Foorum
2014-12-14 11:23
Noormees sooviks leida naist / voi ka mitu kes sooviks teha squirti ja meeldiks keelekas ja miks mitte ka sidumine. Varasem kogemus puudub.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 11:52
Sõltub muidugi naisest, aga reeglina on squirt siiski sinu oskustes ja tehnikas kinni..
˅ näita rohkem ˅
2014-12-15 18:40
Juhan .... sa oled ikka täitsa juhan. Siin enamus naisi on kas teenusepakkujad või otsivad eluarmastust. Viimased panevad endast sihukesi pornopilte ülesse ja siis ankeedi infos on kirjutatud a`la "ei tutvu, ei kohtu, seksi mitte pakkuda, kui mulle kirjutad siis kohe bänn, olen siin edevuse pärast vms". Palju on ka neid kes soovivad esimisel kohtumisel taevamannat ja romansse - ise viie mehe poolt mahajäetud kuivik, kel puudub seksihuvi ja ihast ei tea ta midagi - need on perverdid kel seksiisud käivad või miski neid seksuaalselt huvitab. ometi siin tegu ikkagi seksportaaliga (mitte orkut ega rate).
Seega ... ennustan: su huvitav teema siin foorumis jääb lühikeseks. Kuigi teema pole paha.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-15 22:38
On ikka vahe, kas iha või seks..Tee Kurat endale ise selgeks, mis vahe neil kahel on..Minu arust ei ole kuskil kirjas, et siin portaalis olles PEAB seksima..Ma suhtlen ka siin juba mitmeid aastaid meestega,kellega seksist ei ole rääkinudki..Nad on lihtsalt huvitavad inimesed..Mõnega on kirjavahetus kestnud juba üle 3 aasta ja ei ole isegi juttu olnud kohtumisest..Need on lihtsalt normaalsed mehed
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 01:01
Näed, Juhan? Palun ... siin nad on! Kohe tunnevad ennast puudutatuna - teavad et nendest jutt.
Sirruke, ära nüüd risusta teemaalgataja teemat. Vasta parem tema "kuulutusele". Ma lihtsalt nentisin fakti et kui siin oleks aseksistlike naisi (kirjasõpru, nagu näiteks sina) vähem, oleks Juhanil kergem otsitav leida.
Ja mis sind üldse toob foorumi rubriiki "Seksuaalfantaasiad" kiikama, kui sa oled vaid kirjasõprade ootel?
Sul peaks vist olema "parim enne" möödas enamus meeste jaoks?! ... ja nüüd järel vaid kirjutajad?!

IHA.EE on seksikate inimeste kohtumispaik (slogan) aga kirjanikest pole siin juttu olnud (või siin on kirjanike kohtumispaik ka ve? )
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 11:00
36-sel mehel on ka see nn."parim enne" läbi..Naised on läbi elu olnud tugevamad. 40-ne on minu silmis juba vanamees, kel aeg pensionipõlve pidada Tavaliselt ülekaalus, ärajoonud
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 11:14
Kas räägid oma kogemustest?Ärajoonud ülekaalus vanameestest.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 12:11
Ei..mul ei ole selliseid kogemusi Mul pole isegi ülekaalulisi ja ärajoonud tuttavaid
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 19:19
ah et 40-sel on "parim enne" möödas? kas siis 40+ naised semmivad ainult poisikestega, neil endal ei olegi "parim enne" möödas?
miks peaks siis alla 36 mees soovima "parim enne möödas" naist? dilemma? paradoks? ma muidugi võiks hakata fantaseerima (noore mehe pilgu läbi) 40+ naistest teemadel gravitatsioon jne., aga ma ei taha solvata meeldivaid 40+ naisi. na neid- on. on ka selliseid, kes 20'stele tibidele silmad ette annavad. ja kui neid on naiste hulgas, siis vaikimisi võiks vähemalt eeldada, et neid on ka meeste hulgas?
p.s. siinkirjutaja on 40+, ei ole ülekaaluline, ärajoonud kah mitte. pensionipõlve pidama kahjuks veel ei lasta, kuigi sooviks.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-16 22:09
sorri, oli päeval paha tuju lihtsalt..vaba, ma sind ei ole mõelnudki ja ka mitte kõiki 40-seid mehi. kui ma olin 30-ne, siis mäletan, et 40-ne mees oli minu jaoks ikka vana mees, kelle poole ei tulnud pähegi vaadata.. siin aga 40-sed unistavad 20-stest ja noorematsetki. ma saaks vist infarkti, kui mu tütred mulle 40-se väimehe peaks koju tooma, ise alles nats alla 30-ne
˅ näita rohkem ˅
2014-12-17 01:41
Tundub et Sirruke on agoonias, käib seksuaalfantaasia teemas oma kõrgest east rääkimas ja hiljem kahetseb. Lase vabaks end, Sirruke. Need kes 3 aastat vaid kirjutavad sulle ei ole särts-poisikesed ja ka mitte tugevad-kogenud-sekslõvid vaid õnnetus abielus luuserid, kes ajavad küpsele (tundub et ka naiivsele) daamile, ise pihku pekstes, kärbseid pähe. Parem haara härjal ...st ja lase Juhanil ennast kõrgeimale seksuaalsele tasandile viia. Elame ju üks kord!
Squrtivaid naisi on vähe ja nad peaksid mehe ees uhkust tundma, et on nii avatud, julged ja üdini naiselikud. Mehed hindavad seda kõrgemalt kui lihtsalt ilusat kirjakest oma postkastis või kasutut 10 punkti pildi eest.
Kõik mis pakub partnerile naudingut ei ole kohe kindlasti perverssus.

IRW @ "päeval oli lihtsalt paha tuju ja sõimasin üle poole Eestimaa meestest vanuriteks ise olles 55a vana" ...ma ei või
˅ näita rohkem ˅
2014-12-17 08:33
Pole minu mure aga miks sa vanni kused?Eriskummaline
˅ näita rohkem ˅
2014-12-17 16:57
IRW ... Sina, tussujanoku, pole siin elus ütleja mis on eriskummaline ja mis mitte. Või see mingi nõuka standard, mis on sulle külge jäänud?
Sa ju ka toetad pokaali munnile mitte lauale ja koorid ennast keset (ilmselt võõrast) põldu paljaks. Normaalne ve? Usun et vanni/dussi all oled isegi kusenud.
Eriskummaline on hoopis see et sa kommenteerid kellegi pilte foorumis, kus hoopis teine inimene algatas hoopis teise teema.

Jätkame parem teemaalgataja teemat.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-17 19:22
IRW,eriskummaline ikkagi
˅ näita rohkem ˅