Foorum
2016-03-16 10:35
Tunnen huvi selle teema vastu juba aastaid. Minu partner teemast huvitatud ei ole. Olen viimasel ajal mõelnud, et tahaks minna kuhugi stuudiosse, et kogeda temaatilist "mängu". Samas ei tahaks abikaasat petta/talle haiget teha. Kas keegi võiks kirjeldada, kuidas need mängud seal raha eest käivad? Kui minu soov oleks seal olla teksades ja t-särgis, kas siis on üldse võimalik midagi kogeda? Minu huvi oleks alluda.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-16 14:45
Hei-hei domineeriva mehena mul pole paraku ei kogemusi ega ei oma ka ühtegi niiöelda stuudiot . Küsimus ongi tegelikult selles, et mida sa selle petmise ja haiget tegemise/saamise all silmas pead.Seda, et sa pole niiöelda tavaline mees, vaid et sul on erisoove, mille täitmisega kõik naised hakkama ei saaks ja paljud ka ei nõustuks .
Samas kirjutad " Kas keegi võiks kirjeldada, kuidas need mängud seal raha eest käivad?" Mõnes mõttes tekib segadus,vähemalt minus, et kas probleem on või oleks raha maksmises . Või et mida sa selle "teksade ja tsärgi" all silmas pead - kas seda, et ei tohiks jälgi jääda või et taoline dresscode oleks mõnusam .
˅ näita rohkem ˅
2016-03-16 14:52
Või meeldivad sulle rohkem mentaalsed ja vaimsemad mängud, mitte "nüpeldamine" . Või erutab sind hoopis kui naine sulle tagumikuga näkku istub ja raske hingata . Eks raha eest tegeletakse selles mõttes, et oletaks, et kuna Eestis on pigem kogu see teema "kapis", siis tuleb esimesel või koguni esimestel kordadel pigem psühholoogilise nõustamisega tegelda ja "mänguni" väga ei jõutagi .Samuti ehk ruumide rent,võimalik, et ka kallima tehnika liising ja igast muud värki ka.

Samas tehakse allumist ka vabas looduses või võid ka näiteks nii teha, et teed kodus meeste ja naiste töid ning naine las vedeleb diivanil . Selline niiöelda kullatükk,keda paljud naised tahaksid, sest pole laisk ja ei kurna naist majapidamistöödega jne . Kus kandis muidu elad ja liikled?
˅ näita rohkem ˅
2016-03-16 16:57
Mul oleks lihtsalt huvi ja tahaks väga kogeda sedalaadi mängu. Naisele ei meeldiks see mõte, et olen kellegagi kusagil stuudios. Petmise all mõtlen just seda, et salaja sinna minek oleks justkui petmine? Või mitte? Ei kujuta ka täpselt ette, kas ja kui palju seal seksuaalset tegevust on. Minu jaoks on alastiolek võõra ees raske. Samas kui olen näiteks igapäevariietega, siis kas ma üldse saan sellest midagi? Mulle meeldiks piitsutamine, allumine ja verbaalne mäng. Olen Tallinnast.
˅ näita rohkem ˅
2016-03-16 18:46
Ma ei tea,mis sa tegema peaksid . Võimalus oleks ju näiteks kellegi kolmanda juures tutvuda, mis see BDSM ja allumine õigupoolest on .Muidu ma kardan, et stuudios toimuvast jäävad jäljed maha ja siis võib selgitamist küll ja veel olla . Ma arvan, et see igapäevariietus versus orjariietus võib tulla sellest, et orjariietus on nagu glamuursem või dominakostüüm . Turunduslikus mõttes, sest muidu ei ostaks neid uhkeid lateks ja nahast värke keegi .

Omalt poolt muidugi peaksin mainima, et latekskostüümid meenutavad mulle õhupalli ja nahk mõjub umbes nagu kingaga magamine, aga muidugi ma pole alluv paraku .
˅ näita rohkem ˅
2016-04-01 12:55
Olen aru saanud, et kõik sessioonid on individuaalsed ja visioon peab sul ikka omal olemas olema. Igale kliendile personaalselt ja retsepti alusel.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 18:28
Orjariietuse üle ei peaks palju pead murdma. Tavaliselt on orjad alasti.
BDSMi puhul saad ju ka eelnevalt kokku leppida jälgede jms suhtes, tuleb lihtsalt rääkida oma soovidest ja viisakuse etiketist kinni pidada.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-03 22:44
Mina jälle sooviks BDSM-mängu koos seksiga (eelkõige suuseksiga). Professionaalsed Dominad üldjuhul seksi ei paku.
Sellist "vabakutselist", kellega mäng kaasaks ka seksi, polegi vist võimalik leida.
˅ näita rohkem ˅
2016-04-04 11:47
Ori annab orjapidajale suhu? Kangesti vasturääkiv!
˅ näita rohkem ˅
2016-04-04 12:33
Saan aru, et teemaalgatajal oleks plaan olla salongis oma riietega...Kahtlane, reeglina ju tuleb enne käia dushi all ja edasine tegevus toimub siiski ilma riieteta või spets kostüümis. Siinkohal tekkis mul küsimus, kas olles näteks teksade ja T särgiga on üldse mõtet proovida? Kas nii üldse saab sellest midagi? Ja kas leidub üldse mõni domina, kes oleks huvitatud lihtsalt piitsutama/siduma/alandama oma isiklikes riietes orja
˅ näita rohkem ˅
2016-04-04 13:01
Ma arvan, et ennem tasuks Dominaga rääkida oma soovidest võimalikult põhjalikult ja siis kuuled, kas teksade ja t-särgiga kõlbab või mitte . Ühelt poolt see spets orjakostüüm,mida filmides näidatakse on lihtsalt stereotüüpne ja BDSM on palju laiem mõiste kui piits ja käerauad .
˅ näita rohkem ˅
2016-04-05 09:57
Just. Stereotüüpe tasuks vältida. Aga nii, et teised ka sinust aru saavad.
Võimalik, et saab ka tavariietes olla. Olulisem on see, mis sinu enda peas toimub. Ma ise muidugi niisama kampsikus tädikesr Dominana ette ei kujuta.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-06 01:11
Mõni näide teemade kordumisest.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-07 21:04
aga kampsikus vanaema fantaseerisid jumalannaks küll, slave
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 10:15
Ei ole lõpuni kindel üldse, et sa kampsikut kandsid, kui rääkisime.
Aga on täiesti kindel, et sa tahtsid, et orjal oleks püksid jalas - sama absurd minu jaoks.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 18:41
mis ori? mis püksid? kas slave kujutas ette, et tavaline vestlus oli nagu miskitpidi orjaseanss? ületamatult absurdne fantaasialend sel juhul
ps. ühegi päris domina-seansi käigus pole veel orjal püksid jalga jäänud
ei, mina ei kandnud kampsikut ja pole kahjuks ka veel vanaema-seisusesse jõudnud......veninud dressipluusid ja kampsikud on pigem vanaema touchi stiil
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 19:25
Mis seanss? Mis rainwoman? Mis kampsik? Mis ori? Mis hoor? Mis mina? Mis kohtumine?

