Foorum
2025-08-30 19:29
Peale aastaid Isanda otsinguid ja leppimisega et Eestis neid ei leidugi sain ühel päeval lihtsa emaili mulle tundmatult aadressilt.
Email oli lihtne kuid konkreetne "Tere sissyslave, Sikupilli Omniva pakiautomaat ukse kood 248609." Lugesin seda korduvalt ja korduvalt, mõeldes mis jama see on.
Ometi sai uudishimu võitu, et ok proovimine ei maksa ju midagi ning läksin ja proovisin et kas see kood ka töötab. Üllatuseks kapi uks avaneski ja kapis oli väikene pakike.
Võtsin paki välja ja suundusin koju. Kodus avasin paki ja selles olid mustad stringid ning sukad. Jäin mõttesse et ok, keegi tegi meedliva üllatuse aga miks. Ja siis avastasin uue emaili
"Tere Sissyslave, kuidas kingitus meeldis? Homme kell 18.00 Sexmaxis püksikud ja sukad jalas ja imed kui pakutakse!" Taas üllatusin, keegi mängib erutavat mängu, aga kas ma lähen kaasa sellega.
Sexmax, seal pole keegi pakkunud riista, isegi kui olen kuulutanud et lähen imema. Sel ööl ei maganud ma hästi, mõte jooksus koguaeg selle ümber kas minna ja kes see võiks olla kes neid emaile saadab.
Järgnev tööpäev möödus ärevuses, kell 17 sain emaili "kabiin kus näidatakse shemale filme. Peale tööd panin kodus siis sukad ja püksikud jalga ning suundusin värisevatel jalgadel Sexmaxi.
Jõudsin paar minutit enne kella 18 ja suundusin kohe shemale filmide kapiini. Vaevalt olin saanud istuda kui juba ilmus riist läbi ava, laskusin põlvili ja asusin seda imema. umbes kümme minutit hiljem
purskas see mulle korraliku laadungi suhu, korraliku sissyna neelasin sperma alla. Wow oli minu mõttes, esimest korda pakuti Sexmaxis riista. Otsustasin et istun ja ootan veel, kuid rohkem munne ei ilmunud
Tagasi teel koju saabus uus email, seekord tolle automaadi koodiga kuhu saad ise pakke jätta. Seekord ma enam ei kõhelnud et kas tegu on naljaga, vaid suundusin pakiautomaadi juurde ja võtsin paki välja.
Kodus pakki avades leidsin sellest telefoni kirjaga "lülita telefon sisse, hoia see alati laetuna ja endaga alati kaasas!" Oot, nüüd kipub juba tõsiseks minema jõudin mõelda, kui samas leidsin
et ega telefon hammusta. Lülitasin telefoni sisse ja kohe kui olin sisestanud kaasas olevad pin koodid saabus SMS "Tubli tüdruk, aga parandamis ruumi on palju" Kohe sinna otsa uus SMS
"Nüüdsest kannad sukki ja püksikuid 24/7!!", Hmm.. ühe paari sukkade ja püksikutega 24/7, see inimene teeb vist nalja?
Sissy nagu ma olen panin järgmisel hommikul sukad ja püksikud siiski jalga ja läksin tööle. Lõuna ajal saabus taas SMS ja taas kapi koodiga. Peale tööpäeva läksin ja võtsin paki välja
Kodus pakki avades leidsin sellest punased püksikud ja kirja "homme need" Sarnaselt möödusid järgmised päevadiga päev uued püksikud ja iga teine päev ka uued sukad. Nädalaga oli salapärane persoon kinkinud mulle
mustad, punased, valged, sinised, kollased, roosad ja lillad püksikud koos kolme paari sukkadega mis kõik küll musta värvi.
Ja siis saabus SMS "tunni aja pärast Sexmax, sama kabiin!" Seekord läksin juba kindlamalt ja otsejoones kabiini. Saanud kabiini saabus uus SMS "vaata istme alla"
Vaadates siis istme alla, leidsin sinna teibitud nibuklambrid ja kohe saabus ka uus SMS "võta stringide ja sukkade väele ning pane klambrid nibudele" Tegin nagu kästud ja viie minuti pärast
ilmus taas riist läbi ava. Taas asusin seda imema, taas ca kümne münuti pärast purskas see korraliku laadungi mulle kurku. Kuid seekord ei kadunud ta kohe vaid jäi ootele, jõudsin juba mõelda et kas
tahab uut imemist kui saabus SMS "korralik sissy lakub ka riista puhtaks" Tegin mis kästud, korralikult keelega lakkudes puhtaks. Taas SMS "Ootad 30 minutit ja kui pakutakse siis imed"
Vaatasin siis kella et veendud et varem ei lahkuks. 25 minutit ei juhtunud midagi, hakkasin end juba vaikselt koju minekuks sättima kui ilmus uus riist. Langesin põlvili ja imesin ka selle lõpuni.
