Foorum
2010-01-28 19:24
Selline fantaasia, et naine viiks mehe enda korterisse, teeks tamaga kõike mis tahab, vahepeal aheldaks radika külge või kuskile ja tegeleks oma asjadega, siis kui jälle tahtmine tuleb võtab mehe ette ja sunnib teda tegema kõiksugu asju mis pähe tuleb. Ja niimoodi alandatult oleks mees seal vähemalt ööpäeva, täpselt nagu mõnes filmis kus tegeletakse illegaalse prostitutsiooniga ja inimesi hoitakse kinni ning neid koheldakse nagu nad poleks mittemidagi väärt (filmides on tegu tavaliselt naistega muidugi ja kinni hoitakse ka kauem kui ainult päev) Kogu asja juures mees käituks nii nagu ainuke asi mis ta tahab on sealt minema saada ja teeks nägu et see kõik on talle väga vastumeelt. Algul hakkaks isegi natuke vastu niiet naine peaks jõudu kasutama aga lõpuks tunneks end nii lootusetult, et teeks kõike küll vastumeelselt aga ilma vastuhakuta.

Imelik soov võib-olla, aga tahaks ära proovida kunagi. Muidugi peab tegemist olema võõra naisega kellel mehe vastu mingeid tundeid pole ja naine peab olema ka tugeva iseloomuga ning kindlasti karm.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-28 20:14
Well. Ja kuidas Sa neid vastumeelseid asju radika külge aheldatuna teeksid? Prügiämbri väljaviimine? Vaipade kloppimine? Kokkamine? Triikimine? Need peaksid ju piisavalt vastikud tegevused olema ...?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-28 20:53
võibolla on tegemist kaasaskantava elektriradikaga
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 08:37
Kas need on kõige vastumeelsemad asjad mida kirjeldasid ?
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 15:12
Tegelikult kõik on väga erutav ja üldsegimitte vastumeelt, sellepärast tulebki mehel teha nägu, et see alandus ei meeldi. Ja no vb naisel tuleb isu strap-on peale panna ja meest tagant võtta, see oleks vast päris ebameeldiv, ei tea pole veel järgi proovind.
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 15:15
Ja egas ma siis iha.ee foorumist ei otsi kodupidajana tööd, neid asju teen ma kodus niigi ja pole üldse vastumeelt
˅ näita rohkem ˅
2010-01-29 18:10
Markxs ... no enamvähem, khmmm ... mitte et ma neid asju ei teeks, aga mitte suurima rõõmuga; mulle meeldib pigem uneleda, mere ääres kivi otsas istuda, raamatuid lugeda ja ka kirjutada.
Aga iou: eks proovi siis järgi, mis mõtet muidu aheldamisel oleks ...
˅ näita rohkem ˅
2011-12-01 19:23
Herr You, kui juhtumisi piiri taha satud siis vaata wb270.com nimekirjast. Seal selliseid vahvaid naisi hulgim kes sulle säru teevad igast asendist! Lähimad sellised teenusepakkujad muuseas samas üle lahe. Ja paljud neist suudavad keskmise tugitoolisportlase tõepoolest reaalselt alistada! A siit maalt leida...........kahtlane. Kuigi-kui oleks siis see 150 eur välja käia naisele kes mehe reaalselt seljatab ja alistab,,,,,,krt, ma ise oleks esimene kes selle teenuse ära prooviks!
˅ näita rohkem ˅