Foorum
2021-04-05 22:40
“Meie Pulmad” - OSA 1 “Kuidas Angelina pulmakleiti valmis”

Lugu räägib noorest paarist, kes olid sündmuse juhtunu ajaks kihlatud ja plaanisid pulmi.
Selles loos paneme mehe nimeks David ja naise nimeks Angelina.

David on 26 aastane hetero noormees kes on siis kihlatud endast aasta noorema bi tütarlapsega Angelina. Nad elavad koos juba kaks aastat ja tihtipeale on mõelnud selle, et lisada vürtsi enda seksuaalellu, kuid koos fantaseerimisest pole siiani asi kaugemale jõudnud.

Angelina on 25 aastane, tumedate juustega, lühemat kasvu, volüümikas tütarlaps, kes oskab oma heasüdamlikkusega oma seksuaalsust veel rohkem esile tuua.
David on 26 aastane heledamate juustega, kõhnema kehaehitusega noormees, kes oma avatusega tõmbab inimesi endale ligi.

Ühel suvisel hommikul, pulmaplaane tehes, jalutas Angelina mööda vanalinna ja valis endale pulmakleiti, kui üks hetk otsustas, et läheb võtab tee peale endale kohvi. Angelina astus kohvibaari kus valitses vaikus ja tühjus ning teda võttis vastu meeldib teenindaja Barbara.
Barbara tervitas Angelinat suure naeratusega ning uuris, mida saab Ta pakkuda.
Angelina vaatas menüüd ja ei suutnud ära otsustada.

Barbarast natukene nii palju, et ta oli värvitud erkpunaste juustega, Angelinaga samat kasvu, samamoodi volüümikas 29 aastane naisterahvas.

Angelina: ’’ Teate, ma olen nii saamatu hetkel, et isegi ei oska otsustada, mida tahan’’
Barbara: ’’ Kui tohib, siis soovitaksin proovida minu uut retsepti, külm kohvi, maasika jääkuubikutega ning vahukoore ning Å¡okolaadi tükkidega’’

Angelina mõtles hetke ning vastas: ’’ega uued maitseelamused on alati head, proovime selle ära’’

Barbara naeratas ning asus külma kohvi valmistamisele.
Samal ajal kui Barabara tegeles kohvi valmistamisega, Angelina võttis baarileti taha istet, pani telefoni lauale ning püüdis oma pilgu kinni sellel, et jälgis Angelinat selja tagant, kui to samal ajal kohvi valmistas.

Angelina hammustas õrnalt ülemiste hammastega oma alumist huult ning tema pilk jooksis aeglaselt ülevalt alla, mööda Barbara selga. Angelina ei suutnud oma silma eemale hoida Barbara kurvikatest puusadest, mida rõhutades tõi esile neiul seljas olev kõrge pihaga lai lühike seelik ning seelikusse sätitud valge triiksärk. Seeliku alt aga paistsid välja mahlased sääred, mis tekitasid Angelinas tahtmise Barbarale lähemale tulla, kui sama hetk pööras Barbara ümber ning ulatas Angelinale tellitud kohvi.
Barbara: ’’ Nii, palun! Kuna seda toodet meil menüüs ei ole siis on tellimus minu kulul’’
Angelina lõi kohe punastama, kartes, et Barbara võis näha kuidas Angelina teda pilguga skaneerib.
Angelina: ’’ oi, ma väga tänan.’’

Kohvitopsi üle võttes Angelina ja Barbara käed puudutasid. Tekkis väike paus ning Angelina küsis ’’ kaua Sa siin töötanud oled, et ise retsepte koostad?’’

