Foorum
2020-05-05 03:13
Windpants s naised ja shortpantsides naised. Sellised mittevenivast kilesed aga mitte paks kile spordipüksid pikad/lühikesed naiste jalas.Olid rohkem kasutusel 2000-2010 laiad libedad kummid naba paljas.Toovad esile tagumiku reied jalgevahe kui õieti kanda mitte liiga lontis mudelit.Ja lisaks siidist ööpüksikud ja särgik naistel palja ihu peal. On selliseid naisi keda erutavad need riided ja nendes olemine ,eelmäng mehe süles olemine ja see 1mm kvaliteetriie reebok nike adi.
Naised kel meelde tuleb võivad kirjutada oma kogemusest nendega kamis kunagi eelnevalt olnud ,mõnud ja trennides kohtades sporti tehes juhtumistest.Ja kes tunnevad praegugi veel mõnu sellistest riidematerjalidest.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-05 03:15
https://www.shinysports.com/

http://www.shinynylonphotos.com/photoset196

mõned lingid meelde tuletamisex
˅ näita rohkem ˅
2020-05-09 02:13
Siia alla lähevad ka satäänist polyestrist vörkvoodrist püksikutega löhikutega spordilühkarites neiud naised kes tunnevad ennast sexikalt.Näiteks kuumaks aetud jooksuringilt tulnud naine ja siis istub su reiele(mehele) jahakkad teda lahti harutama.Ja avastad et aluspükse polegi
˅ näita rohkem ˅
2020-06-08 10:20
Tore, maavillane lugemine. Naeratama pani, aitäh sulle selle eest!

Ma mäletan, et need olid kasutusel veelgi varem. Sportida nende oli mugav, õhk käis läbi ja kuskilt midagi auduma ei läinud. (retuusidega kipub minema)
Kuna ma tollel ajal veel meestel süles ei istunud, siis ei oska enamat kaasa rääkida.
˅ näita rohkem ˅