Niipea kui sain Sexmäxist välja saabus SMS "Tubli tüdruk, aga tahan et sa kurku võtaks, seega vajad praktikat, kapi kood 2798796" Selge, suundusin koheselt kapi juurde, kodus pakki avades leidsin sellest
25cm pika peenikese dildo koos kirjaga, iga hommik ja õhtu harjutad 30 minutit imemist ja kurku neelamist, pead suutma sellest dildost 20 cm endale suhu võtma.
Järgnevad päevad möödusid ilma SMS-de ja emailideta, kuid dildoga harjutades. Ja siis kolmapäeval saabus uus SMS taas kapi koodiga. Pakist leidsin chastity koos kirjaga, sissytüdrukud ei mängi enda
kliitoriga lukusta oma kiisuke. Üllatusin aga erutusest panin oma riista puuri ja alles siis avastasin et võtit luku avamiseks pakis polnud. Sattusin paanikasse, et oot kuidas ma selle ära saan ja millal.
Tunni pärast saabus SMS homme kell 18 tead küll kus. Järgmisel päeval Sexmaxi kohale jõudnuna sain SMS "Seisa augu ette ja näita oma lukus kiisut!" ülejäänud osas kordus tuttav stsenaarium Peale Sexmaxist lahkumist sain taas SMS kapi koodiga.
Seekord leidsin pakist anaaltapi, aga mitte tavalise vaid appiga juhitava, koos kirjaga "laadi see app all, ühenda tapp appiga ja pane oma tussusse. Ah jaa paki põhjas on chastity võti, tubli
tüdruk, võid selle korraks eemaldad ja oma kiisukest puhastada, aga siis kohe tagasi puuri!" Tegin mis kästud, pesin oma riista ja lukustasi uuesti laadisin appi ja sisestasin tapi.
Järgmisel päeval ärkas tapp täiesti ootamatult ellu, ca 30 minuti vibreerimise möödudes sain SMS-i "loodan et mu tüdruk on kiisuke on kenasti puuris mitte vinnas nagu mast"
Õnneks vajus plug peale seda unne. Enne tööpäeva lõppu sain taas SMSi "Osta pesukaitsmed, homme kannad üht püksikutes." Taas hakkasid mul peas erinevad mõtted jooksma, et miks ta seda tahab, kuid
tegin mis kästud. Järgmisel päeval ärkas tapp taas keset tööpäeva ellu, taas ca 30 minuti möödudes SMS "loodan et tüdrukul on pesukaitse kenasti püksikutes!" Seekord ei lakanud tapp vibreerimast vaid hakkas tempot ja vibratsioone muutma
oma 15 minuti pärast ei pidanud ma enam vastu ja sain oma esimese sissyorgasmi. Nüüd sain aru miks kästi pesukaitsmed soetada. 15 minutit hiljem saabus SMS "loodan et mu tüdruk sai sissyorgasmi, võid minna ja pesukaitsme ära visata."
Järgnevad päevad piirdus tapp 15 minutiliste elluärkamisetega, aga nüüd ka öösiti. Kuniks sain taas käsu Sexmaxi ilmuda. Nagu Sexmaxi sain ärkas ka tapp ellu. Peale Sexmaxist lahkumist taas SMS: "näha on et dildoga harjutamisest on kasu
aga peame taset tõstma! ja taas kapi kood. Seekord oli pakis jämedam dildo ja uus chastity, seekord taas appiga juhitav ning kiri "Edaspidi harjutad uue dildoga samal aja kui neiu ratsutab vana dildo otsas,
ootan et neiu suudab kogu dildo enda tussusse võtta. Aeg vahetada ka chastity, laadi alla app ning pane kiisuke uute puuri"
Järgmisel päeval "kiusas" salajane Isand mind taas tapiga sissyorgasmini, kuid seekord sain peale seda ka SMS "Neiul on 10 minutit aega oma kiisuke puhtaks pesta" Tormasin WC nagu oma püksidkud
jalast võtsin sain kohe aru et chastity ei ole lukus, puhastasin oma riista ning panin puuri tagasi. 10 minuti möödudes sain SMS-i "tubli tüdruk, su kuulekus on meeldiv, meelehea Isandalt kapis" ja taas kood.
Seekord oli pakis kena ja seksikas babydoll koos kirjaga "tublid tüdrukud on ka öösel seksikad"
˅ näita rohkem ˅