Foorum
2012-08-16 02:12
Keda erutab ja kes kannab neid...kas mehe jalas nad on vastumeelsed??
˅ näita rohkem ˅
2012-08-17 10:42
K111, sul on vist pidev vajadus tähelepandud olla. või kahtled endas kogu aeg ja
selle pärast tekivad sul ka need küsimused.
sa ei leia huvitatud isikuid?

osasid see erutab, osasid mitte. teatav osa heteromehi vaatab kindlasti selle teema peale vastikustundega ja loevad kingakandja gay´ks või milleks iganes. ilmselt kohtab sama suhtumist ja heteronaiste poolel.
ennast ei häiri, kui keegi kannab, aga partneriks teda endale ei valiks. seksuaalselt nad ei eruta.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-15 13:57
aga,utha kas sukkpükstes või sukkades mees erutaks sind?või valiksid omale partneriks?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-15 15:20
Miks ta peaks valima? Kaugelt on juba näha kui tugev fetish teil on ja teil pole ju tegelikult naisest sooja ega külma. Elu keerleb ainult ümber fetishi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-15 17:22
jah, miks

habe, ma arvan, et teadlikult mitte. ei valiks. piltide pealt vaatan ja ma pean neid erilisteks, lausa valitud inimesteks, aga seksuaalselt pole nad mind erutanud.
ma kirjutasin sellest ka enne.
ja valikut tehes (teistsuguste meest kasuks otsustades) ma ei pidanud silmas mitte ainult kingi nagu K111, vaid kogu komplekti - sukki, sukahoidjaid, pesu, korsette jm, sest ma usun, et veendunud cross-dresseril ei piirduks see ainult kingade proovimisega.
sageli eelistavad need mehed ka muid lahendusi.
teisalt mehe ees, kes on mulle oluline (juba olemasolev, pikaajaline partner) ja kes tunnistaks mulle oma sukkade huvi, tunneks ma vist ennast relvituks tehtult ja vist ei oleks sellele vastu, kuna tema huvid teevad temast selle, kes ta on ja kui ma olen juba oma valiku teinud, siis peaks teda tunnistama sellisena nagu ta on loodud ja seda ma tahaks teha ka, aga kas ma ka lepiks sellega tegelikult pikemas perspektiivis, ma ei tea.
sa pead harjuma tema teistsuguse loomusega, tema teise minaga.
kas ma suudan seda?...ma ei saa lubada,et seda teen. no ja see oleneb ka sellest, kuidas mees mulle seda serveerib.
eriti huvitav oleks seda muidugi teada saada nt koju tulles. leiad mehe kodust eest nt ühel päeval, seisab sukkis ja tripid lahti ukse peal ja teeb wink wink, et lets play, siis ma ei tea, kas ma irvitaks naerda või oleks shokis ja vait ja ainult vahiks teda pikalt või oleks hoopis huvitatud ja pakuks tal endale rääkida sellest, ja sukki näidata

ju ma oleks endas rohkem pettunud kui mehes ja teeks endale etteheiteid, mitte mehele, kuid me vestleks sellest ja pikalt. selles olen ma kindel.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-16 21:57
Utha. Kui kõrge on kõige kõrgem konts olnud, millega oled käinud?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-17 09:47
hmm, arvan, et 7...8 cm? midagi sellist võiks konts olla. kõrgemat enam ei tahaks. ja see on ka kontsa kõrgus, mitte kinga kannast võetud pikkus kuni kontsani.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-17 10:00
nokupoku,selles sa kohe raudselt eksid.jah ma ei eita seda,et mul sukafetish on(ise olen sellegaväga rahul), aga pole mul sellepärast ükski naine saamata jäänud,pigem vatupidi,naistele on see just meeldinud ja minu huvi naiste vastu on endiselt olemas,kuigi kannan sukkpükse juba aastaid.
