Foorum
1
2
2012-01-16 19:29
Just sheeba. Sellepärast sa ei saagi profiili muuta, et äkki juhtub midagi "head", salamisi ikka loodad, et tuleb prints valgel hobusel ja toob liblikaid. Unistada ju võib.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 19:34
Ühesõnaga, Parmaleikin, asi on selles: http://www.youtube.com/watch?v=nkn8xWFxo8A
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 20:07
Parma, seni kuni ma ei kurda, pole ju kellegi asi et ma unistan Kuigi tegelikult pean ma sulle pettumuse valmistama. See prints valge hobusel ratsutas minu ellu juba kaks aastat tagasi Seega pole nagu kurta millegi üle. Isegi prints on olemas ja valge hobune on olemas. Kõik on olemas ja ma ei tunne tõesti mitte millegist siin ilmas puudust. On super sex ja suur armastus. Ole mees ja tee järgi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 20:10
Ilmselt kui ma vähegi tahaks, saaks siit ilma nipsu laskamata mehe ja isegi kaks. Koos hobuste ja muude kulinatega.

Aga ometi oled sa siin, nagu kirss tordil. "igavusest"?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 20:28
No ei saa aru ka mina,miks siin saidil niisama lolli mängida kui kedagi ei pole vaja otsida K eegi võiks selle lahti rääkida?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 20:35
elmar. Käid sinagi ju vahel autopoes uusi autosi vaatamas ja kõvatamas. (vbla ei käi ka aga mõte jääb samaks)
Väike põnevusttekitav meeletu seiklus ei tee ju kunagi paha.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 20:52
nüüd siis selge, kes auto esinduses vinnas püssiga ringi käis
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 20:56
Utka. Kurat sa nii otsekohene siis!!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 21:07
Oma viga kui siit kedagi ei leia Mõni teine sait on küll uimasem kui seda on iha.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 21:07
Oma viga kui siit kedagi ei leia Mõni teine sait on küll uimasem kui seda on iha.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 21:11
Ega nad ei otsigi. Niisama on ju ka põnev.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 21:17
No et seda niisama tilbendamist siin lehel lolli mängimiseks nimetasid. Julgelt öeldud. Oleks seda mina ütlenud, siis ilmselt oleks ma maailma kõige nõmedam mees. Tuuletallajatest tädid oleks mu ära nülginud
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 21:24
Mind on samuti see"tädike" ära blokkinud,kellest teemas juttu oli.Mis sellest ikka.Kui kõik naised peaksid bloki panema,eks siis tuleb tõesti pinsile jääma
˅ näita rohkem ˅
2012-01-16 22:09
Parma, jah tõesti olen ma siin saidil niisama suhtlemas, Kas see on halb? Ei ole ka kedagi petnud, ega kellelegi mitte ühtegi lubadust jaganud, et kindlalt kokku saan. Alati kui olen mõne vähegi aktsepteeritava meesolevusega lobisema jäänud, olen koheselt konkreetselt selgitanud, et kohtumise peale pole mõtet loota, küll niisama mõtteid vahetada siin - palun väga.

Mind ei huvita milliste mõtetega teised kasutajad siin on. Mis on nende ,sealhulgas ka sinu motiivid siin saidil olemiseks. Igal ühel omad huvid. Kas ma oma eksistentsiga siin kellelegi kurja teen ja teie mõttes niisama tuult tallan? Kui nii, siis on see teie arvamus. Mind see nüüd küll teiseks ei muuda ja oma põhimõtteid väänama ei sunni. Ka ei kao ma siit lehelt kusagile. Vot nii kange olen

