Foorum
2013-08-22 13:31
Niisis artikkel (inglise keelne) on siin:

http://www.hollanddavis.com/?p=3647

Tekitaks natuke lainetust ja ütleks, et ka minu meelest on homoseksuaalsus hälve/veidrus/kõrvalekalle, mida ei peaks kunagi saama võrdsustada heteroseksuaalsuse ja heteroseksuaalse suhtega. Homoseksuaalse kalduvuse ja sooviga inimesed võivad küll praktiseerida nagu seda teevad benjihüppajad või sado-maso harrastajad aga ei ole mõtet lastele ja noortele seda seisendada kui alternatiivset valikut looduse poolt antud sugudevahelisele loomuomasele käitumisele.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-22 16:43
Ma ei tea, kas homoseksuaalsus on kaasasündinud, aga usun, et kaasasündinud on emotsionaalse tõmbe puudumine vastassoo poole. Nähakse vaid võimalust ennast seksuaalselt rahuldada. Mitte keegi ei taha ju olla teise sordi inimene ja pealegi on hea omada personaalset rahulduse saamise kohta.
˅ näita rohkem ˅
2013-08-25 11:00
Samasooliste - vahelised seksuaalsed ja romantilised tunded ja käitumine on normaalne variatsioon inimseksuaalsuses.

1973 a. kustutas Ameerika Psühhiaatriaassotsiatsioon homoseksuaalsuse psüühikahäirete nimekirjast.
Maailma Tervishoiuorganisatsiooni Rahvusvahelisest Haiguste Klassifikatsioonist kaotati homoseksuaalsus, kui diagnoos 1990 a
˅ näita rohkem ˅
2013-08-31 22:26
Eks igaüks valib, mida või keda uskuda. Mina pigem eelistan sel teemal uskuda teadlaste juttu kui naisi saunas Näiteks Jaak Panksepp leiab, et homoseksuaalsus on sünnipärane. Mitte geneetiline, vaid raseduse kulgemisel tekkiv muutus.

Vt lõik alates 15:57, kus ta räägib seksuaalsusest ja sealhulgas homoseksuaalsusest.
http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=135338

Muidugi - kogu video on vaatamist väärt
˅ näita rohkem ˅
2014-03-12 00:51
Võite ju mõtelda ka teistpidi.

Kas heteroseksuaali oleks võimalik tableti abil muuta homoks? Ilmselgelt ei saa ju. Sest heterode jaoks on vastassoo esindaja armastamine ja temaga keppimine erutav, aga omasoolistega seks oleks jõle. Lausa välistatud

Miks peaks siis, vastupidi, saama teha tableti abil teha homost heterot? See on ju lootusetu ettevõtmine!
Pisut järele mõeldes on see sama loll idee, kui panna sünnipärane lehm villa andma ja sünnipäane lammas munema.
Lehm ei anna villa. Lammas ei mune. Neile võib anda tabletti, neid võib mõnitada ja ilkuda ja peksta. Siiski on see tühi töö.

Polegi mõtet tegeleda nende ümberkasvatamisega, vaid parem leppida asjaoluga et lehm annab hoopis piima. Ja lammas villa!
Arvan ma.

Ja seda loogikat järgides on tegemist LOOMULIKULT sünnipärase anomaaliaga. Millega pole ka mõtet võidelda.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-12 10:35
Kahjuks on keemia abil võimalik igasugu imesi teha. Tableti abil pannakse kõik kõigile ritipõiki meeldima, kui vaja.
Juutuub on täis videopäevikuid, kus räägitakse ja näidatakse enda muutumisi ja tundeid hormoonide võtmistest. Muudkui vaata ja imesta.
˅ näita rohkem ˅
2014-03-12 18:19
seksuaalsus siiski kujuneb kasvamise käigus, kohe sündides ei ole meist keegi kuigivõrd seksihuvilised. seega seda...ajuhälvet...tuleks diagnoosida pigem kasvutingimustest, seltskonnast kus liigutakse, vanematest ja nende omavahelisest läbisaamisest jne. tänapäeval muidugi asi nadim, info jookseb kergelt kätte, virtuaalsuhtlusringid kah laiemad, seega vaadete-hoiakute kujundamine ja kujunemine tiba keerulisem...
˅ näita rohkem ˅
2014-05-31 18:11
Ma ei saa aru, millest sa rääägid...kui ma panen lammast, siis ma ju ei kusi, et kas ta on emane vöi isane.....peamine, et määgib.....vot nii on lood
˅ näita rohkem ˅
2014-08-09 19:02
Mis järgmiseks?
Hakkame taunima ja taga kiusama ka neid, kellele sünnist saati pole välimust antud?
Või hakkame taunima ja taga kiusama Asiaate, kuna nad kahvlitega ei söö (sest nad on lihtsalt kasvanud keskkonnas, kus süüaksegi pulkadega).
Usume, et inimkond on nii kaugele jõudnud just tänu empaatia võimele. Ning aitama ja suunama peaks hoopis neid, kel see empaatia võime puudulik või väike on.

Maailm oleks ilusam koht, kui inimesed oma asjadega tegeleks ning teiste voodielu ei uuriksilma, et sinna ise kuuluda tahaks
˅ näita rohkem ˅
2014-08-09 19:11
Vähemalt homoseksualismi osas on loomad märksa empaatiavõimelisemad.

Zoofiilid jm tegelased otsivad objekti, mille sisse masturbeerida. Nad ei armasta oma lambaid. Homoseksuaalne mees on võimeline armastama teist meest. Heteroseksuaalne mees on võimeline armastama naist.

Kellesse sa oled võimeline armuma ja samal ajal ka seksima, see on su orientatsioon. Usutavasti on see kaasasündinud, muidu oleks homosid ja heterosid tõenäoliselt pooleks.
˅ näita rohkem ˅