Foorum
2013-07-14 20:48
Naine oli pargipingil, ühes käes kilekott millega ta koera kakat korjas.
Ma armusin esimesest silmapilgust kui nägin kuidas ta koeraga mängis ja kakat korjas.

Kaka polnud ainus mis mulle meeldis. Naine silitas nii hellalt oma kutsat mille ta sülle oli võtnud.
Koeral oli kasvu kohta küllaltki pikk ja kõvastunud peenis mis vastu naise sülemit pendeldas ja naise ülimalt armsalt itsitama pani.

Ma lähenesin võttes istet naise kõrval.
Palusin naise oma sülle istuma ja tõmbasin tal kilekotti käest ära.
Naine oli positiivselt üllatunud ja vaatas kelmikalt silma ning hakkas minu süles kiikuma.

Ise hoidsin oma kilekotiga kätt valmis ja kui naise kõht krampi hakkas tõmbama siis hoidsin kätt all, et naine orgasmiga maha ei kakaks.

Pärast jagasime üksteisele hellitusi silituste ja kallistamisega ja MUPO andis kiituse, et kakat maha ei jätnud.

Päike oli juba näol tunda ja muru oli kastemärg, heitsime kastemärja muru sisse pikali ja tegime käte ja jalgadega inglit. Aga keegi oli muru sisse kaka jätnud. Edasi läksime ujuma aga vesi oli nii külm, et naise rinnad tõmbusid väga kõvaks. Meel läks jälle rõõmsaks. Ma kühveldasin naise liiva alla nii, et pepu ja pea jäid välja ja siis spoonisin teda üks veerand tundi sest pauk ei läinud jahedaga kuidagi lahti.

Homme saame jälle kokku
˅ näita rohkem ˅
2013-07-14 22:09
mupo pidas pargis vahti, et koerajalutajad kõik junnid ilusti kokku korjaksid, jalutajaid oli parajasti vähe. siis lõpuks tuli üks kilekotiga noormees, käis ja otsis põõsaste alt, kuni saigi kilekotti mõned junnid lõpuks. Edasi läks ta pargipingi juurde ja võttis põuest kaks pakki, ühes oli tuliuus kumminaine, teises täispuhutav koer. Noormees pani naise pingile ja mängis tükk aega koera ja leitud junnidega, siis võttis kumminaise sülle ja hakkas teda kiigutama. Lõpetanud nühkis ta ennast hellalt vastu nukku, siis raputas junnid kotist välja ja aeles koos nukuga nende sees. Ennast ja nukku korralikult sisse mäkerdanud, võttis ta oma mänguasjad kaenlasse ja läks ujuma pisut ujunud, kaevas ta nuku peaaegu üleni liiva sisse , võttis välja oma vees krimsu tõmbunud peenise ja hakkas spoonima. Nukk aga oli vees külmaks tõmbunud, ja nii pidi ta spoonima veerand tundi, enne kui lahti läks. Mupo vaatas seda heldinult pealt, astus siis ligi ja silitas noormehel pead ning kiitis,et junnid olid kokku korjatud. Noormehe silmad hiilgasid uhkusest, naise ja koera tühjaks lasknud ja põue pistnud, lubas ta veekalkvel silmade ja murduva häälega homme jälle tagasi tulla
˅ näita rohkem ˅
2013-07-14 22:26


Kumminaisega ka vist hea, aga kas vähe emotsioonitu ei ole?
Sidet nagu ei teki vist?
˅ näita rohkem ˅
2013-07-14 23:02
mic,
˅ näita rohkem ˅
2013-07-19 07:29
siin võiks olla eraldi osakond nendele pasasöödikutele,rõvedad elukad
˅ näita rohkem ˅