Foorum
2022-04-08 12:03
Autor:
KinkyPas
Saaja:
ellips
Saadeti: 2022-04-08 11:42:33
Loeti: 2022-04-08 11:42:44
kustuta kiri
Kas selliste mõttetute kirjade kirjutamine on sul hobi või mis? Eriti tore on solvuda ühe sõna kohta.


Soovitan soojalt tegeleda oma eluga ja edasi liikuda kui miski kontol ei meeldi. Mingi ajuhälve on sinu generatsioonil, et vaja targutamas käia ja oma elu ei osasta elada.

Ühtlasi, see sait ei ole ka ainult eesikeelne, on ka mu keele kasutajaid ja ka inimesi, kes eelistavad kasutada inglisekeelseid väljendeid.
Märgi kiri
Oled sellele kirjale vastanud! [vasta kirjale]

Autor:
ellips
Saaja:
KinkyPas
Saadeti: 2022-04-08 11:27:36
Loeti: 2022-04-08 11:34:48
kustuta kiri
kas võõrkeelsed väljendid on nüüd moes?
bread кушать - igapäev , milk drink в стакане bon appetit jne. Või piirduks eestikeelsel saidil eesti keeles ...
Märgi kiri


..... miks ma üldse kirjutasin temale postkasti - sest kasutas oma konto esiküljel Inglise keeles -sidumine , viidates üleolevalt -kes ei saa aru , tõlkigu Googles
Tõin temale suva segase näite kui hakkaks nii kontot täitma - segakeeles ja vaadake tema aju nüüd - ta leidis: mina olevat solvunud. Pigem ta ei saa aru, et hälve on tema generatsioonil - põhjendab , et saiti loevad teises keeles jms.
Kodanik pole arusaanud, et saidi üleval nurgas on võimalik mitmes keeles lugeda või kuulutada ja oma kontot hallata. Eesti keelne jäägu ikka eestikeelseks.
See on hea näide kõigile, austage oma keelt ja kes muukeelsetest soovib avaldada kontot - siis kas osaku eesti keelt ja kirjutagu eesti keeles või kasutagu neid muukeelseid variante , mitte segasousti. Enimgi veel - osa kirjutavad kontol - vene keel või inglise ja kuulutused eesti keeles, vastad eesti keeles - vastust ei tule ja kordamisel lõpuks venib mingi tatt postis: kirjuta vene või inglise keeles ja osa neist on täitnud ülejäänud konto eesti keeles. Kui on soov mängida või keelt õppida - siis nii ka märkigu ja seda on ka osa teinud(kuid see on tegelikult olnud osal pilamine kontole märgitult).
Üks alpija saatis kirja mulle , - mis on siis väär ja kuidas seda saan mina määrata - kui inimene sellise küsimuse esitab 50-ndais aastais , no siis on ikka mäda värk küll - kui ei saa aru, mis on väär ja et mina seda ei määra. Selle määrab kasvatus ja suhtlussait - viisakuse vastata.
Kirjutagu foorumisse kõigile oma teemana - aga siis on pilditu alpija konto nimega lollina paistev kõigile , samas ehk keegi selgitab temale paremini

Kena kevadpäeva
˅ näita rohkem ˅
2022-04-08 12:36
miks
22X22 siis blokeeris
- tal on kontole märgitud , et ei salli kasimatust ja kirjutasin temale lihtsalt nii :

Loeti: 2022-04-07 12:59:00
kustuta kiri
kasimatus - on mitu tähendust, üks neist on - kui inimene ei vasta kõnetamisele ehk siis harimatu. Siis peaksid oma rõhutatust teistele arvestama ka ise


Kokkuvõttes - käituski kasimatult.
˅ näita rohkem ˅