aga utha,miks sa arvad,et on olemas ainult tripisukad?ma kannan küll aastaid sükkpükse ja viiimased paar aastat soojemate ilmadega ka silikooniga sukki,aga tripisukki pole isegi proovinud mitte.ja nagu ma kirjutasin,et kannan juba kaua-kaua,siis minul pole huvi see küll laiemaks läinud ja olen kindel,et ei lähe ka.ma ei kujuta ette end korsetti selga tirimas,seelikut kandmas või tikkontstel ringi kõndimas.aga jah,pole ma seda suka värki ühegi naise-pruudi eest varjanud ja ka väga paljud mu tuttavatest on sellega kursis ja pole veel keegi halvustanud.naiste suust olen ainult häid sõnu kuulnud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-17 10:13
ja milliseid tampoone ka kasutad
˅ näita rohkem ˅
2012-09-17 11:01
ei tea milleks mulle tampoonid..........?ma pole naine.aga sul ei tundu katusel kõik paigas olema
˅ näita rohkem ˅
2012-09-17 14:52
habe, kas sinu arvates mind peaks see teema erutama?
kas mas peaks sellise mehele omale partneriks tahtma? kui jah, siis miks?
ma saan aru sinust huvist ja aktsepteerin seda, aga mul on teised eelistused
˅ näita rohkem ˅
2012-09-17 15:49
utha,erutamine on täiesti personaalne asi,igal meist toimib see erinevalt.mõistan väga hästi,et sul on teised eelistused ega selliseid asju ei saa kellelegi peale suruda ja mis puudutab partnerit,siis see on siiski sinu otsustada,millise parneri omale valid,aga lihtsalt tahtsin tähelepanu sellele juhtida,et tänapäeval pole selles midagi veidrat-imelikku,kui mees sukkpükse kannab ja sellepärast pole mõtet jätta valikut tegemata,kui ülejäänud kõik okei on.kuigi jah,tänaval neid veel ei näe,sest kes kannab pikkade pükste all ja kes ainult kodus nelja seina vahel,ise põnevusest higine.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-17 18:13
habe, aga miks sa arvasid, et pead sellele tegevusele tähelepanu juhtima?
olgu, sulle tundub, et selles ei ole tänapäeval midagi veidrat, kui mees nt naise ees sukki kanda tahab ja mine tea, vahest hakkabki see mingiks normiks muutuma, aga miks peab kedagi selles veenma? ma vahest eksin, aga sa paistad otsivat teiste aksepti oma huvialale. või otsid sedasi endale kaashuvilisi ja arvad, et leiad neid naiste seast?
või loodad saada kinnitust endale kui mehele, kes sukki eelistab. kaasaarvatult minult kui naiselt, kelle tegelikuks eelistuseks on sukkadeta mehed.
kas on vaja veenmist?
sa eeldad vist automaatselt, et teiste poolt aksepti ei ole ja et teie asjadest ei saada aru ning siis asud selgitama midagi. poe või kurguauguni nailoni sisse. kui sa ise tunned ennast sukkis mehena kindlalt, siis kanna neid kus tahad ja millal tahad. kui sa oma kaaslasele sellisena seksikas oled ja teda see erutab, siis seda enam. kandke paarina koos neid ja pole kellegi asi.
minult ei pea sa aktsepti ootama, sest see on teil/sul olemas. pole sul ka vaja mind milleski veenda. ma ei ole just radikaal oma arvamustes ja teiste veidruste vastu pole ka mul midagi, aga ma endiselt loen sellised sukapeod ja oma sukkis jalgade vahtimised veidi kinky´ks tegevuseks. seda siis minu kui (omade veidrustega) naise poolt vaadatuna. mind teie jalas sukad ei eruta, ehk siis juurde see erutusele midagi ei anna. ainuke, kellele see midagi pakub, ongi mees ise.