Barbara: ’’ tegelikkuses olen ma selle kohviku omanik, aga mu töötaja jäi haigeks ning teine teenindaja ei saanud välja tulla ning olin sunnitud siis ise täna siia tulema. Tundub, et see oli isegi parem mõte, kui see, et kedagi asendama otsida’’

Angelina ei saanud väga aru, mida Barbara selle all mõtles, et ’’parem mõte’’, proovis kõrt kastutades Barbara valmistatud kohvi ning oli meeldivalt üllatunud.
Angelina: ’’ mm, see on just see, mis mu tänasest päevast puudu oli.’’
Barbara toetus baarileti peale, Angelinale lähemale ning kostis: ’’ära unusta vahukoort proovida, see sisaldab endast soolast üllatust’’

Angelina vaatas Barbarale sügavalt silma ning võttis sõrme otsaga natukene vahukoort ning aeglaselt pani selle endale huulte vahele maitsmiseks.
Seda pealt vaadates Barbara käis keelega üle enda huulte ning läks edasi oma toimetusi tegema.

Angelina samal ajal tundis mingit sädet ning muutus kohmakas ja ajas endale tellitud kohvi peale. Tormates tõusis Angelina püsti ning kostis: ’’appi, ma olen ikka tõesti väga saamatu täna. Kus siin tualettruum on?’’
Barbara ei kaotanud ennast ning naeratades näitas kus Angelina saab määrdunud pluusi veidi puhtamaks teha.

Angelina suundus tualettruumi. Esimese asjana vaatas Angelina peeglisse, pannes käed kraanikausi peale ning ei saanud aru, mis just juhtus ja miks. Angelina tegi kraani lahti, võttis kätega veidi vett ja tõmbas õhetavad põsed jahedamaks ning võttis määrdunud pluusi seljast. Tütarlaps puhastas kraanikausi all oma pluusi, et pärast seda kuivatada käetekuivatus puhuri all, aga enne kui ta seda teha jõudis astus kohviku omanik ruumi sisse.
Barbara: ’’ näe, ma tõi igaks-juhuks rätiku, juhul kui Sa seda vajad’’

Angelina seisis rinnahoidjate väel, märg pluus käes. Õhetades võttis Angelina rätiku vastu ja tänas Barbarat. Tekkis piinlik vaikus. Angelina oleks nagu ära jäätunud, seisis rätik käes liikumata, vaatas Barbara poole. Barbara, aga ei kavatsenud vist lahkuda. Õrnalt lähenedes Angelinale, Barbara võttis selle samuse rätiku, et kõrvale panna ja teise käega hakkas Angelina õlal olevaid juukseid selja taha sättima ja pani ühe sõrme rinnahoidja paela alla suundudes sõrmega samal ajal alla poole ning tõmmates paela õle pealt ära.

