Foorum
2010-10-13 12:14
Kaskeegi oskab ütelda kas tallinnas keegi laenab korterit välja nii paariks tunniks et kohtuda oma salaarmsamaga?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 13:01
keegi laenab? huvitav kuidas? ja miks peaks keegi kellelegi selleks midagi laenama. pakub teenust? tuttavatele laenatakse. kui selliseid tuttavaid endale ei ole, siis tuleb tekitada või kulutusi tegema hakata. nt hakka rentnikuks ja siis tee seal, mida tahad ja millal aga tahad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 14:22
loomulikult mõtlesin rentida ja tasuda selle aja eest.paluks mitte tähte närida.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 14:35
aga pane siis kuulutus? ma vihjasingi sellele, et ehk on natuke tulutu seda siin teha. või tahad, et keegi hakkab sulle siin enda pinda pakkuma ja midagi vahendama? ma kahtlen selles.
kui huvitab, siis ehk on kinnisvara saitidel midagi tunnirendi hinnaga saada. peale selle on hotellid ka olemas.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-13 15:52
tallinnas piisavalt hotelle motelle kes pakuvad sellist koosoleku, siesta ja muidu paaritunnise puhkamise võimalusi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-24 16:24
ehk ütleksid mõned kohad.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 09:04
no kuule, sa oled ikka natuke laisk vist. tahad endale teist naist pidada, aga võimalusi temaga olemiseks uurida ei viitsi
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 10:14
laisk võibolla ka olen,aga pole just linna mees ja sellep. küsingi et veits endal kergem oleks.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 10:25
sellest ma sain aru. no aga internet on sul? on. nii et googelda
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 10:54
nu laisk mees kaera , vana tuntud siesta pakkuja on kelluka , aga neid on teisigi jõudu otsimaks , eks see ju sõltu sellest ka millist keskonda tahad
˅ näita rohkem ˅
2010-10-25 11:06
hakkan usinalt tööle.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-14 00:49
Tegelikult päris aktuaalne tema. Üks kord ja teine kord, selle kannatab ära, hotellis, aga kui on pikem salasuhe ja pere kõrvalt - siis on see juba natsa kallis, mõistate? Ja ükski eraldi elamine üürida pole samuti odav lõbu.
Kui leiaks korteri, kus saaks - mitte pidu panna ja läbustada vaid armatseda ja kraamida enda järel, siis.. siis saaks ju seda kahe-kolme püsiva voodikaaslaste paariga juba vägagi hästi majandatud. vahemikus 80..100 eurot paari kohta.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-14 13:36
no siis peab mees oma rahakoti pealt vaatama, kas ajada suhe pikaks või teha kaks-kolm korda hotellis.
kui mehe teenistus hakkab hotellidele ja üürimise peale kuluma, siis peagi pole tal enam midagi, millega oma naisega nt kohvikusse minna ja siis on halvasti.
igati arusaadav eriti mugav on mehele ju see, kui suhte teisel poolel on oma korter olemas. ta ei pea seal isegi koristama, naine teeb seda tema eest. tema peab vaid kohale tulema
˅ näita rohkem ˅
2011-04-17 17:01
nu aga kui naine tuleb mehele külla, kas siis on okei kui mees kõike teeb ja maksab? muidugi eks asjal ole oma iva sees. jama kui oma kodust mingi läbikäiguhoov tekib. tullakse, kepitakse, minnakse ja siis ise korista ja krt kepp polnud kah suuremat asi.
samas hotelli minna on ka tobe kuidagi, kuidagi väga odavaks teeb asja. ma ise pole kunagi hotellis võõrastega seksimas käinud, kogemus puudub.
˅ näita rohkem ˅
2011-04-18 08:03
Mida v...u!!! Koos tasu klapitades???? Kas tõesti nii häda käes???
˅ näita rohkem ˅
2011-04-19 11:46
Kui nii hea mees on, et naine on nõus hotelli eest poole ise kinni maksma, siis võiks küll juba ta koju kutsuda!
Kiremõrvar, hotellis on super, sest see selline neutraalne pind!
˅ näita rohkem ˅
2011-05-14 12:11
Push..sul käib küll palju mehi küllas vist,kui ueenäit ka probleem.aga arvan et Å«kski mees poleks vastu naist külla kutsuma kui ta üksi elaks.naistel pigem trantspordi ja laiskusega hāda.hea kui end kodust üldse viitsivad välja ajada.ja eks ta oleks norm.mõlemapoolselt majutuse eest tasuda,kui vaja peaks olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-04 22:48
kogu see paari tunnine värk jätab asjale imeliku meki külge.rohkem nagu prostituudilt teenuse ostmise mulje,vabandust kui kedagi sellega solvasin kuid kui mees ja naine tahavad isegi salasuhet pidada peksid nad mõlemad teineteisele rohkem aega leidma ,muidu suhe ei kesta.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 09:49
Absoluutselt õige. Kui sisulist suhet kui sellist ei ole ja mees ei soovigi, siis selle eest, et naine suuremeelselt lubab poole tunni jooksul oma keha kasutada, peabki tasu võtma. Soovitav oleks naistel endast lugu pidada ja enda keha võimalikult kõrgelt hinnata. Need, kes kobisevad, midagi sellist, et "ma sellise kõõma eest ei maksa", tuleb saata.... viisakalt koju oma memme juurde
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 09:52
mina küll oma keha raha eest vägistada ei lase, te naised olete jube allaheitlikud. mingi mõttetu raha eest lasete end ära lörtsida, fuihhhhh
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 10:47
pidage kinni. kui naine teab, et temaga ei soovita suhet ja tahetakse ainult vahest seksida, aga oletame, et naisel on teised huvid, siis kuidas sellises olukorras endaga vastuollu minnes oma keha mehele kasutada andmine ja selle eest raha lunimine naise suuremeelsust näitab? on see kannatus, mis muudab naise suuremeelseks või mis?
ma ei leidnud seost. kuidas on seotud raha oma keha hindamise ja enesest lugupidamisega? peale arutu eneseohverduse ja enese alandamise ei oska ma midagi vastuseks pakkuda.
rahaga saab katta mingid teatud kulutused, aga kuidas kaetakse sellega hinges need „augud“, mis tekivad? või osadel neid ei tekigi? kahtlen selles.
mida selle rahaga siis loodetakse kompenseerida? kas kellegi enesehinnang paraneb sellest? kas mehed hakkavad peale seda naistega rohkem arvestama?
endast lugupidav naine ei tuleks kunagi selle peale, et ta laseb mehel, kes tema soovidega ei arvesta, ennast teistmoodi kohelda. vabatahtlikult orjaks? mingi altruism?
oluline ei ole mitte see, kas ja kui palju keegi raha sai, vaid see fakt, miks lastakse teisel teha enda kehaga seda, mis endale on vastumeelne. ainult väga madala enesehinnanguga naine teeks seda.
kui naine ei saa mehelt vastu seda, mida ta enda arvates väärib, siis miks ta peaks rahulduma halvema alternatiiviga, kui ta saab lubada endale midagi paremat?
ma arvasin, et me räägime tavalistest naistest, mitte elukutselistest teenusepakkujatest. või kuidas?

