Foorum
2014-12-26 23:56
Tahaks siis naisele keelekat teha kuni ta rahuldan, tahaks vaadata kuidas naine masturbeerib, tahaks seksida endast tunduvalt vanema naisega tahaks osaleda grupikas n+n+m, tahaks ka proovida kui naine domineerib ja käseb teha erinevaid erootilisi asju, samas meeldivad naised,kellel on suur tussu ja kes squirdib.
Ja alati olen avatud uutele, huvitavatele ja erilistele pakkumistele
˅ näita rohkem ˅
2014-12-27 14:37
naisele keelekat teha kuni ta rahuldan
Noh, seda peaks juba 18 noorsand suutma suvalise naisega. Räägid kasvõi enda omaga, et soovid talle sellist rõõmu pakkuda.

vaadata kuidas naine masturbeerib
Minu kogemuste kohaselt on see siiski päris intiimne tegevus. Korra näppudega üle lasta, see on aga täitsa saavutatav pea kõikidega.

seksida endast tunduvalt vanema naisega
Kui palju on ühe 18 aastase jaoks tunduvalt vanem? Arvatavasti üle 25 aastaseid raskem leida, aga mitte võimatu. Seal tekib juba see kompleks, et "ooo - minu enda poeg on sama vana". Mõnel on seda rohkem, teisel jälle vähem.

osaleda grupikas n+n+m
Mis rollis sa selles tahad osaleda? Pealtvaataja? Rahuldaja? Nautija? Neid rolle ju veel võimalik leiutada - terve BDSM sõnastiku võib siin tühjaks ladudua. Mõtle see eneses läbi ja siis pöördu juba kuulutuste rubriigis õigele sihtrühmale.

proovida kui naine domineerib ja käseb teha erinevaid erootilisi asju
Mis oleks sinule see erootiline? Nii mõnigi saab laksu kätte, kui suudleb domina varbaid. Minu jaoks puudub selles enamasti igasugune erootika, mõnele aga .... Ka võib mõni domina pidada erootiliseks seda, et käseb sul kaelarihma otsas jalutada alasti mööda öist linna. Tema jaoks erootiline - sinujaoks???

meeldivad naised,kellel on suur tussu ja kes squirdib
Kui see tingimus lisada kogu eelnevale soovidenimekirjale, siis saab sinu elu olema üpriski keeruline (mitte aga võimatu). Miks piirata ennast. Ja squirt on tegelikult mehe tehniline oskus seda asja välja võluda Seega harjutama peab.

Üldmulje sellest kirjast - pisut igav. 18 aastasena soovib kõike proovida. Samas on nagu enamus asju sügavamalt läbi mõtlemata - miks just seda tahta ja kuidas see kõiki osalejaid mõjutab.
Kui võib soovitada, siis proovi ennem mõni tavaline pikem suhe ära. Kui leiad asjaliku nooriku, siis saab elu huvitav olema.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-27 15:28
Noor mees, tahtmist täis. Las unistab, ära ürita ta indu maha võtta.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-28 09:22
Algajal vargal on ka esialgu unistus saada selliseks, kes ka varna seinast võtab, aga ajapikku, kogemuste kasvades leiab end ikka vaid head ja paremat ära viivat.

Ma ise tahaks, et inimpüramidi tipus paiknev naine mulle oraalset rahuldust pakuks. Võib ka ülekantud tähenduses
˅ näita rohkem ˅
2014-12-28 12:15
ah, inimesel lihtsalt hormoonid möllavad ja ainult alumine pea suudab mõelda. sestap tahakski kõike, midagigi, kuidagigi. vot siis üritatakse mingisse enam-vähem konkreetsesse soovivormi valada, et...viisakam ja targem väljapaistaks.
see kas möödub aastatega või süveneb.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-19 14:48
123 kõik millest unistad tuleb ka realiseerida. Ja ära pane tähele ohkivaid vanameelseid moraalijüngreid Life is short.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-19 15:47
Unistusi ei tule realiseerida, aga võib, kui võimalus avaneb. Kui hakkad aga iga hinna eest otsima sellist võimalust otsima, siis võid paljust muust heast ilma jääda ning lõpuks avastada, et värk polnudki seda vaeva väärt.
Kõik "perverssused" võib läbi proovida, aga iga asi omal ajal ja mitte keegi kurat ei oska ennustada, millal see õige aeg ning koht tulla võib.
˅ näita rohkem ˅