Agelina tundis enda kõhus liblikaid ja kerget erutust. Ta hingamine muutus valjemaks ja sügavamaks ning refleksist tõmbas Ta Barbara endale lähemale. Barbara naeratas ning pani oma käe Angelina kõrva alla ja põsele. Tütarlaste huuled olid üksteisele väga lähedal ning mõlemi südamelöögid kiirenesid. Angelina tundis oma kätega Barbara kurve ning enam ei suutnud ennast tagasi hoida ja suudle s Barbarat. Tütarlaste vaheline suudlus oli enneolematult kirglik ja seksikas. Nende keeled puudutasid üksteist ning õrnad huulte hammustused tegid hetke veelgi kuumemaks. Suudlused muutusid seksikalt agressiivsemaks ning puudutused tugevamaks. Barbara tegi Angelina rinnahoidajad seljatagant lahti ning võttis Angelina ülakeha paljaks. Samal ajal Angelina katsus Barbara jalga põlvest kõrgemale ning jõudis puudutustega seeliku alla, kus sai aru, et Barbaral ei ole seeliku all midagi.
Angelina erutus kasvas ning ta suunas Barbarat, suudeldes, keraamilisest plaadist lavale toetama. Barbara oli pea isteasendis ning Angelina seisis ta jalge vahel ning tütarlapsed jätkasid suudlemisega. Angelina võttis Barbara triiksärgi seelikust välja ning hakkas nööbitest lahti tegema, kuni kõik nööbid olid lahti ning triiksärgi sai seljast võetud. Angelina avastuseks polnud Barbaral ka rinnahoidjaid, mis ajasid Angelina veelgi kuumemaks. Ta suundus oma suudlustega rindade juurde ja tõmbas õrnalt keelega üle Barbara nibu nii, et Angelina keel ja keeleneet läksid selle vastu. Barbara hingamine muutus valjemaks ja naudingust toetus Barbara vastu seina ja pani silmad kinni. Samal ajal Angelina mängis Barbara nibudega ning käega suundus seeliku alla Barbara jalge vahele.
Väga õrna puudutusega Angelina hakkas masseerima Barbara kliitorit ning tundis, et seda ümbritseb meeldiv niiskus. Angelina ei suutnud vastu panna ning nibude lakkumisest suundus edasi veel alla poole, kuni oli jõudnud põlvedega põrandale ja keelega Barbara jalgevahele. Angelina võttis Barbara säärtest kinni ning hakkas Barbarale keelekat tegema. Barbara erutus kasvas ning oma oigamisega tegi ta selgeks, et see mida Angelina teeb talle meeldis ja see tegi teda veel märjemaks. Angelina jätkas keeleka tegemisega juba mõnda aega, Barbara hingamine kiirenes ja peagi oli ta orgasmini jõudmas, kui üks hetk ta suunas oma käe Angelina juuste vahele, haaras peast kinni ning tütarlapsed hakkasid suudlema.
Neiud suundusid põrandale ning võtsid nii viimasedki riided üksteise seljast ja asusid asendisse 69. Nii Angelina kui ka Barbara nautisid üksteist ja üksteisele keeleka tegemist. Aga, et antud hetk veelgi värvilisemaks teha, otsustasid et lõpusirgele tahavad nad minna üksteist nähes. Tüdrukud istusid põrandale jalad risti kääride asendisse samal ajal kui Barbara pani oma käed Angelina kaelale ning Angelina hoidis Barbara jalgu ning nad hõõrusid ennast üksteise vastu. Nad tundsid enda hargivahedega kui märg kumbki on ning see kasvas orgasmi jõudmise hetkeni. Mõlemad tütarlapsed oigasid ja samal ajal silitasid kätega üksteist kui hõõrusid kääride asendis teineteist.
Barbara: ’’ Ma kohe lõpetan!’’
Angelina: ’’ Omg, jah mina ka!’’
Natukene veel ja tüdrukute oigamine muutus nii valjuks, et nad jõudsid orgasmini samal ajal ja nende puudutused muutusid tugevamaks.
Tüdrukud lõpetasid vaikselt üksteise vastu hõõrumist, vaatasid üksteisele otsa, naeratasid, ja suudlesid, olles veel põrandal.

Nad tõusid põrandalt püsti ja hakkasid riietuma.
Barbara: ’’ tead, ära näe vaeva selle pluusi puhastamisega, ma annan sulle enda pluusi.’’
Angelina muiates: ’’Kui tihti Sa sedaviisi klientidel pluuse puhastada aitad?’’
Barbara naeratades: ’’Kui tihti Sa endale kohvi peale ajad?’’
Angelina: ’’Nüüd hakkan ehk tihedamini ajama’’

Barbara tõi Angelinale uue pluusi ja Angelina lubas, et toob selle kindlasti tagasi.
Barbara naeratas ning lähenedes Angelinale kostis: ’’sellega pole kiiret, küll aga loodan Sind siin veel näha. Annan Sulle ka meie visiitkaardi, et sa siin kogenud kohvielamusi nii pea ei unustaks.’’
Angelina võttis, visiitkaarti vaadates, visiitkaardi vastu küsi järgi Barbara suudles teda.
See oli üks magusamaid suudluseid mida Angelina oli tundud.
Angelina lahkus kohvikust ning unustades kõik mõtles juhtunu peale.
Kui järsku reaalsus tuli tagasi ja Agelina jäi seisma ja mõtles: ’’ ma olen juh kihlatud, mida küll David sellest kõigest arvab?’’
˅ näita rohkem ˅