Foorum
2010-11-04 10:05
Jagage palun oma kogemustest ja kes viitsib võib postkasti kirjutada mulle!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:22
Ja mis sa nende teadmistega teed?
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 10:27
Abielus naine kes ei soovi tutvuda tahab kuulda lugusid grupiseksist! Väga huvitav seksuaalfantaasia!
Vasakult lahtrist leiad rubriigi Seksikad jutud, seal on igasugust lugemist!
˅ näita rohkem ˅
2010-11-04 12:12
http://www.iha.ee/index.php?mode=story&id=13
ilus jutuke ka sellel teemal


See juhtus 2007 aasta jõulueelsel sagimisel.
Olime enne seda naisega mõned korrad proovinud voodirõõme ergutada paari sõbraga ja kuna naisele see meeldis siis mul tekkis tahtmine vaadata ja osaleda juba suurema seltskonnaga.
Panin siis kuulutuse,et osaleks saunakal 4-6 mehe ja oma naisega. Konkreetset pakkumist ei tulnud mitte kuidagi kuni kirjutas ühe ehitusfirma osanik ja küsis kas oleksime nõus tulema nende firma jõulupeole. Seal seltskond natuke suurem nii 11-15 kuid ega kõik olegi võõranaise magatamisega nõus eriti grupiviisiliselt. Mina olin nõus ja kuna seltskond suurem kui naine harjunud siis talle ütlesin,et tavaline firma jõulupidu kuhu meid ka kutsutud.
Jõudsime siis sauna umbes kella seitsme paiku õhtul ja kohal oli juba ca 7 meest ning neid tuli veel ja kokku oligi 11-13. Nagu ehitusfirmas ikka vanuseid 22-50.
Algas nagu ikka jutuajamise väikse joogi ja tutvumistega. Kuna meie kutsuja polnud tõesti vist kellelgi õelnud kuidas meie peole sattusime siis küsiti mult otse kas ei karda,et naine sellises suures meesteseltskonnas kõrvalhüpet ei tee. Kuna mul oli kaasas üks 0,5 viskipudel siis vedasin meestega kihla viski peale,et mul naine nii truu ja sellise selles seltskonnaga ei õnnestu kellelgi tal teha keerata. Eks nii mõnigi tugevam tegija läks sellest hoogu ja hakkasid juba vaikselt naisele küljealla pugema.
Õnneks tean,et mu naine häbeneb oma keha ja eriti kergelt meestega kohe sauna ei kipu.
Nii ka oli kui saunamineku aeg, ütles naine,et meie läheme kahekesi kui võõraid mehi saunas pole.
Võõrustajaga leppisin siiki kokku,et kes tahavad tulla võivad nii 5 min peale meid julgelt lavale tulla. Nii ka juhtus,et olime just hakanud igistama kui kobis viis meest veel lavale. Naise nägu läks jupimaad rõõmsamaks kui seda riistade paraadi nägi. Ühel noorel kutil kes vist oli esimestkorda koos naisterahvaga laval hakkas ka väikemees pead tõstma ning ta kobis kiiresti jälle ennast jahutama. Kuna naine mu kihlveost midagi ei teadnud ja mehed,et olin naise just grupikaks kaasa võtnud siis otsesid pakkumisi keppimiseks ei tehtud.
Naine mul vähese kuumataluvusega ja läks enne mind lavalt dushi alla. Kohe kadus lavalt ka üks nii 30 mees. Kui ma lavalt üldisesse peoruumi läksin istus juba naine rätik ümber selle 30 kuti kõrval kelle käsi oli puhkmas minu naise reiel mis kähku sealt võeti kui mina tulin.
Pidu jätkus ja jälle lavale ikka mina koos naisega kuid nüüd oli teised tulijad ka kohe laval.
Naine jälle nats leili ja minema koos sama 30 kutiga. Kuna seekord kadus ta hästi ruttu siis peoruumi naastes polnud teda enam seal näha.
Minu kutsuja ütles,et läkski vist juba tööks kõrvalasuvas väiksemas ruumis kus oli nahkne nurgadiivan. Kuna pidin ikka veenduma,et viski on auga välja teenitud siis läksin kontrollima ja tõesti. Naisel üks jalg üleval nahkdiivani äärel teist hoidis kutt ise ja perse liikus juba küllalt kiires taktis ülesse ja alla.
