Foorum
2011-04-29 11:48
Täna siia portaali sisse logides, näitas hiljuti lisatud piltide seas tuttavat pilti, kuid kasutajanime vaadates oli hoopiski tegu teise nimega. Seega, kirjutasin inimesele, kes antud pildid üles pani, et kas ta tegi uue konto, 1) ta ei ole vastanud, kuid kiri on läbi loetud küll.
Mitte et ma tahaks inimesele kärna keerata aga tahtsin olla kindel et see on ikka sama inimene kes selle pildi taga peitub ja kasutab. Kas moded nagu seda ka kommenteerivad?
ja 2) ka kommentaari samasisulise kustutas pildi alt ära.
(tema esimene konto on tema enda poolt blokeeritud, kuid suhtlesime siin üsna tihti)

Seega, teiste inimeste piltide kasutamine on keelatud aga kuidas siin portaalis selline asi selgeks teha? Kas on tegu samaisikuga, kes esimese konto taga. Või on keegi, kes kasutab kellegi teise pilte?
esimene konto oli memphise nimeline ja nüüd on uus konto ja 2 esimest pilti siis mis tekitasid antud küsimuse
http://www.iha.ee/index.php?mode=picture&id=209365
˅ näita rohkem ˅
2011-04-29 12:32
Keegi ei keela ju teha uus konto ja kasutada oma vanu pilte! Eriti kui mõned austajad väga tüütuks muutuvad, aga pildid ilusad ja kahju neid arhiivi jätta!
˅ näita rohkem ˅
2011-04-29 15:59
Ei mina ka tea, ma kõigepealt saatsin kirja aga kuna näha et inimene on selle läbi lugenud ja ei suvatsegi vastata, siis noh okei, küsisin pildi alt ka, ka seal eemaldati see küsimus kohe aga vastust ei kusagil. Ja kuna ma suhtlesin antud inimesega tõesti väga tihti siis selline käitumine minu meelest on nõme (eeldusel et antud kasutaja on välja ilmunud uue kontoga). Ja isegi kui ta pole antud isik, siis oleks ka nagu norm vastata. Aga kuna ta on nüüd nö uus tulija, siis ilmselt võib ta postkast umbes olla ja minu kiri lihtsalt kadus ära )
Ok, ma ei viitsi antud teemaga edasi minna ega seda lugu edasi arendada.. Lihtsalt nagu hakkas huvitama, et kuidas moded lasevad läbi pildid, mis on varasemalt juba ühel kasutajal olnud ja nüüd siis teisele kontole. Minul on probleeme isegi enda kontole enda piltide panemisega probleeme..küll ei sobi nägu ja siis jälle tegu.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-29 17:42
Kuidas peaks moderaator alati teadma või mäletama, milline pilt on ühel või teisel kasutajal varasemalt üleval olnud või ka seda, kas too isik on teinud endale uue konto? Isegi siis, kui üks moderaator on teatud kasutaja eelmised pildid ise ainsana üles lisanud ja ta pruugib antud kasutajal üleval olnud pilte ka mäletada, siis teised moderaatorid ei või sellest mitte kui midagi teada.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-30 18:59
Mis kärna? Sinuga meca lihtsalt ei taheta suhelda. Lihtne ju. Ega vbla ka kellegi teisega mitte.
˅ näita rohkem ˅