Foorum
2015-01-03 01:23
Asukoht Tallinn, Viimsi 09-10.01.2015

MInu väike unistus, mida oleme just täitmas on selline, et mina istun konkjaki klaaisega teisel pool diivanis ja naised pakuvd teineteisele midagi täiesti erakordset... õpivd, silitavad, katsuvad, vahetavad mänguasju jne.

KÕik see toimub hämaras sviidist,kus põleb 100 küünalt ja kamin, mille aknast pasitab tallinna siluett... köögis kõike jätkub piisavalt veel ja kõik on täies hoos.

Järgmine ettevõtmine on suurel divanil, kus hakatakse avastama G punkti läbi selle tugevalt masseerimise (noorermale on see esimene kord). Saun on soojas, mullivann on kuum, vahepeal head snäksid ja külm shampa maasikatega...

Vaginaalne ja anaalne orgasm üheskoos on selle vaatuse eesmrärk, naised on rahustatud, teatud kohad veel rohkem rahustatud ja nüüd siis algab mäng usalduse peale, kus kõik võõrad peavad toast lahkuma ja jääb vaid elupõdine tantraõpetaja, kes oskab suunata ja aidata.

Sauna minemist tehakse mõlemale tugev squirt ja siis minnatakse kehasid puhkama, kuna viimane vaatus on klitorjaalne, vaginaalne ja kasutusele võetakse 8-9cm naise sees oleb ala tupes, mis peaks kõigest eelnevast üle olema.
Targemad võivad proovida nii kaua U orgasmi pakkuda, olenemata, kas see õnnestub.

Olen nõus keegi liituma?

PRObLEEM: Ma tahan sama asja teha koos PAARIGA, mitte kolmekesi!
Mehed, mida ma tegema pean?
˅ näita rohkem ˅
2015-01-03 06:37
Ega polegi muud,vaja vaid leida kamin, mille aknast paistab Tallinna siluett, ülejäänu on kukepea.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-08 16:06
Mnjaa, sellise kamina leidmine ei pruugi lihtne ülesanne olla...
˅ näita rohkem ˅
2015-01-16 01:56
Proovige seda Viimsi kõige suuremat maja, seal on suur kamin ja siluett ka näha.

Muidu sul mõte jookseb hästi, isegi nii hästi, et käsi ei jõua järele (teeb vigu), mida on ilgelt sitt lugeda. Ja kui 16 aastasele süütule anaalset orgasmi pakkuma hakkad, siis ma räägin selle tüdruku isale ära ja ta tuleb laseb Su naisele sperma...ei, paugu...ei, hoopis JOBI näkku ja suhu kahh veel!
˅ näita rohkem ˅