Nii paarikümne minuti pärast tulid mõlemad tagsi selliste nägudega,et käisid lihtsalt rääkimas kuigi naine siirdus kohe jälle pesema ja lavale. Seekord ma lavele ei läinud vaid võtsime kihlveovõitjaga mõned viskid ja siis siirdusime ka lavale kusmul naine juba naasis koos küllalt õnnelike nägudega kaaslastega.
Kaaslaste õnn sai selgeks kui olin ka tagasi üldisesse peoruumi jõudnud ja naist jälle eest ei leidnud.
Muidugi ta oli jälle kõrvalruumis kus üks 25 andis maitsta oma riista kõverusi ja teine keppis.
Nüüd ei tulnud naine seal alles paari kolme tunni pärast ainult mehed vahetusi ühe või kahe kauppa.
Seekord jäin ise kuivale aga eks naise rööm maksab ka midagi.
Hommikul naine minuga ei rääkinud ja kui küsisin kuidas oli siis käskis vait olla.
Olin kindel,et ta oli vihane minu peale kuna eelnevalt ei teavitanud,et selline suur pidu ja panemine tuleb. Ja pole siiani sellel teemal rääkinud kui nüüd küsis kas see aasta tuleb ka firmapidu.
Seega julgen arvata,et ta jäi siiski eelmise aastaga rahule. Kahjuks ma küll ise kõike ei näinud mis tehti aga eks teinekord. Võõrustaja ütles vähemalt nii mõnigi töötaja oli rahul,et sai esimest korda võõrast sest ega naine pärast eriti ei valinud.
˅ näita rohkem ˅
2010-11-11 18:53
tahaksin kogeda krupikat kuid siiani ei ole sattunud ühisele lainele inimestega et seda proovida ja kogeda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-14 17:28
ka mina tahaks kogeda
˅ näita rohkem ˅
2010-11-16 00:41
Oh teid küll
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 14:58
tahaks seksida kahe naisega korraga, obläää seee oleks alles vahva aga siin eestis vist ei olegi selliseid julgeid naisi
˅ näita rohkem ˅
2011-01-19 14:59
kui keegi huvitatud eks pange kiri mulle posti
˅ näita rohkem ˅
2011-01-23 18:13
Oleme proovinud igasugu variante (3m+n, 2m+n, 2m+2n, 2n+m) ning kogemused on näiteks meile õpetanud et grupiseks 3 inimese vahel eeldab kahe samasoolise osalist biseksuaalsust - muidu on see kolmas lihtsalt üks neist kes tahaks vastassooga seksida ja ei mõtlegi üldisele naudingule. Enda jaoks oleme avastanud et parim koosseis on ikka 2m+n.
Miinustest võib välja tuua asjaolu et kolme või enama inimese huvisid klappima saada on üsna raske ning sama käib ka ajagraafikute kohta.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 22:15
Me naisega oleme ka sellest 2m+1n arutanud ja talle läheks väga peale,küsimus ainult selles kust leida sobiv mees,sest naisele ei meeldi sellised kohad ja saidid nagu need siis,kuid 2-te meest tahaks ta proovida küll ja samas mina talle seda rõõmu pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-26 22:16
Me naisega oleme ka sellest 2m+1n arutanud ja talle läheks väga peale,küsimus ainult selles kust leida sobiv mees,sest naisele ei meeldi sellised kohad ja saidid nagu need siis,kuid 2-te meest tahaks ta proovida küll ja samas mina talle seda rõõmu pakkuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-12 14:21
Miku111:

mõtlesin, et kirjutan sulle, aga ilmselt neid mõtlejaid vahepeal nii palju olnud, et oled kirjutamise ära keelanud

Kui huvi alles, siis mul sama seis. Nii, et võik diili teha. Ma tuleks teile kolmandaks, sa tuleks meile kolmandaks. Naistele ie ütle, kus kokku saime Siis ju nagu probleemi pole või mis
˅ näita rohkem ˅