Lisaks on mulle jäänud mulje et neid nn naistest "lollimängijaid" on teisigi ja mul on siiralt hea meel selle üle, et ma ei ole ainuke
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 01:43
sheeba. Mis minul sellest. Oled sa siin misiganes esmärgiga. Hea, et minu teooria paika pidas.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 06:45
Jälle on elementaarsest blokist tehtud elevant?
Teemaalgataja, mida sa virised? Kui said bloki, järelikult kirjutasid talle midagi, mis seda vääris või siis mis veel hullem kasutaja leidis su ankeedilt midagi, mis teda sedavõrd häiris, et ta ei soovi sinuga mingit tegemist tehe.
Saage üle juba sellest rate ajastust ja lapsikutest solvamistest. Blokk on blokk ning selle õigus on igaühel.
Kui mulle tänaval astub ligi mõni eriti haisev / ropu suuga või muud moodi ebameeldiv inimene, siis ma pööran talle selja ja ei räägi temaga - elementaarne. Siin on selliseks variandiks blokk.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 09:43
sheeba36,ega keegi ei mõtlegi,et siin saidil suhtlemine on pahe.Lihtsalt minu arusaam on teistsugune kui kodus kõik ok,mees olemas,keda armastad,seks sobib ja ka mees sinust väga hoolib,mis asi siis veel ajab teistega suhtlema,tutvuma jne.Saad päevas mitukümmend kirja,mis kubisevad nõmedustest,samas pead kedagi blokkima jne.Teada ju,et igal mehel on erinev lähenemine,kes meelitab targa jutuga,kes küsib kohe seksi ja küsib palju tund maksab,kes kirjutab maast ja ilmast,kes pakub raha ja reise ja veelgi...aga mõte jääb ikka samaks,sest siin saidil on enamusel eesmärk seks,vaid lähenemine on erinev.
Ju siis mina olen ajast maha jäänud oma mõtlemisega.Kui inimesel on kõik hästi siis on tal tuhat muud tegemist,et veel meestega tühja jura ajada.Minul jääb küll ööpäevast väheks,et siin saaks pidevalt olla.Lihtsalt pole aega.
Parmal on õigus.Mis mul sellest,mis eesmärgil siin oled
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 09:55
huvi pärast vaatasin ja ülla-ülla- Carribean24 on ka mind blokkinud. Hämmastav on see, et ma pole teda kordagi isegi vaadanud mitte
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 10:47
Elmar, ära põe mul jagub aega kõige jaoks. Nii oma printsi ümmardamiseks kui ka niisama lobisemiseks teistega.

Kui sinul seda aega ei ole, siis on see sinu asi. Minul on aega piisavalt kõige jaoks ja ei kurda mitte millegi üle. Kui puuduks elust kõik see mida ma vajan, küll siis otsiks seda mis puudu on. Hetkel viidan ma lihtsalt oma vabaaega siin.

Kui enamus selle saidi "hõivatud" kasutajaid käivad siin salaja, siis mina teen seda avalikult ja ei pea seda varjama. Pole teinud oma printsi ees saladust selles, et ma siin suhtlen. Tolerantsus on see, mis tagab usalduse ja kui seda usaldust ei ole kuritarvitatud siis on kõik korras. Oluline on enesega rahulolev ja õnnelik naine, kelle armastus oma mehe vastu pilgust välja paistab. Ja kui selle suhtlemise vajaduse saab lihtsalt siin saidil rahuldada, siis mida veel tahta.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 18:37
utha, sa ka ei õpi. Lühemalt, palun
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 20:32
utha,sul seda puhtinimlikku huvi jätkub ju igas teemas.See,mida siin igapäev kirjutakse on vist kümneid kordi läbi arutatud asjad.Midagi uut pole ka enam palju foorumis lootagi.Mina lihtsalt ei saa aru,miks inimene kellegagi suhtes ei saa end nii õnnelikuna tunda,et peab portaalis veel oma kallist aega raiskama ja end ebameeldivate inimeste eest kaitsema blokkimistega ja hoiatuste rubriigis kaastunnet otsimas.Ka mulle pakub see koht ajaviidet piisavalt aga probleeme püüan vältida ise.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-17 21:44
Elmar mina olen Uthaga nõus. Mis te vigisete ja kaeblete ja otsite teise silmast pindu. Vaadake parem omad palgid üle ja siis tulge urgitsema. Tolerantsus on tänasel päeval kusagile kadumas. Olgem teineteise suhtes sallivamad ja austage oma ligemest.

