Foorum
2011-03-13 21:34
Siin juba on mitu teemat: noored mehed vanemate naistega,nüüd siis vastupidi.Kuidas suhtute?Mida sellisest suhtest leitakse?Kas sellisel suhtel on üldse perspektiivi?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 09:09
millisest vanusevahest räägime? 10-15a? 20a jne?

ma arvan seda, et kuni ei soetata sellist vanem/noorem suhet endale mingiks kompensatsiooniks (oma kaotatud nooruse tagasi saamiseks või selleks, et oleks kellegiga vanaduses olla jne), seni on omavaheline suhe hea ja pole ei osalistel endil ega ka teistel vaja sealt mingeid probleeme otsima hakata.
kui kohanetakse olukorraga, kui on olemas hea sobivus või suudetakse see suhe omal sobima panna ning soovid on samad, siis suhelgu ja olgu, kuni see ennast ei sega.
muul juhul olen kahtlev, kas see vastu peab. ollakse erineval arenguastmel ju. samal ajal, kui teine tahab teha, minna ja areneda, otsib teine rahu ja tahab omaette olla ning vananeda. keegi peab selles suhtes millestki loobuma või teadvustama endale, et tegelikult aeg loeb.
mida suurem on vanusevahe, seda suuremad saavad olema erimeelsused ja vastuolud nind see paneb suhte proovile ning seda ei tea ette, kes siis suhtest enne lahkuda otsutab – kas see, kes on noorem või saab vanemal mehel tahe otsa.
mul on tunne, et see sobib rohkem nendele naistele/meestele, kes otsivadki oma ellu teatud asju, mida nad endavanustega pole saavutanud - kes pole sobinud eriti nendega või ei huvituta neist.

no olen ka suhelnud endast vanematega, kuigi otsest suhet pole olnud ja ei ole ka seda otsinud.
seksida endast vanemaga ei ole ka proovinud. ehk oleks olnud fantastiline, ma ei tea seda. suhtes olin enda vanuses mehega – oli sobivus parem.
samas pean tunnistama, et mida vanemaks ma ise saan, seda enam ma olen hakanud endast vanematega suhtlemist ümber vaatama (ju on asi mu enda vanuses või mu muutunud suhtumises) ja kui sellele praegu tagasi vaatan, siis tundub, nagu oleksid nad oma vanusega alati natuke minust ees, aga samas oma arengus veidi taga olnud.
selles osas taga, et nad olid oma eas nooruslikud ega polnud omandanud seda „olen vana mees ja peaksin oma eale vastavalt tegema seda ja seda“ suhtumist.
st et minul, nendest nooremal, oli nendega hea suhelda. ja ma arvan, et need nooremad naised/mehed tunnevad ka sama.
ja teiseks on natuke vanematel meestel see omadus, et nad teavad, mida nad oma elult tahavad (teatud vanuses enamasti teatakse... v.a need, kes pole veel otsustanud, kus nende koht on) ja oluline on see, et nendega saab rääkida - mida ma ka tegin.

