajal püüda mitte onaneerida.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-04 22:59
Mummu on vist Sade filme vaadanud.
Aga ma arvan, et see oleks minujaoks piir, kui panen kedagi ja tollel samalajal nülitakse skalpi maha või tehakse face off lõikust.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-04 23:09
Ei tea, mis filmidest räägid.. kõik see kombo on suuresti härra marsaku enda jutud kokku erinevatest foorumi teemadest… Strapid ja kehast väljuvad jäägid… selle riista lõikumise lisasin, sest olen siit ühelt teiselt kasutajalt saanud kirja, et äkki ma sooviks talle seda teha. Seega kui kõik kombo kokku panna, siis saabki selle, mis teda erutada võiks 😁😅😅 te mehed ei usu reaalselt, mis kurju siin naised saavad…teie enda poolt... võin veel “vürtsikad” näiteid tuua, kui on soovi.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-04 23:14
Googelda. Marquis de Sade

No muidugi too näiteid. Tahaks seda taset teada, millega hiilatakse.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-04 23:16
Varem sa nii ei kiirustanud. Igasse päeva üks perverssus oli ju su moto
˅ näita rohkem ˅
2025-12-04 23:26
No praegu läheb ühe perverssuse peale vahel terve nädal ära. Pole kätes enam seda rammu.
˅ näita rohkem ˅