Kõik on nii nagu ma ütlen!!!

Hea, et sa segast ei peksa! Ma mäletan täpselt, miks sa ei sobinud. Sa ise ei mäleta enam oma asju.
Kuidagi läbi imelike küsimuste suutsid Touchi jumalannaks saamist tunnistada... Arvasin, et see käib sul üle jõu, väikse hingega ahnuse kehastus.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-13 21:35
mina mäletan veel täpsemalt, miks ma su teistkordse kohtumise palvele jaatavat vastust ei andnud, slave. aga mis sellest ikka heietada, kas ei aita juba? sobis, ei sobinud...mis vahet seal enam, proovi lihtsalt oma elu edasi elada. juhul kui sul see olemas on.

tavalist viisakat vestlust mina igatahes domina-seansina ei käsitlenud. olenemata slave fantaasiatest.
seega polnud ta orja rollis. millest järeldub, et minu riietuse või alastuse teemalistest nõuetest orjadele ei tea ta tuhkagi. aga targutada ja oletada ikka ju tore, eks
ja pole erilist vahet, kas slave kuulutab ekraani taga onades vana hobuse või vana tabureti oma jumaluseks. tõesti see reaalsust ju mitte kuidagi ei mõjuta
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 12:51
"palved" ? Rahune nüüd maha!
Sellise erksa fantaasiaga võiks midagi paremat korda saata peale enda ego kõditamise.

sa ei sobinud mõningatel põhjustel ja ma tean väga hästi, mis need olid. Mul ei ole plaanis inimese olemust muuta ega raha eest mingit klappi vägisi tekitada. Kui loomulikult huvid ei kattu, siis las olla.
Et sa nüüd mingit enda haipi siit luua püüad, näitab su väiksust.

Ja kisakoor noogutab su lolluste peale.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 13:08
Paljud meist on harjunud mõtlema, et kui naine juba kord pakub tasulist BDSM-i, küll talle see asi siis meeldib ja erutab....

Tegelikkuses võib olla hoopis nii, et sellise teenuse pakkujal pole olulist vahet, mida ta pakub, kui saab rohkem tasu oma tegevuse eest. Lihtsalt pole väga vastumeelne see asi.

Ma olen märganud, et kui naisele see teema tegelikult ka meeldib, siis käitub ta skeenes hoopis teisiti, kui tavaline teenusepakkuja. Ehkki vabalt võib ta ka meeldimise puhul tasulisi seansse teha. Ja samas on mäekõrgune vahe, kas isik lihtsalt teeb midagi või talle päriselt meeldib see teema.

Võrdluseks: kui naine lihtsalt laseb oma jalgu lakkuda või siis tegelikult ka naudib seda. Suur vahe eks?
Muidugi, kui vaadata asju kitsalt enda vaatevinklist, et peaks saama jalgu lakkuda, ükskõik, mida partner mõtleb või tunneb, siis sobivad igasugused tegelased tegevuse jaoks. Nagu kohalik küündimatu esihoor näiteks.

Lihtsalt talumist näitavad ära sellised rahavõtmise õigustused nagu "mul on soovijaid nii palju", "orja eelistused ei huvita", "ülbe toon läbirääkimistel" ja ka palju enda reklaamimist esilehele ronimise jms jama näol.

Tõelised gurmaanid teevad oma huvide viimistletud nautimiseks kulutusi. Tegelikult ei sobi kuskile stuudiosse sisse marssida ja lihtsalt tarbida. Aga seda tasumise momenti tõttavad kiirelt ära kasutama tavalised hoorad, kelle tasu võtmise sisu seisneks nagu nende endi "suurepärases olemuses", mitte näiteks Stuudiole ja vahenditele tehtud kulutustes.

Veelkord, pelgalt endale mõeldes võib igasugu tegevusi osta, kuid see kõik ei ulatu ligilähedalegi ühiste fetiÅ¡ite nautimise rõõmule, kuhu kõik panustavad.
˅ näita rohkem ˅