Foorum
2009-06-03 07:13
Mõni aeg tagasi käivitus siin VIP-võistlus. Teatavasti on igal võistlused omad kindlad reeglid, mis ei tohiks segadust tekitada. Arusaamatu on minu jaoks VIP-võistluse eesmärk. Kas objektiivse (eeldab kümnete erinevate inimeste arvamusi) või subjektiivse (ehk siis eneseimetluse) tulemi saavutamine? Ma ei ole küll kade ega ka VIP-kasutaja, kuid kuidagi pentsik ja võõrastav on vaadata millise hasardiga mõni persoon ennast 10-tega upitab. Kas see on oma tähelepanuvajaduse rahuldamine, mis jäänud mingil eluetapil rahuldamata? Kas poleks siiski adekvaatsem, et arvesse läheksid vaid teiste pandud hinded? Või vohagu nartsissism? Eks me kõik ole siin teatud määral kummalised ja "kiiksuga" isikud, incl ise. Ootaks siiski konstruktiivsemat dialoogi, kui pelgalt vasturünnakut - kui ei meeldi, leia parem sait.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-03 08:18
Oma sisemas tahame me kõik olla esimesed, kuskil ja kellegi jaoks, aga igaüks kasutab selleks lihtsalt erinevaid võtteid! Ja muide, tegeleikult on TOP esimene olla ikka päris hea tunne!
˅ näita rohkem ˅
2009-06-03 08:21
See probleem oli juba enne vip võistluse tulekut.Mõni lihtsalt peab enda pildi saama topi tippu.Kui nähakse et upitamine läheb juba liiga kalliks,siis korjatakse pilt korraks ära ja alustatakse varsti uuesti.Mõningast leevendust pakuks ehk see,kui kommilehelt kustutatud hinne kaoks ka keskmise arvestusest.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-03 09:35
Ei vaidle vastu "apelsinile", et TOP-is esimene olla on hea tunne. Kuid minu meelest on see tunne väärtuslik vaid juhul, kui TEISED on sind märganud. Võib ju olla, et tähtsustan ÕIGLUST ülemäära, kuid mis teha - olen saanud sellise kasvatuse.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-03 09:41
jfjm: ega ma tea ega tunnegi selle saidi kõiki nüansse veel, olen siin üsna "roheline". Kuid sinu "leevendus-mudel" on küll asjakohane, sellel on jumet. Samas pole ka minu tõstatatud probleem eluküsimus, pigem isiklik arvamus, mis pisut tundus häirivana.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-03 09:46
Mis teha,mitte keegi ei taha olla tühi koht.Ja paljude meelest on halb kuulsus parem,kui kuulsusetus.
Ütleb ju vanasõnagi,et kes koera saba ikka kergitab,kui mitte koer ise.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-03 10:14
Eks see ole ühelt poolt oma psüühiliste tarvete rahuldamise ja teisalt kasvatuse/kasvatamatuse küsimus. Olen kindel, et isikud, kes ennast ise teadlikult vaatevälja tõstavad, ei ole sugugi ja alati seesmiselt halvad inimesed - eks meil kõigil ole omad veidrused ja iga üks meist elab neid omal kombel välja. Kuid kui inimene on fookuses olemisega harjunud ning see on muutunud üheks osaks tema elus, siis teises situatsioonis võib see valusalt kätte maksta, kui ta on oma domineerivalt orbiidilt ootamatult kõrvale jäetud. Kuid pole see meie asi võtta teiste probleeme enda kanda. Kõik pole altruistid. Ja iga üks elab oma elu.
˅ näita rohkem ˅
2009-06-03 13:18
Andres30, nõus! Muidugi pole enda upitamine eetiline! Aga mõne jaoks on see ainuke koht kus ta saab kordki elus olla esimene või siis nähtaval kohal, siis vahendeid valimata! sest võib olla tavaelus ei märka teda mitte keegi! Või seda osa temast, mis tema arust kõige ilusam!
˅ näita rohkem ˅
2009-06-03 18:11
Apelsin: tuleb nõustuda - kõigile peab jääma võimalus särada ning olla eesliinil. Kas just genitaalid on välja pakkumiseks see kõige õigem lähenemine (tõsi - visuaalset mehisust ehk peegeldabki, kui seda aga osatakse rakendada maksimaalselt ka muuks otstarbeks, kui näitamiseks ) jätan lahtiseks. Ilkumine ei ole minu rida ning ei soovi kellelegi haiget teha.
Tundub, et teema sai läbi hekseldatud. Side lõpp !
Kena kevadet !
˅ näita rohkem ˅
2009-06-04 06:02
... ja mõistagi tänud isikutele, kes viitsisid kaasa mõelda ja oma arvamusi avaldada - !
˅ näita rohkem ˅
2009-06-27 02:27
Vipi võistlus ja kogu vipindus hea asi, kuna asi tasuline, siis see katab saidi kulud ja kui keegi ennast upitab, siis kes saab keelata kedagi olemast saidi sponsor.