nii et kui asi on suhtes, siis on teise vanus mulle natuke olulisem ja tuleb otsuste tegemisel ka arvesse. muus osas - nt siis, kui mind seob teisega mingi teatud tegevus või huvid - pole see olnud enam oluline. olulisem ongi arusaamade sobivus ja see, millises etapis oma eluga nt ollakse ja sellised asjad.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 17:53
No vanuse piiri oleksid võinud tõesti tuua. Kes on see vanamees ja kes on see noornaine? Vanuseliselt.
Oma kogemus on äärmiselt positiivne mõlemale. Kui kõrvalt vaadata neid suhteid mida täna näen on ka need väga meeldivad. Olen selle arvamuse pooldaja, et mees peab olema minuelus minust tugevam ja seda viiel erineval moel.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 18:01
Kuidas see viis erinevat moodust küll välja peaks nägema?
Utha kirjutise loen veel kaks korda läbi hoolega ehk siis jõuab mulle ka kõik kohale Pean ikka õppima veel lugema vana mehena
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 18:13
10-15 aastat noorem naine pole mingi vanusevahe.20+ noorem võiks juba olla ja sellest nooremad lugeda nooremaks.
Vähemalt iha saidil küll.Siin vanemaid naisi nii minimaalselt,et nendega polegi võimalik suhtlust alustada.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 18:55
No mina suhtlen ka palju nooremate ja väganoortega ning seda põhjusel,et ei tahaks arengus seisma jääda.Seksisuhteni ma kahekümnendates oleva neiukesega vist ei julgeks minna,sest kas ta ikka annab endale aru,et see saab olla vaid vahepala ja pikka ühist tuleviku ei tasu planeerida.Varem või hiljem hakkaks suur vanusevahe seda suhet murendama.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 19:18
Jfjm!!! Ise küsid, ise vastad! ----No minul vist ka olnud sellesse katekooriasse kuuluv suhe. Mina siis 38-39 neiu 19-20 ---kestis aasta ja tugines teadagi millel.........(ei mitte niivõrd sexil, rohkem ikka rahal!!) Ja neiu ema oli minu vanune ----uskuge see EI ole lahe variant Nüüd pea omavanuse Päikesega on ikka kõik täpselt õige ja kõige paremini paigas
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 19:30
Ei maksa segi ajada suhet ja suhtlust.Suhelda võib ükskõik,millises eas naisega aga päris suhet luua peab ikka vanust jälgima.
Ka midagi hullu pole kahekümnendates oleva neiuga sexisuhtesse minna
See,et noored naised maiad raha järgi on jälle üks müüt.Keegi ei ütle rahast ära,arvan,et vanemad naised oskavad mehe rahast tühjaks imeda paremini kui seda teevad noored neiud..
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 19:43
A peale raha võiks ju veel miskit tühjaks imeda
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 19:50
...ja see miski muu tühjaks imeda nõuab ka oskust ,mida vanemad naised vist paremini oskavad kes teab?
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 20:02
Jälle oskavad nad paremini!! Nõus! ----Seega on tõestatud, et vanemad(meievanused siis) ongi noortest paremad!! Ja noored mehed imustavad vanemaid naisi -----Haaaa a me oleme kadedad ja ei anna oma daame noortele
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 20:07
Jaa jaa eks näljased räägivad ikke leivast. See juba vanatõde. Huvitav kui vana see vananaine peaks olema, et endast a 10a. nooremat tahtma peaks hakkama?

Muide naised olevat siis vanad kui 2 nädalat mulla all olnud.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 20:13
A ilma naisteta läheb meestel ikka perverseks!!!!! Labidad kätte ja kaevake ta välja!!!
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 20:59
Tahad sa sellest rääkida pikemalt sellest per...
Väikesed näpunäited ka ehk kaevuritele poleks paha.
˅ näita rohkem ˅
2011-03-15 21:07
Olgu või 2 nädalat vanaks läinud kuid ikkagi naine ju Kaevurid kurat kiiiiirustage Sellest per... pikemalt nagu ei räägikski
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 00:26
ma olin 21 ja eksmees 30, kui abiellusime. suhe toimis kaua kaua kaua ju siis on kuskilt elamata elu oma korrektiivid teinud, et meeldivad nooremad mehed. kahjuks on jube lugeda üle 35 aastaste meeste kirju: nad nagu ei oskakski tutvuda. vaevalt usutav, et selliste rõvedustega tullakse naisele reaalis ligi või on asi nende madalas enesehinnangus ja arvavad, et praalimiune aitab.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 07:17
Eks see noorem mees löpuks ikka kolib noorema või omaealise juurde.aeg teeb oma.ei loe enam kogemused ka kui välimus närtsinud..mugava elu pärast ehk ollakse veel koos.. Ja minu arvamus et Å«le 10a on juba kahtlane,see vanusevahe..nii meestel kui naistel.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 12:21
Kui oled ise ca 30-mne aastane siis on küll parim partner endaealine Hilisemas vanuses peaks naine ikka mehest veidi noorem olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-05-27 12:32
siis tuleb naisest muumia teha. huvitav miks aikonit ei ole, tõesti siiani koduarestis? ometi viis ju naisele tulpe, kräsukooki ja ise tahvli shokolaadi. tal on nõme eit kodus, kohe peksab aikonit käekotiga ja ikka serviti ja serviti
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 19:21
Mul oli mõni aeg tagasi 13 aastat noorem armuke (30-31 ja 17-18). Ausalt öelda polnud mingit erilist vahet peale selle, et 17-aastasena pidi ta vanematelt küsima, kas tohib ööseks mujale jääda. Kuna asi baseerus peamiselt seksil, siis polnud vaja ka väga pead vaevata, et eluvaated ja -kogemused erinevad on. Nüüd on ta abielus ja puha, aga sõpradena saame endiselt väga kenasti läbi.
˅ näita rohkem ˅
2011-06-08 21:52
Ei midagi ebanormaalset-minu elukaaslane on minust 22 aastat vanem.Vanem mees tagab turvatunde ja temaga on alati huvitav
˅ näita rohkem ˅
2011-06-09 00:04
caribian. Nüüd on siis selge, et miks sa siin lehel oled
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 21:55
˅ näita rohkem ˅
2011-06-13 23:42
22a noorem..nagu tütar oleksid Caribian..oma elukaaslasele..
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 00:52
Vanuse vahe on pidevalt teemas, nii meedias kui ka kodus söögilaua taga ja miks ka mitte vahest seltskonnas. Eks ta ole natukene individuaalne, mis on suhte motiiv ühel või teisel osapoolel. Siin kohal ongi natukene küsimus vaatenurgast ja kes vaatab.