samas ma tean veel kinky´mate huvidega isikuid kui sina, keda ma samuti aktsepteerin, kuid kelle innustust ma ei jaga. sa pole nii suur erand, kui arvad. sa oled veel suhteliselt pehme erand
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 14:27
uuuh,uthakene, sul on ühest aspektist õigus,aga teisest-sa oled minust natukene valesti aru saanud. minu puhul pole tegu kellegi veenmisega,iga inimene otsustab ise,mida on tal mugav kanda.lihtsalt siin netis on minu kirjutamise mõte see,et lugeda seinast-seina arvamusi sel teemal,olgu need siis kiitvad või laitvad ega see ju minu sukkpükste kandmist ei muuda.teema siis miks?see erootiline mekk asja juures,mhm,mind erutavad ka sukakad,aga siis,kui nad on naise jalas.mehe jalga ma loomulikult silitama ei kipu,pole minu rida.minu arust pole siin midagi veidrat,sest palun väga ,terve net on täis meeste sukkpükste müügi kuulutusi,millel pole rohkem naiste omadega vahet,kui ainult see,et vahetükk tuleb üles värvlini välja.ja muide,ma pole ses suhtes absoluutselt mitte mingi erand.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 14:31
selles pole tõesti midagi veidrat
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 14:37
kui keegi pidevalt rõhutab mingi käitumise puhul, et selles pole midagi veidrat, siis tekib lugejal veider kujutelm, et võib-olla kirjutaja valetab iseendale või ei räägit tõtt.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 14:37
mul jäi lisamata see,et´´erootiline mekk´´.kas siis ,kui ma panen omale ülikonna selga(samuti viimase peal riietus),kas see siis tähendab,et kohe on on vänt püsti?sukkpükste puhul ju nii väidetakse,et kohe on paugurada järgi,nii kui mees sukkpüksid jalga tõmbab.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 14:39
utha,selle veidrat võtsin ma sinu tekstist.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 14:40
utha,selle veidrat võtsin ma sinu tekstist.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 14:41
utha,selle veidrat võtsin ma sinu tekstist.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 14:46
habe, veidra minu tekstist? ei saa olla.
loe oma postitusi palun. ma just lugesin neid vastuseid, mida ma ise olen siia kirjutanud ja minu arust ma ei ole kuskil avaldanud arvamust sel moel, nagu oleks sukkade kandmine minu arvates „veider“. ei ole sellist väljenditki kasutanud.
jah, see käib tavaarusaamades endiselt veidruste alla ja sellega tuleb teil, kes te seda teete, leppida, aga kus ma nii kirjutasin? sa kirjutasid mulle esimesena vastu ja asusid mind veenma selles, et ei ole veider sukkis käia jne. nii et vaidleks vastu. sellest ka tekkis küsimus, miks sa arvad, et pead kedagi veenma.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 14:59
vabandust utha,see oli su eilses vastuses mulle ´´teiste veidruste´´,ma loodan,et ma nüüd ei eksinud.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-18 16:40
olgu peale, habe. paaris kohas sai mainitud veidrusi, aga kas see oli halvustav toon? kontekst oli selline. asi oli selles, et sa paistsid suhtlevat kaitsepositsioonil ja ma ei saanud aru, miks. sa oled praeguse teema jooksul tervelt kahel korral toonitanud ise seda, et sa ei pea enda arust sukkade kandmist meeste puhul veidraks ja asusid midagi selgitama ja veidrusi n-ö tasandama. mina ei ole selgitusi vajalikuks pidanud ja isegi halba ei ole teie kohta arvanud. kas veidruste pidamine veidruseks on sinu arust probleem? oled sa alati nii tundlik, kui keegi sel teemal arvamust avaldab?

näiteks: „tahtsin tähelepanu sellele juhtida,et tänapäeval pole selles midagi veidrat-imelikku,kui mees sukkpükse kannab ja sellepärast pole mõtet jätta valikut tegemata,kui ülejäänud kõik okei on.“
mida tähendab see, et ülejäänu on okei? mis see on, mida mehes arvestama ei peaks, v.a sukkpükste kandmine. saad sa lahutada selle huvi mehe olemusest? mulle tundub, et mitte.
mul vist selle okeiks peetud osa suhes ongi kahtlusi, et kas sellisel juhul mulle see teine pool mehes ka meeldib või käib sukkade kandmisega mingi psühholoogiline kiiks kaasas. vahest see toidabki mu eelarvamust. näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-19 04:33
ei ,ma ei ürita siin mitte midagi siluda,vaid nagu olen ennemgi öelnud,et lihtsalt diskuteerin sel teemal ja huvitavad ongi vastused seinast seina.see ,nn kaitsepositsioon on tegelikult selle tulemus ,et osades foorumites lausa materdatakse sukakandjaid.
kui sukkade kandmisega kaasneb mingi psühho kiiks,siis kaasneb see ju ka teksakandjate vms. riietuse kandmisega.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-19 23:08
habe, aga kas sa ära ei tüdine juba? minuteada enamus naisi lausa vihkab sukatooteid, aga sina muudkui kannad aastaid ja vabatahtlikult. arvatavasti sa siis raseerid jalgu ka?