Kasutajad eristada blokeeringuga on tobe, aga ju siis kellegile hädavajalik. Ebameeldivaid inimesi väldin ignoreerimisega. Ma lihtsalt ei vasta nende kirjadele.

Olen siinsel saidil nii mõnegi mehepojaga pikemalt kirjavahetust pidanud. Kes annab kohe alla kes peab pikemalt vastu, aga lõpptulemus on ikka üks. Kui ikka kokku ei taha saada ja lootust oma ürgset kutset rahuldada pole. Leitakse see kes on valmis seda rahuldust pakkuma. Kas ma peaks nüüd siis terve meessoo peale vihane olema, et nad ei vasta minu soovidele ja loobuvad
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 00:26
sheeba. kui ruttu siis tavaliselt ka loobutakse?
Äh räägin ühe loo.
Naissoost töökaaslane. Räägib natuke puiselt seda meie emakeelt. Sai aru aga no aktsent oli ikka kõva. Aga suhtlemine toimis ägedalt. Mina rääkisin talle igasugu asjadest. Kuidas näitkes plastikaknaid tehakse, kuidas moos kommisisse saab jne jne. Temake aga vatras samal ajal mulle millestki muust rääkida. Sokkide kudumisest ja mingist saksamaa politseist, mida ta eile telekast nägi, jne jne. Me tegime seda iga päev tõsimeeli kolm aastat jutti. Naeratasime teineteisele ja muudkui aga jutustasime. Kõrvalolijad ei saanud asjadest mitte midagi aru. Täiesti seosetu omavaheline jutt. No täitsa absoluutselt ei mingit seost. Ja ometi olime mõlemad õnnelikud, et saime suhelda ja jutustada. Ilmselt teeks seda ka praegugi aga kahjuks töökohad läksid lahku. Mingiaeg ta isegi helistas ja rääkisime telefoni teel ja täpelt samamoodi. Uskumatu ah?
Ja muideks, seksist mittesõnagi! Ei teinud ka. Vot sellist fenomeni ma pole rohkem elus kohanud.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 08:51
Parma, seda on nii armas kuulda, et siiski minu arvamus, et mehe ja naise vaheline sõprus on siiski olemas. Ja iseenesest tõsiasi, et te mõlemad olite selle suhtluse üle mõlemad õnnelikud teeb head meelt.

Mis aga siinsetesse üritajatesse puutub siis eks see sõltub inimese kannatlikkusest. Kellel on see suurem kes vannub koheselt alla.

Aga elust enesest, siis kahe aastane, kassi kombel ümber palava pudru hiilimine on siiski viinud sihile.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 10:00
parma,arvesta aga seda,et need jutuajamised toimusid ikkagi reaalis ja võib-olla ka veel koos tööl olles.Teine asi on aga ikka siia tulla suvalise inimesega mitmeid tunde järjest kirjavahetust pidema.Kas sa seda ikka teed??Mina küll mitte.Olen tutvunud ihas.Käinud kohvetamas ja koos lauataga mitu tundi järjest lobisenud ja seksist samuti mitte sõnagi.Pärast veel koos jalutamas käinud ja juttu jätkus veel mitmeks tunniks kuni ükskord aeg sai otsa.Hiljem ka tunniseid telefonivestlusi pidanud ja kõik oli mõlemile meeldiv.Minu arvates sait on esmalt ikka tutvumiste loomiste koht ja siis kui õnnestub saab silmast silma vestelda,kohtuda,näha seda inimest kellega räägid.Miks hakata läbi saidi enne ennast avama kuni ei tea vastaspoolest midagi,mitte ta tegelikke andmeid kontol,vahel isegi sugu,vanusest rääkimata.Muidugi mõnele naisele meeldiks see tutvumise lunimine,isikuandmete ära arvamine mitme kuu jooksul jne.Tehakse endast nagu mingi ülisalajane tuumajaam ..,et arvake nüüd mehed ära,kes ma ikka olen.Kui ikka inimesel on kodanikujulgust,saadab ta endast foto ja annab ka tel.nr-i mõne aja pärast.Aga mingit lõputut"lollimängimist" kirjateel ei poolda kunagi...
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 10:28
Oojaa. Kirjatuvisi ikka leidub.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 11:25
Poisid!!!!!

