Foorum
2011-11-21 00:48
Kas on normaalne fantaseerida järgmisest teemast?

Mees on väga põhja käinud prostituut, kellel on väga kiiresti vaja raha. Mina riietan ta naiste pesusse ning treenin klientide jaoks. Riietuse hulka käivad sukad, stringid ning väike kleidike. Treeningu sees on lisaks improvisatsioonile psühholoogiline alandamine (nn koha kätte näitamine), strap ja fisting. Kui vastu punnib siis on võimalik käed kinni aheldada. Tänust treeningu eest suudleb "litsike" mu kõrgete kontsadega kingi ja sukkades jalgu kuni põlvedeni.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 01:08
kas on normaalne? kullake, tegu on ju sinu seksulaalfantaasiaga. ega sa ometi endas kahtle?
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 01:26
Mehi, kes samasugusest teemast fantaseerivad on siin ihas ka. Püüa nad üles leida, saate ehk oma fantaasiad ellu viia.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 04:54
Iseendas ma ei kahtle kunagi.
Kuid ma kahtlen piiris mis läheb normaalse ja ebanormaalse vahel (juhul, kui seda piiri üldse on ja kas üldse on inimest, kes oskaks seda öelda).
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 08:53
Kui su meest selline asi erutab, siis on kõik OK ju. Ise oleme enam vähem sellist mängu mänginud küll, oli vaid koolitüdruk ja emand. Fistingu jätsime vahele.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 10:25
Laimake, normaase ja ebanormaalse piirid seame endale ikka ise paika. Väidetavalt on ka mingid ühiskondlikud normid olemas. Kuna need narmid pole kudagi must-valgel kirjas ja iga üks tõlgendab seda „hea tava“ mõistes erinevalt, siis minu jaoks tähendab see sisuliselt seda, et neid norme pole olemas.
Näiteks minu jaoks jookseb antud teemades normaalse ja ebanormaalse piir sealt kus lõppeb partneri austus. Kui partneri vastu puudub austus, siis on ka täiesti tavaline klassikaline sex pimedas ja teki all ebanormaalne.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 11:54
kenad fantaasiad need aga mina fantaseerin turbutatud muuturist
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 12:28
Laimake, aga miks on vaja teada saada, kui normaalseks keegi seda peab?
kardad sa kellegi ebasoosingusse sattuda?
igati normaalne on luua endale selliseid kujutluspilte ja otsida nende abil seksuaalset rahuldust. tasub proovida seda ka ellu viia, aga enne on sul vaja leida endale see partner, kelle maailmavaade lubab nii sind kui ka sinu fantaasiaid normaalseks pidada. see, mida teised teie mängudest arvavad, ei ole oluline
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 17:47
Mul on mõned fantaasiad veel.
Ma ei suuda aru saada sellest, et kui ma peaksin unistama suurest roosikimbust ja päikeseloojangu imetlemisest mehe kaisus unistan mina võimust mehe üle, peedistamisest, "hakkliha tegemisest" (ülekantud tähendus) ning tont teab millest veel.

Isenesest ma elan harmoonilist, korraliku inimese elu. Pole ka nagu milleski pettunud, et oleks vajadus kellegile kätte maksta.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 20:01
Miski asi alateadvuses sunnib sind. Võiks muidugi jahuda eelmiste elude kannatustest, aga see võibki näiteks olla kiindumusest mõne mehe vastu, kes sinust väljagi ei teinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 20:20
Isa oli Sul alati olemas, Laimake? Tavaliselt seostatakse selliseid asju vist isafiguuri puudumise jms isaga seonduvate probleemidega. Ma ei taha praegu kuidagi Sind solvata, lihtsalt huvitav oleks tagapõhja teada.

Kahjuks mind ennast tahasaamine ei huvita eriti, muidu võiks kohtuda ja vestelda.
˅ näita rohkem ˅
2011-11-21 23:19
Laimake. Usu mind, et enamus inimesi, kellel on huvid laiemad kui tavapärane ongi täiesti normaalsed inimesed.
Suur vahe on muidugi, kas see erutab sind sexuaalselt või on tegemist vajadusega ennast mehest kõrgemale asetada, sexuaalne huvi seal juures ei ole üldse primaarne.
Mingil määral on sexuaalsed huvid seotud muude vaimsete külgedega aga mitte alati. See teadlaste jutt, et kui mehele meeldib alandus, siis ta on tööelus kohustatud otsuseid vastu võtma ja mängima kõva käega ülemust, on ja ei ole ka.
Ma olen oma elus kohanud seinast seina inimesi. Neid, kellel see seotud nn reaalelu peegelpildi loomisega, on mitte just väga palju.