˅ näita rohkem ˅
2012-09-20 04:00
nokupoku,arvan,et sellest ei saagi tüdineda.see on lihtsalt täiesti asendamatu riideese ja ma ei saa sellest aru ,kuidas on võimalik sukatooteid vihata.pean silmas ainult õhukesi,kuni 20 den.paksematest sukatoodetest ei arva ma eriti midagi.nende asemel võib ka dressi pükse kanda.naiste jalas on muidugi teine lugu,sest ega seeliku või kleidiga ikka dressi pükse ei kanna küll. vähemalt mina arvan nii.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-20 05:38
Kas oled ka kaalunud rinnahoidja kandmist
˅ näita rohkem ˅
2012-09-20 06:08
heh,miks peaks?mu rinnad pole veel nii treenitud,et oleks vaja rinnahoidjat.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-20 16:54
habe, aga mina arvan, et just silud ja teiseks on mulle hakanud tunduma, et sind ennast ei huvitagi nii palju erinevate arvamuste hankimine selle teema kohta ning ka mitte veenmine ja selgitamine, arutlemine jne, vaid oma praktika teistele peale surumine. agressiivselt.
kurdad siin, et sukakandjaid materdatakse? sirvides su kommentaare, sattusin ma peale olukorrale, kus sa ise materdad kedagi teist. ei saanu aru, kas tegu oli sulle vastumeelse isikuga või on asi veendumustes, aga sa kargasid siin trannyle kraesse selle eest, et tal ei olnud sukki jalas. miks? kas teistel ei peaks mitte olema vaba voli otsustada, mida nad kannavad ja mida mitte? kes oled sina, et neile midagi keelad ja dikteerid?
minu arvates on sul see sukakandja kiiks juba olemas. suheldes tuleb see esile. sa ei pruugi ise sellest arugi saada, aga see eksisteerib. natuke ebakindlust oma positsiooni suhtes kuulub ka selle kiiksu sisse ja pidev vajadus kellelegi midagi kinnitada. juba see, et sa pead sukkade kandmist tänapäeval tavapäraseks, räägib enda eest.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-21 14:12
utha,see on SINU arvamus.mina arvan teisiti-ma ei pressi teistele mitte midagi peale ega ole mul selleks õigust ja mina ei saa ega tahagi kedagi sundida sukkpükse kandma või mitte kandma.iga inimene otsustab siiski ise,mida ta tahab või ei taha.ja muide,mul pole mingit pidevat vajadust kellelegi midagi kinnitada,ma pole isegi seda tüüpi ,et hakkan ennast kellegi ees õigustama,milleks.kui tõesti jääb selline mulje,palun väga,mind see ei morjenda.ma aeg-ajalt üritan jah lihtsalt mõne isiku väidet ümber lükata,eriti nende,kes oma ninast kaugemale ei näe ja raiuvad ainult oma kinnisideed.aga see-selleks.
aga samas olen sinu vastuseid lugenud teistele ja miks on mul päris mitmest sinu vastusest teistele jäänud mulje,et sa saad küsija küsimusest vastupidi aru?olen vahelt mõelnud ka seda ,et teed seda teadlikult,et inimest segadusse viia.see ei pruugi muidugi niimoodi olla. aga netiturva oled sa küll,üritad tihti kedagi paika noomida
˅ näita rohkem ˅
2012-09-21 20:31
kas just segadusse ajamiseks, aga ikka teadlikult.
olgu, teeme siis rahu. lugesin uuesti sinu postitusi ja pole välistatud, et viga on ka minupoolne. tegin ennatlikke järeldusi.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-22 13:39
ok,kuigi me päris tülli veel ei läinud,aga jah,mulle meeldib asju ajada rahumeelselt.
˅ näita rohkem ˅
2012-09-22 14:20
valesti tõlgendamised on kerged tekkima, eriti siin
˅ näita rohkem ˅
2012-09-26 19:58
ma ei tea, kõrgekontsalised kingad mehe jalas... imelik.
Aga killerstilettod naise jalas... see on juba midagi muud.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-23 16:39
Mida kõrgemad kontsad naisel on seda püssim naine on. Las iga kingsepp jääb ikka enda liistude juurde on minu arvamus
˅ näita rohkem ˅