Öelge mulle vähemalt üks aktsepteeritav põhjus, miks ma peaks Teiega tahtma kohtuda?

Alguses pakute kohvi ja siis ei saa te enam pidama oma soovidega. Ja teadupärast annad saatanale sõrme - võtab terve käe
Ja süües kasvab, teil meestel ju isuke nii paganama kiiresti. Pigem siis ma loobun sellest isutekitamisest Teis ja jään virtuaalseks sõbraks
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 13:10
Ja nagu naistel see isuke, süües kiiresti ei kasva või?
Alguses tahate käest kinnihoidmist ja jalutamist. Järgmisena lähevad koos maja ja autoga!
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 13:31
Parma, siis kui maja ja autoga minnakse on lisaks sellele ka lapsed kaasavaraks
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 13:33
sheeba, kes sinuga kohtuda soovis? Mina küll ei soovi, maksa või peale
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 13:35
Terasmees, tänu taevale, üks vähem. See teeb mulle ainult headmeelt.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 13:47
Teate, kui te, inimesed, kirjutate oma profiili "abielus ja elame koos, lapsed ja elame koos, üksik" siis esitage endale peale selle kirjelduse sissetoksimist kaks küsimust: "Mida ma valesti olen teinud?" ja "Mida ma muuta saan". Loomulikult ka küsimus : "Kas ma tahan midagi muuta". Esimeste küsimuste kindlalt valed vastused on : "Ma ei ole midagi valesti teinud, see on kõik tema süü!" ja "Ma ei saa midagi muuta sest mina pole milleski süüdi". Kõik ülejäänud vastused on vähem või rohkem sinna tõe poole kalduvad.
Selleks et siin foorumis lihtsalt niisama virtuaalselt ringi rännata ja võib olla ka flirtida, ei pea üksik olema. Ja noh suhtumise asi, minu arvates ei ole selles ka midagi halba. Võib olla mõtleksin teisiti kui oleksin kahekümnene.
PS. minu kaasa on selgelt väljendanud, et kui ma kuskil Hamburgis või Amsterdamis mõne prostituudi ära proovin, siis see teda ei kõiguta. Armukese pidamine oleks karm laks. Ei saa salata, minu suhtumine temasse on täpselt sama.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 14:37
Utha,minu jaoks on internet küll turvaline ja kõik kohtumised naistega on olnud turvalised Kui ei viitsi ja ei taha minna,ka seda juhtub.Kui kõike kartma hakata siis ei saa päeval poodi piima(viina)järgi ka minna Vot nendega enamasti juhtubki kõike,kes ei riski millegagi ja teevad igasuguseid taustauuringuid enne kokkusaamisi
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 15:46
Utha,alaealised hoidku üldse eemal sellistest kohtadest ja ärgu valetagu end vanemaks.See on teine teema hoopis.Ka samuti põdur vanake lugegu netist ainult uudiseid
Tead utha,inimesi tundma õppimisel mängib suurt rolli vaist või kuues meel,mis sageli mind ei peta.Ära ka arva,et naine on alati nõrgem pool tutvumistel
Aga milliseid ameteid olen pidanud,nendest räägin vähestele Liiga uudishimulik olla pole ka sulle kasulik..
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 18:39
Voldemar, sulle selgituseks : 1. Ma olen abielus ja mul on lapsed 2. Me elame koos 3. KUI ma kavatsen kellegagi kohtuda, siis olen see ainult mina, ilma kaasata. Me ei kohtu inimestega siit kahekesi. Selles mõttes üksik.

Ma loodan siiralt, et nüüdseks on minu personaalküsimus saanud lõpuks selgeks.

