Foorum
2022-01-30 00:37
Küsiks teadjamatelt tallinna sexmaxide kohta. Neid on seal 3 vist. Et siis milline kõige parem on?
Siis tahaks teada kas pilet maksab 7 euri ja kas seal võib selle pileti eest olla kasvõi terve päeva kuni sulgemiseni?
Ja kas seal wc ka on? Aga dushiruum? Kas seal käsi ikka saab pesta?
Kas seal on näiteks salvrätikuid kabiinides või peab need ise kaasa võtma? Kas sinna taharuumidesse üldse tohib minna oma seljakotiga? Kas sinna võib kaasa võtta oma veepudeli või tuua oma dildo näiteks?
Kas kabiini uks käib seestpoolt lukku? Kui kabiinis tuli ära kustutada siis kui pime seal on?
Kas tavaliselt koristab seal igaüks ise oma tekitatud jäätmed ära või jäetakse kõik nii nagu on?

Nüüd sai palju küsimusi. Kui keegi teab ja viitsib trükkida siis sooviks vastust igale küsimusele.
Ja kas seal on veel midagi sellist millega peaks arvestama?
˅ näita rohkem ˅
2022-02-26 19:26
Kõige lihtsam on. Mine ja külasta mõnikord neid asutusi. Siis saad kõik vastused kohe teada.
˅ näita rohkem ˅
2022-02-27 00:20
näiteks arbuusi võid kaasa võtta aga kurki mitte
˅ näita rohkem ˅
2022-03-18 23:19
Panen siia kirja mis siiani olen teada saanud.
Et siis Tallinnas on kaks sexmaxi poodi Narva mnt.9 ja Tartu mnt. 62. Videoruumid ehk siis ruumid kus keppida saab on avatud iga päev 10-21:30.
Niipalju kui ma teada saanud olen, eelistatakse Narva mnt sexmaxi. Aga miks see nii on, ei tea. Vbl on see lihtsalt käidavama koha peal või on seal ruumide paigutus parem.
Mõlemas poes saab osta 7 euro eest pileti sekskinno pääsemiseks. Võimalik et see pilet kehtib terve päeva jooksul, niiet võib vahepeal minna koju sööma ja siis sama piletiga kinno tagasi. Päris kindel ma selles siiski ei ole.
Et siis seal poe tagapool on mingid hämarad ruumid mida valgustavad vaid teleekraanid millelt näidatakse igavaid seksvideosid hommikust õhtuni. Garderoobi seal pole, niiet kui soovitakse minna ühest ruumist teise siis on soovitav oma riided ka kaasa võtta kui ei taha et need näiteks ära varastatakse. WC on seal olemas ja saab ka käsi pesta kuid dusiruum puudub. Siis peaks seal veel olema mingi eraldi ruum suitsetajatele.
Kinoruume on seal mitmes suuruses. On suuremad ruumid kus saab ühiselt vaadata ja ka väiksemaid kambreid kus saab üksinda olla. Ruumide seintes on loomulikult avad kust saab naaberruumis olijaga juttu ajada või näiteks talt suhu võtta. Kui naaberruumis olija näitab läbi augu sõrme, siis minuteada pidi see tähendama seda et ta tahaks sult suhu võtta. Kui sa ei taha seda siis võid augu enda poole pealt salvrätikuga kinni katta. Salvrätikuid pidid seal olemas olema tasuta igas ruumis.
Siis veel seda et kui keegi tahab, siis võib sinna taharuumidesse minna ka oma kotiga. Et siis seda seal kassas ära ei võeta. Hea lahendus neile kes tahaksid sinna kaasa võtta oma dildo ja libestit või lihtsalt pudelivett ja näksimist.
Ma ei tea kas neid väikeseid privaatseid ruume saab seestpoolt lukustada või mitte. Osad kirjutavad et saab, teised jälle et ei saa kuna mõni joodik või narkar võib seal end luku taha panna ja sinna jäädagi. Ilmselt siis turvalisuse pärast seal siiski lukke ei ole või on ainult osadel ruumidel.
Siis veel seda et niipalju kui teada saanud olen, kui seal on külastajaid siis üldjuhul liigutakse palju tubade vahel. Eks see ole ka arusaadav - eks igaüks tahaks ju näha kes selles või tolles ruumis end peidab.
Koristamise kohta olen lugenud et ega seal külastajad niiväga enda järelt ei korista. Soovitav oleks enne kusagile istumist istekoht telefonivalgusel üle vaadata. Kuna seal on hämar siis pole vist nii hästi näha mille sisse istuda võid. Koristaja koristab päeva lõpus kõik ruumid ära.
Praegu ei oska enam midagi lisada. Kui keegi tahaks midagi veel teada siis siit võib küsida.
Praegusel ajal (märtsi keskel) on hea ka see et enam ei nõuta vaktsineerimistõendit selleks et sinna taharuumidesse pääseda. Seega saavad sinna nüüd ka need minna kes ei soovi et poemüüja või kesiganes seal neid vaktsineerimistõendeid kontrollis, saaks teada külastaja pärisnime. Sest me ju teame et covid tõendi skännimisel kontroll.digilugu.ee veebilehel oleva skänneriga kuvatakse kontrollijale meie pärisnimi.
˅ näita rohkem ˅
2022-04-25 01:41
Kui kedagi huvitab siis Tartu mnt sexmaxi kohta võin öelda oma kogemusest et taharuumidesse pääse maksab 7 euri ja pilet kehtib terve päeva. Võib vahepeal ära käia ja hiljem pääseb sama piletiga tagasi kinoruumidesse. Seal on veidi üle kümne eri suuruses hämara valgusega ruumi kus külastajad saavad keppida või niisama omaette olla ja porri vahtida. 5 väikest seestpoolt lukustatava uksega ruumikest on ridamisi kõrvuti. Nendes ruumides on väike pingike ja seintes avad. Sellisesse ruumi kahekesi eriti ei mahuks. Veel 2 ruumi on sarnased kuid suuremad. Sinna mahuks juba ka kolmekesi keppima. Siis on veel olemas selline tuba kuhu saab vaadata kahest pimedast kõrval ruumist. Ehk siis, et kui keegi tahab et teised saaksid tema toimetamist pealt vaadata siis ta võib selles toas tegutseda ja teised saavad seda pealt vaadata pimedatest ruumidest. Siis on üks või kaks vahepealset ruumi ja mingi tagumine tuba kus on kolmele-neljale keppijale paraja suurusega ase.
Igas ruumis on pehmed pingid ja seintel nagi või paar. Igas ruumis on seintel ekraanid mis on ka ainsaks valgusallikaks.
Siis on seal veel üks väike suitsuruum. Selles on lauake ja 2 tooli ja kõik.
Tualett asub väljaspool kino. Selleks et minna tualetti peab kinost väljuma ja minema müüjast mööda. Parem oleks olnud muidugi kui wc oleks samuti olnud kusagil seal tagaruumides.
Kes tahab see võib sinna minna oma kotiga. Keegi ei kontrolli mis seal kotis on.
Kui keegi on kahevahel kas minna v mitte siis soovitan minna. Seal võib ka niisama puhata võ tukkuda mõnes väikeses kabiinis kui kellegi ootamine liiga pikale venib.
˅ näita rohkem ˅