Foorum
2020-12-12 16:08
Kas see on meelevaldne üldistus, aga mulle tundub, et põhja ja lõuna inimesed Eestis on erinevad. Olles rohkem lõuna kandis, siis Tartu ja lõunapoolsemate naistega saab kohtuda ainult kingituse eest. Tallinna naistele olen teinud ettepaneku kohtuda või välja minna ja olen ka saanud (alati isegi mitte seksi, vaid koosviibimine toredalt). Kas lõuna naised on rohkem omakasu peal väljas?
˅ näita rohkem ˅
2020-12-12 23:46
... see on sama nagu Saaremaaga. Muhu ei ole Saaremaa ja Muhu inimesed on mõistlikumad. Ilmselt seepärast Iff ennast Muhusse paigutas, mitte kodukanti.
Saarlaste rumalust näitab seegi - et Ö ja Õ piiri on vaja märkida ehk siis on tähtis - et Pöide asemel peaks kirjutama tegelikult piiripealselt , Põide.
Lõuna- Eestiga on sama häda Põhja-Eesti vahel - kunagi taheti pealinna Tallinnast Jurjevi viia , hiljem on jäänud meie kirjakeeleks ja grammatika aluseks P-E. , mida nüüd solkima asutud ja näide on - Peterburi omad ei salli ju Moskvalasi...
Nii on ka selle sekskultuuriga meie lõunas, on hullud ja upsakad .
Seega, Karps12 - sul pole meelevaldne üldistus.
Võimalik, et tegu on sealpool vene, ukraina, tÅ¡etseeni, jne. ohvitseride ja kunagiste mustlaste piirkondliku mõjuga suguelus, mis nüüd väljendub aktiivsuses ja saamahimus. Mõni nimetab seda ka provintsi tundemärgiks .....
˅ näita rohkem ˅
2020-12-14 02:06
sina persesaanud jupatsist geograaf saa juba aru et vahet pole on inimene mulk,venelane või setu-sind vihkavad kõik rahvused.
˅ näita rohkem ˅