Foorum
2020-12-07 23:47
oskab keegi selgitada, mida selline üdi väljaajamine tähendab?
˅ näita rohkem ˅
2020-12-12 00:42
No naed nyyd,keegi ei oska midagi arvata selliste markmete voi vastuste kohta. Jareldan,et siia Ihasse tulevad siis koik tuttavad trykitehnikas kiimlema?
˅ näita rohkem ˅
2021-02-28 00:57
siiani ei oska keegi anda selgistus selliste turhopurode teksti kohta, tähendusest
˅ näita rohkem ˅
2021-02-28 13:02
Kui loll peab üks inimene olema, et nii selgest ja konkreetsest tekstist peaaegu kolme kuu jooksul pole suutnud arusaada?
Seletame siis vaesekesele. Kirjutise üdi peitub selles, et enne kohtumist soovitakse inimest tundma õppida.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-02 02:52
jfjm - seletan sulle siis ka kui lollile: kui inimene kirjutab selle kontole, võib sellest veel mõista aga kui ta kirjutab seda öösel Kuulutuses ja et sulle nüüd kui lollile peab seda selgitama, vanale olijale siin saidil , et kui eelnevalt on kuulutuses ka märgitud veel täiendid - kohtun kohe ... Peaksid sa saama aru lihtsast ebaloogilisest kuulutamisest.
Seega nii rumalat vastust poleks sinult oodanud ja et niipalju pean sulle selgitama, vanale olijale.
Lisaks ka kontodel on sama tekst eesosas ja mujal jagatistes on öeldud, et kohtumine raha eest või kingituse eest (see tähendab sisuliselt 1* kohtumine või märgitud - autos, pargis, lähme sexmaxi jne. Need on ju kõik ja ka siin kirjutamise teel - kõik pimedad lood, kuni pole ilmsi kohtumist olnud ja tutvutud(näiteks baaris vms.)
Seepärast sinu selgitus on mõttetu, seda teavad norm inimesed nagunii.
Küsimus ongi, mida tähendab pealkirjas märgitu : - kas on tegemist debiilidega ? Lühikiri , millele peaks tulema vastus(kui soovitakse suhelda, jah või ei) ja seda tavaliselt ei pruugigi tulla, sest siis järgneb juba see lugu - mida te siin kõik irvate - eks inimene teab kas ta üldse kontot täidab või pilti paneb .....
Vaat mõelgegi, milliseid plähmerdavaid soovitusi te pidevalt jagate ja arvestades, et olete pika staažiga siin.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-02 08:27
Inimesele, kes tunnistab ainult musta ja valget, pole mõtet seletada, et must polegi tegelikult must, vaid hoopis hall enda erinevate varjunditega. Täiesti mõttetu on talle aga rääkida, et valge on tegelikult kõigi vikerkaare värvide summa.
˅ näita rohkem ˅
2021-03-02 13:38
jfjm - see oli nüüd üks asjalikum kirjutis.

Kena päeva
˅ näita rohkem ˅