siinkohal olen kiremorvariga samal arvamusel. naised on teinekord kohutavalt allaheitlikud, et sellest on lausa kahju
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 10:56
ei ole vaja kõiki möödapanekuid oma käitumises meeste õlule jätta. naistel peaks ka natuke otsustusvõimet olema. kõigil on vaba valik ja ei pea tegema asju, mis pole vastuvõetavad. nii lihtne see ongi. siis jääks ka ära igasugune raha küsimine ja hala teemal, et mehed naisi ei austa
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 10:58
pushup: muidugi otsitakse, ka naised otsivad seda sama - kohustustevaba seksi. milline naine tuleb ihasse meest otsima, et siis viimase sokke pesta? ükski naine ei taha seda. naised peaks ka valima ainult neid mehi keda nad tahavad ja kellega seks on hea ja naised peaks õppima seksima, seksima nii et tulemuseks on rahuldus. mida rohkem inimene enese eest seisab seda vähem ta pettub.

ma arvan jah et niikaua kuni naine loodab mehele kus mees pakub ajaviidet, meelelahutust, head seksi, siis naine jääbki ilma kõigest. vahest arva lihtsalt joppab ja saab head seksi.

ma olen ka juuksuriga siin nõus, kui mees ei meeldi, tee näpukat ja milleks oma keha lörtsida ja õigustada halba seksi rahaga. ei selline asi ei kõlba mitte kuhugi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 11:04
Kohtumispaika vajavad ikka need kellel oma kodu oma pere jaoks nii mehel kui naisel ja eks siis leiavad, et oleks hea mõned tunnikesed teineteise keha ja seksi nautida saades ja pakkudes kaaslasele naudingut , nauditakse just ühist kohustustevaba seksi mida ei sega ühised kodused teemad. Aga võibolla olen ma jällegi seksi olemusest valesti aru saanud. monogaamid ei saa muidugi sellest aru ja ka need kes iga oma liigutuse taga rahanumbreid näevad eriti naised. kui keski vaid tunneb end andjana ise midagi peale raha tahtmata siis on tegemist ju prostituudiga ja see on hoopis teine teema. Kui naine läheb sellisele kohtumisele juba mõttega et nu ok eks sa siis kepi mind siis parem juba mitte minna . sellise kohtumis mõte peaks ikka olema et mõlemad lähevad pakkuma ja saama, krt hakkasin juba kordama,
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 11:08
Markxs: naised ei taha üksi olla, isegi kehv seks on vähemalt mingi füüsiline lähedus. kui naine orgasmi ei saa, siis midagi peab ta vastu saama ja siis raha või meelehea on selle aseaineks ja selleks saabki reegel. edasi enam naine kunagi ei pinguta, raha lapib kõik hingehaavad ja sellist naist ei armasta ükski mees. mehed muutuvad pigem jõhkraks ja naine peab veel rohkem end lappima.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 11:49
kiremorvar, ma tean tõesti mõnda naist, kes ei oska iseendaga (üksi) olla ja siis veavad suvalise jorsi koju, et jummala eest ei peaks olema üksi.
Isiklikult mina eelistan üksi olemist kehvale seltskonnale (ja kehvale seksile) ja mul ei ole iseendaga igav. Teine inimene peab ikka emotsionaalselt midagi juurde andma, lihtsalt diivanil lebotamiseks ja sõbrannale näitamiseks võib võtta kassi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 13:00
Foxy, kas Sul on kass diivanil?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 18:16
Aikon, mul on nii ülbe kass, et tema on täpselt seal kus tema tahab. Diivanil, kapi otsas, lauapeal või laua all jne.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 19:57
Foxy, ja kus Sina sel ajal oled, kui kass ülbitseb?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 19:59
Mina seal ajal... khm, tegelen muude meeldivate tegevustega
˅ näita rohkem ˅
2011-09-05 20:10
Asoo...et Sina siiis ...nojahh, sedasamust teed, kassile süüa
˅ näita rohkem ˅