Isiklikult jätab igasugune top kõlmaks ja ka vipindus
˅ näita rohkem ˅
2009-07-20 17:10
Hea meelega lisaksin ka ise siia sõna sekka, üritades enda subjektiivsest vaatenurgast vipinduse mõtet lahti seletada

Vipiks soovitakse saada kolmel põhjusel (ärge unustage, et tegu on subjektiivse arvamusega): esiteks, pikaaegne pealehel olemine tagab suurema arvu vaatamisi, see aga omakorda, nagu igaüks loogiliselt järeldades mõistab - tagab ka selle, et suurem arv inimesi on sinu profiilist huvitatud ja tõenäosus uute tutvuste tekkeks on märksa kõrgem, kui tavaliselt. Teiseks tagab see saidile kerge sissetuleku, see aga omakorda selle, et alati on võimalik portaali edasi arendada ja seda veelgi atraktiivsemaks muuta, see aga peaks ju meeldima igale kasutajale, kes siin kontot omab Niisiis...kolmandaks...iga nädala võitja saab endale valida 300 kr. eest Iha.ee internetipoest sobiva kingituse, kuid vipiks saab märksa väiksema summa eest. Seega saavad kasu kõik: Portaalile tekib tulu, võitja saab uusi tutvuseid ja suhteid, samuti ka endale sobiva kingituse. Võtke seda kui tervikut või ringi, kus kõik saavad asjast omamoodi kasu.

Kuid see oli vaid minu vaatenurk sellele teemale, kahtlemata soovivad paljud tähelepanu või olla kusagil tabelites esireas, ent tähelepanu saavutamiseks on ka oluliselt suurema kasutajaskonnaga portaale, niisiis pole seda siit mõtet hankida.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-13 00:23
Seneca arvamus on õige. Ise küll VIPiks pole pürginud kuid vahetan oma kontol pilte piisavalt tihti just nimelt eesmärgil et pilt kasvõi korrakski esilehele saada. Selleks pole mitte odav eneseimetlus vaid eelkõige soov et võimalikult palju inimesi sind märkaks ning tänu sellele on väljavaated et märkab just õige inimene keda loodad leida, suuremad Tänu sellele muideks avastas mind siinsest portaalist üks inimene kellega kunagi suhtlesin ning kellega asjaolude sunnil ühendus toona katkes. Olin ikka väga rõõmus
˅ näita rohkem ˅
2009-10-13 01:07
Loogiline,et tahetakse nähtavad olla.Üheks võimaluseks,mida minagi kasutan on siinsamas foorumis kirjutamine.Põhiline,kui seda ei tehta teisi ebaausate võtetega alla surumisega VIP võistluse eelis ongi võrreldes TOPiga see,et ei saa konkurenti alla poole suruda.hinnates teda madalate hinnetega
˅ näita rohkem ˅
2009-10-13 10:46
Jah, ka piltide sagedasem vahetamine toob enam vaatamisi, meeste puhul muidugi märkimisväärsemalt vähem, kui naiste. Just tänu tihedamale esilehel viibimisele olen saanud uusi ja toredaid tutvusi, ehkki need pole virtuaalsest suhtlusest veel edasi arenenud ja ma ka ei kiirusta sellega. Olen ise leidnud samuti inimesi, kellega kunagi sai küll suheldud, kuid aja jooksul see hääbus, nüüd aga, leides nad siit, on vestlused taaskord aktiivsemateks muutunud ja tegelikult veel parematekski, kui need varasemalt olid, sest sellel saidil on kõik üksteise ees paljad, ja ma ei pea seda silmas mitte ainult sõna otseses mõttes, vaid keegi ei pea siin kellegi teise eest midagi varjama, kõik on esile toodud ja ära näidatud, häbitunne enese palja keha ees ja selle näitamise ees puudub, seepärast on ka suhtluste alustamine tihtipeale kergem. Tõepoolest, VIP-võistluste eelis peitub selles, et konkurendile ei saa panna madalat hinnet ning seega vähendada tema skoori, kuid see-eest on võimalik lasta tõsta või kergitada oma skoori ise ja siin loebki enamjaolt see, kui palju ja kui kaugele keegi selle nimel on valmis minema. Rumalus on maksta võidu eest rohkem kui auhind seda väärt on, kui aga võistlus kujuneb kahe inimese vahel "rebimiseks", siis see pahatihti unustatakse ja auhind kui selline ei peitu enam mitte materiaalses esemes, vaid võidus eneses. Kuid samas pole võistlushimus ka midagi halba, see hoiab inimesed aktiivsete ja tegusatena, toimugu see siis kas internetis või reaalsuses, erineb vaid keskkond, kus seda korraldatakse, inimesed jäävad siiski inimesteks.
˅ näita rohkem ˅
2009-10-13 13:18
Kes koera saba ikka muu kergitab,kui koer ise aga enda kiitmine pidi ju ebameeldivaid aroomisid eritama
Seega leian mina,et piisab sellest,kui ma enda siin nähtavaks teen.Las siis teised otsustavad,kas ma väärin kohta mõnes edetabelis või mitte.
˅ näita rohkem ˅