Mis aga sinusse puutub, siis mul ka küsimus. Kas sinu naine teab sinu seelikute jahtimisest siinsel saidil. Vaevalt, et siit Amdterdami või Hamburgi proste leida võib. Küll on suur oht koperdada mõne korraliku armukese otsa.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 19:49
Utha,jänes kaarte ei mängi eks uuri siis oma raamatukuhja otsas edasi,kellega võib tutvuda,kellega mitte Ohutu pole ka üldse tänaval käia ja vähem veel ööklubisse minna Loll on see,kes ei karda midagi.Ega sellepärast elu ei pea seisma kui kellegiga midagi vahel juhtub.Täiskasvanud inimene peaks ise teadma,millega ta riskib.Pole ka mina kusagil öelnud,et olen eksimatu ja ei karda midagi aga hoiatama ja hirmutama ei hakka kedagi.Edu sulle..ehk vead siin foorumis pensionieani välja.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 20:06
Ma olen neid üksikuid pereinimesi siin tegelikult rohkem märganud, Sheeba. Sestap jäingi mõtisklema selle staatuse üle. Aga jah, mu naine tõesti vist ei tea, et ma siin aega ajalt mõtisklemas käin. Seelikute jahil ma siin kohe kindlasti ei ole Päriselt ka. Ma kuulun selle mõtetu massi hulka kes siin niisama aega surnuks löövad. Aeg ajalt unustan selle saidi kuudeks ja siis uudistan taas ja nii edasi. Pensionieani välja jah, loodetavasti. Tõstavad ju kurjavaimud seda iga.
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 21:04
Tere tulemas kampa Voldemar
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 21:43
No vollil on vähemalt julgust kirjutada profiilis, et niisama vaatleja. Sheeba aga kuidas sinul sellega lood on? Kui ikka äge vend kirjutab, siis läheb ikka loosi küll või mis? Siis "unustad, et abielus ja puha"?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 21:51
Parmakene, tead tänagi paar suhteliselt apetiitset meesolevust kontakteerus, aga kahjuks ei saanud minust asja. Ei olnud huvi. Üks lausa perearsti juurde soovitas pöörduda
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 21:54
Mind ikka vaevab see, et miks sul siis seda profiilis kirjas ei ole? Et sa oled siin niisama ajaviiteks. Miks sa annad profiilis tühje lootusi? Kaotatakse huvi siis? Pakub see pinget?
˅ näita rohkem ˅
2012-01-18 22:14
Oi kuidas ma tahaks sulle saladuse avaldada, miks see just nii on kirjutatud sinna, aga paraku ei saa ma seda teha usu, sellel on kindel põhjus, miks see nii on
˅ näita rohkem ˅
2012-01-19 23:58
tekkib küsimus, milleks keegi siin üldse on. igalt olekule leiabnn psühhoneuroloogilise tausta
˅ näita rohkem ˅
2012-02-01 12:59
Minul Carib. Samuti blokk peal,ja vaatamas käib ikka, polnud isegi vist mingit teemat,lambist blokk. Ju see tema isikupära..
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 08:12
Olen liitunud klubiga. Aga selle väitega ma pole nõus, et siit Amsterdami tegelasi leida ei või, võib küll. Aga hoopis on need rahaküsijad olnud siin kaane taga peale põgusat vestlust ja väikesed summad, ilmselt vajavad hädasti. Kuulutustes ja avalikus tedetes on maksumaksjale kohutavad numbrid ju.
Kui aga klubides ringi liikuda, siis prostid löövad kaardid lahti nokastanud meestele. Näinud ka sellist pilti kus ei läinud ühtegi loosi ja tiirutas ise mu ümber lõpuks, teadagi tegin näo nagu oleks õhk.
Aga klubitutvus on sellepärastki raske, et naine ei taha näida lipakana ja lantivatel meestel on seda raske varjata, hoopis võiks naised meie kultuuris olla julgemad.
˅ näita rohkem ˅
2012-02-03 11:20
Käige Amigos lahtiste silmadega ja see on täiesti haige, mis seal siiamaani toimub!!!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-03-10 22:46
Tal tiksub vist kupli all veidi nihu...raha eest ka ei julgeks kokku saada
˅ näita rohkem ˅
1
2