Eks sa pead ise endas selgusele jõudma, et miks see sind erutab ja mis see erutus sulle pakub.
Minule meeldib asjade juures mänguilu. Mingit viha ega soovi kedagi alandada kui isiksust kohe kindlasti pole. Samas, ma olengi pea kõigesööja. Kõik mis hästi tehtud, tekitab vaimse ja füüsilise erutuse on teretulnud.

Roosikimbud ja päikseloojangud ei ole kaugeltki kõigi fantaasiad. Mulle isiklikult mõjuvad nad tehislikult filmilikud, liialt standardsed ja igavad, et mu meeli erutada
˅ näita rohkem ˅
2011-11-22 18:07
täiesti tavaline s/m fantaasia ja need kes teemaga kursis ja keda see erutab on täiesti ok fantaasia,minu jaoks pole see mingi tabu,et sul pole vaja midagi häbeneda,niipalju kui inimesi niipalju ka fantaasiaid,kui tahad seda teemat lähemalt arutada siis kirjuta mulle privasse
˅ näita rohkem ˅
2014-12-02 18:50
Päros hea fantaasia l. Minu fantaasia, et oleks see mees teie fantaasias.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-03 16:31
Naine, kes kord on piitsa käes hoidnud, see teab milles on asja võlu. Mingid kuivikud, kes asjast kaugel, elage edasi oma igavat sekselu. Pole vaja jahuda mis on normaalne , või ei ole normaalne. Tubli Laimake...anna aga orjadele valu .
˅ näita rohkem ˅
2014-12-03 17:07
kui ma praegu kirjutaks siia esmase mõtte, mis pähe tuli (just seda viimast kommentaari lugedes), siis läheks ilmselt suureks sõimlemiseks. jätan ütlemata...aga oma suhtumise ütlen küll. minuarust on see hälve, nimetatagu kui kõlavalt tahes. kui inimene tahab teist piinata, või ootab, et teda piinataks - siis minuarust on see hälve!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-03 17:58
Fantaasia fantaasiaks, mina seda hälbeks ei pea. Aga see, et mingi jorss tuleb siin neid, kes tema fetiÅ¡it ei kummarda, kuivikuteks nimetama ...
Kui fetiÅ¡imees ei taha, et teised teda perverdiks nimetavad, siis äkki ilmutaks mingit austust ka teiste valikute suhtes? See, et mulle ei meeldi piitsa saada, ei tee minu sekselu igavaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-03 18:34
hmm...vägivaldne ori?...huuvitav...
orjakene, kas sinu asi ei ole suu pidada ja kolki saada?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-03 19:04
ehk siis - mis sobib asjaosalistele, on ok. aga hakata siin propageerima, et miskine kiiks on märkimisväärselt parem kui teine kiiks...
täpselt nagu homopropoganda- te peate meid, (homosi siis,) armastama ja austama! no ega ikka ei pea küll.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-03 20:35
Siinkohal ma vaidlen vastu, Vaba. Minu arust homod ei nõua, et neid kuidagi eriliselt armastama peaks. Nad lihtsalt soovivad samasuguseid õiguseid nagu heterotel. Ja ma ei näe põhjust, miks seda neile keelata. Las elavad koos ja on õnnelikud, minusse nad suuremat ei puutu ja seni ei ole mulle veel ükski homo külge lüüa üritanud (ehkki ma olen mitu korda ka homoklubides käinud). Siin ihas olen ma tõkestanud meestel oma postkasti kirjutamise ning seega elan õndsas teadmatuses homode eksistentsi kohta.

Kui esimene homo peaks mulle tulema selgeks tegema, et homo olla on kuidagi parem või õigem, siis räägime ehk teiste sõnadega edasi. Aga seni, kuni keegi midagi sellist pole öelnud, ei torgi mina ka homosid.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-24 19:09
Kas kellelgi on ka reaalseid kogemusi kuidas selline paarisuhe pikaajaliselt toimib? Olukorrast, kus kaaslane treenitakse hooraks.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-26 20:38
Jah, ma tahan, et mind alandatakse ja tunnistan, et see on hälve. Vahel olen päris rõõmus oma hälbe üle ei ole see teistest parem ega halvem. Olen rõõmus, et minu hooraks treenimisega on juba alustatud ja jätkan muidugi, et Naised mind paremini kasutada saaksid.
˅ näita rohkem ˅
2015-01-27 16:45
olen ka ise sellisest allumisest fantaseerinud.. ja kardan et see jääb ka ainult fantaasiaks. aga mine sa tea.. Ehk on asi selles et pole leidnud seda õiget naist kes tahaks mind.
˅ näita rohkem ˅
2015-02-20 16:11
Muidugi on normallne fantaseerida sellest.
Ma fanaasia oleks see litsike olla kes teie fantaasias.
˅ näita rohkem ˅