Foorum
2011-10-06 09:52
Enamuse meeste arvates on naine kes mehega sekssuhtes olles saab/küsib mehelt materiaalset toetust prostituut.
Kui aga elukaaslane/abikaasa saab/küsib mehelt materiaalset toetust on ta austusvääriv ja hästi eluga toimetulev naisterahvas.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 10:44
Senta, see on sul küll vale arusaamine
˅ näita rohkem ˅
2011-10-06 10:51
See on küsimus.... mitte iskliku arvamuse väljendamine.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-24 19:55
Pereliikmed vähegi normaalses perekonnas toetavad üksteist ja neil on väljakujunenud tööjaotus. Kui mehe sissetulek on selline, et ta eelistab puhanud ja rõõmsameelset naist, kes ei pea end tööl vaevama, siis ta maksab üksi kõik kulud ja sellest ei ole probleemi. Probleem on siis, kui mehe sissetulek ei ole piisav ja naine keeldub tööle minemast (st ei arvetata üksteisega) või kui osapooled ei määratle end perekonnana.

Kui end perekonnana ei määratleta, siis pakub naine materiaalse toetuse eest seksi, st müüb ennast. Selline naine on prostituut.

Kui naine soovib, et teda ülal peetaks, ilma et perekonnal tegelikult selleks raha oleks, siis on tõlgendamise küsimus. Üldiselt kasutavad sellised naised seksi relvana mehe vastu ja neid justkui võiks ka pidada prostituudiks. Aga siin on võimalik ka teistsugune tõlgendus.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-26 12:13
johniga nõus. pere on pere, seal on teised reeglid. kui ei meeldi, saab perest alati väljaastuda ja paljud seda teevadki.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-26 15:41
Kuidas nimetada ülalpeetavat meest?
˅ näita rohkem ˅
2011-10-26 15:56
luuser
˅ näita rohkem ˅
2011-10-26 16:50
Noh, coya, Sul ei ole ilmselt vaja pikalt pead murda, miks Sind võidakse näiteks litsks kutsuda. Sildistamine on sildistamine. Ise harrastad, siis saad ka teiste käest.

Mehe puhul kehtib täpselt sama süsteem muidugi. Perekonnasiseselt kokkuleppe küsimus ja pole probleemi. Kui aga mees pakub naisele seksi materiaalse hüvitise eest, olemata temaga perekond, siis on ta nn meeshoor.

Mõiste "luuser" seostub mulle inimese isikliku enesehinnanguga. Pankuri jaoks võib hipi ju luuser olla (täpselt nagu vabaabielus naine on nunna jaoks lits), aga see on lihtsalt prioriteetide küsimus. Ei hipi ega vabaabielu nautiv naine pruugi end ise sääraste nimetustega austada. Kui inimene ise end luuseriks või litsiks vms ei pea, siis mina teda ka ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2011-10-26 20:19
senta, see vastus sõltub mehest. On mehi, kes naisega (oma või võõras või mis iganes) välja minnes lausa vihastavad, kui tahad enda arve kinni maksta. ON mehi, kes lasevad endale hoopis välja teha. Vastus Sinu küsimusele tuleb mõlema mehe suust täiesti erinev.
Tean endal tuttavate seas mehi, kes naise tööle mineku plaanide peale hakkavad häält tõstma. Naine peab olema kodus ja tema töö on kodu korras hoida, lapsi kasvatada jne.
Samas tean neid, kes teavad peast kellele kuulub televiisor, kes ostis külmkapi jne. Kodus istuv naine visataks päeva pealt majast välja.

Mina isiklikult ei arva sellest kõigest midagi. Iga üks teab ise, et kuidas oma elu ära elab. Mina ei viitsi kelleltki raha küsida. Mul on mees muuks otstarbeks, kui pangaautomaadiks. Asjadel meil kodus silte küljes pole.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-24 13:59
kui kooselajad kardavad teineteiselt raha küsida või kui ei raatsita raha oma armsamale anda vajadusel. siis see suhe on veidi imelik ja mingid rahalised seinad vahel. varem või hiljem tekivad pinged ja uued sõbrukesed, kellelt raha saada või kellega oma raha jagada. kadedus pole hea suhtesse. öelgu mis tahes, mõlemad pooled teavad enamvähem umbes kui palju nende paarilisel raha on. ja kui see kaob kuhugi ebaolulistesse aukudesse, see hakkab ninna ning tekivad ebaolulised mõtted pähe tiirlema.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-25 12:18
Iga mees on oma naise sponsor.
˅ näita rohkem ˅
2012-05-25 16:22
Kahjuks need sponsorsuhted ei toimi pikalt.
˅ näita rohkem ˅