Kui mees...
Nii praegune kui ka eelmine suhe on ja oli endast noorema naisega/neiuga. Kui eelmisest lahku läksin siis sai natukene neid naisi läbikäidud. Otsisin endavanust, natukene endast nooremat ja isegi natuke vanemat. Pärast kolme üritust tõsisemaks ajada avastasin et minuvanuses naised ja vanemad naised kippuvad olema elu peale kibestunud ja pahatihti võrdlevad/analüüsivad oma uut potentsiaalset kaaslast oma eelmiste meestega. Üks põhjuseid miks vaatasin enda vanuseid oli just leida küpsema mõtlemisega ja head seksi. Paraku elu on huvitav ja teed ristusid endast nooremaga, kas just isa võiksin olla talle aga kindlasti suur vend või vb isa noorem vend.

Suhe noorema naisega on lihtne, vb. on mul vedanud. Tal ei ole kapriise ja teatud elu stiili kujunenud alla mille ta ei ole nõus. Ta vaatab kõike optimistlikult ja uskudes et saame hakkama. Talle pakuvad rõõmu väiksed, lihtsad asjad ja tal puudub suhtumine et mehed on sead. Mis tuleb seksi... Võrratu, mu esimene abikaasa oli nii avatud. Ei ole asja mida me ei proovi või pole proovinud.

Kui isa...
Mul on 8 aastane tütar. Natukene veel ja hakkab ralli pihta. Kui mu tütar peaks olema näiteks 16 ja näen et ta ümber trallib näiteks 26 aastane mees siis arvan et suhtuksin sellese väga kriitiliselt, sest olgem ausad, me oleme mehed ja meil on peas enamus ajalt ainult üks mõtte. Arvan et tema kui noor neiu peaks leidma kedagi rohkem oma vanuste seast, et koos maailmale vastu hakata ja areneda. Avastada mis meeldib, ihkab ja mis mitte. Kui vanemaks saab siis andku minna, võtku kasvõi 80 aastane kui see tõesti ta maitsele on.

Kui sõber...
Tähtis et koos on olla hea, et mõistavad teineteist ja vanem osapool saab aru et nooremaga suhtes olles on teatuid riske. Endal on ringkonnas paljusid kellel noorem naine/mees või vastupidi. Üks sõbranna on nii kaua kui tean teda vanemate meestega. Tõsiselt vanemate meestega ( ca 30 aastat vanuse vahet ) aga näe õnnelikud.

Mu enda neiu rääkis...
Et ta on alati üritanud endale saada vanemat meest, ta ei ole kunagi tahtnud oma vanuseid või nooremaid. Tal ei ole nendega millesgi rääkida. Et minuga olles tunneb ta ennast turvaliselt ja kindlalt.

Meedia...
Teeb tihti juttu et vanemad mehed kasutavad ära oma teadmisi et püüda võrku noori naisi. HELLO! Tõsiselt? Ma arvan et siin ei ole meest kellel ei oleks mõnes sotsiaal võrgustikus kontot ja sinna ei oleks tulnud kirju noortelt naistelt. Tänapäeval peab 30 aastane mees igalt neiult küsima ID kaarti. Neiud ei hooli et sa oled 30, et sul on lapsed, et sul on naine. Võtavad pähe ja kirjutavad, tahavad kokku saada ja muu kräpp.

Tundub...
Et olemegi olukorras. Noored naised meelsasti sooviks vanemat meest, vanemad mehed ei viitsi seda vanema naise kibestunud suhtumist päevast päeva kuulata. Igaljuhul võidavad mehed. Vb. peaks vanemad naised vaatama noori mehi, sest oma vanused teid ei taha. Neil on need nooremad. Ja kuna neil on nooremad siis noorematel meestel puudub ka võimalus olla oma vanustega.
1+1= ????

Keda tegelikult kotib...
˅ näita rohkem ˅
2011-07-03 16:16
Muljetavaldav vastus!
˅ näita rohkem ˅