Foorum
2011-01-29 13:36
Võttis raha ette ja oma show ei ole ma siiamaani saanud!
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 13:42
See aadress seoses Silverpoisiga siit mitu korda läbijooksnud
˅ näita rohkem ˅
2011-01-29 14:17
Mina soovitaks tõsiselt politseisse avalduse esitada koos kirjavahetusega kus teenust raha eest lubatud oli.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-30 00:24
Selle tegelase nahhaalsus on juba nii suur,et lehe omanikud peaksid hakkama asja ajama.Materjali peaks olema piisavalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-30 09:37
Huvitav kuda sa seda endale ette kujutad?
Huvitav kui hakkaks neid ullikesi kes siin kaeblemas käivad kokku lugema.

Ma olen ikkagi arvamusel et, lollidelt kes rahaga muud ei oska teha kui sexi osta tulebki raha ära võtta. Ja oma lollust tulla avalikult teatama?? No vabandage väga aga väga hale.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-30 11:39
Aike kas sa mäletad, enne eesti eraldumist tekkis venemaal selline asi nagu "MMM" - raha kasvatamise firma. Kas sa sõimasid nüüd 8 mln inimest kes usaldasid firmat kel oli lausa avalik reklaam, äsja lollideks? See "MMM" oli kah petuskeem ju.
Ma leian, et igat petturit peaks karistama, olgu ta väike või suur. Kui inimene pääseb karistamatult väikese teoga siis natukese aja pärast hakkab ta juba mõtlema suurelt ja siis ei ole enam pääsu ka tavainimesel (nagu näiteks sina Aike, või mina, või kes tahes veel)
˅ näita rohkem ˅
2011-01-30 11:54
nici. ma ei sõima, seda esiteks.
Teiseks, on siin kellegi võimalus neid pettureid peatada? Konkreetne plaan ma pean silmas?
Sellega et, see on ebameeldiv ja eba õiglane olen ma täiesti nõus. Samas aga tekib ikkagi küsimus kas inimesel natukenegi mõtlemis võimet on või ei?
Küsiks keegi minult raha teenuse eest mille saamist või mitte saamist on kohutavalt raske tõestada (eriti netimaailmas) ma küll ei maksaks. Kohe kindlasti mitte. Natukene mõelda, kas seda on tõesti nii palju palutud?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-30 13:44
On olemas teenuse saaja ning pakkuja omade tingimustega. Kui kokkuleppet ei saavuta siis teenust ei saada.
Heietada kes süüdi ,kes mitte? Raske nimetada kedagi süüdlaseks on kohatu.
Ega need petturid tühja koha peale tekkima asu....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-30 16:31
Kui on olemas kirjavahetus milles on selgelt öeldud mida pakuti ja kui palju see maksis, siis võib seda kasutajat isegi teenust kätte saades politseile üle anda kui on tehtud rahaline ülekanne. Minu arvates pärast seda hetke kui teenusepakkuja on raha kätte saanud on see tema kohustus ära tõestada et ta teenust ikka pakkus. Sellega õpetaks oma seljatagust kaitsma nii neid kes ostavad, kui ka neid kes pakuvad. Alati selliseid kokkuleppeid tehes, tuleb raha saajalt välja meelitada selliseid kirju mille abil hiljem saaks ka politsei poole pöörduda.

Kui mind isiklikult huvitaks webcam show siis ma saadaks lausa meili teel lepingu kus on kirjas millal on teenuse kättesaamine toimumas ja laseks vastaspoolel digiallkirja panna sellele Iseasi kas ma siis üldse mingit teenust kätte saaks, aga see on minu nägemus kuidas ma asja korraldaks nii et vastu pükse mitte saada, või siis et oleks hiljem vähemalt vaimne rahuldus käes et inimene saab oma isikule kriminaalse menetluse tärni külge selle eest et julges üldse mulle tünga teha
˅ näita rohkem ˅
2011-01-30 18:21
nicedude, jah meili teel leping on väga hea variant. Usun, et kes ikka tõsiselt ja tõeselt sellesse suhtuvad, need ka kasutavad seda. Tähtis vastastikune rahulolu ja rahuldus saadud.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 01:36
mitmed tuntud klassikud on väitnud, et oleks patt jätta lollile tema raha. sina nicedude kes sa siin räägid muidkui politseist ja õiglusest, mine hakka seda asja siis ise ajama kuidas see inimene päris tõestab, et ta seda showd ei saanud mille eest maksis? kuidas ta tõestab seda, et makse toimus show eest. igasugust kirjavahetust saab väga lihtsalt fabritseerida, see ei ole mingi tõend. sa hämad koguaeg oma politseist, aga miks sa siis politseid ei maini, kui keegi siin perviku poolt ilma rahata uksetaha visatud on? ma lihtsalt naeran selle perverdikarja peale siin nicedude ja ega sinagi nende pundist erine, sa võid siin oma juttu rääkida aga see kuidas sa kohe perverte kaitsma tormad, räägib juba ka sinu eest. mine jookse nüüd väga ruttu politseisse nicedude, sest sind ju solvati ja rikuti sinu õigusi. ainuüksi konto omamine siin portaalis on inimesele häbiplekk, paljud siin avalikult ennast esitlevad? hahaa.. mõtle sellele natuke pupujuku. sa arvad et kogu maailm elab iha foorumis?? isegi selle lehe 500st stabiilsest külastajast ei käi üle 3/4 siin. enamus ei teagi sellest foorumist midagi, rääkimata veel inimestest kes seda lehte kui katku väldivad.. idikas.. hahahahaaa! ma lausa sülgan su peale nõme peletis.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 02:07
ja jfjm, millega sina oma väiteid tõestad?
sa pole siin hoiatuste teemas veel kasutaja yazuu5 väiteid ümber lükanud aga juba arvustad teisi ja esitad valesüüdistusi. see avaldus seal ei ole ainulaadne.
ma võin siia foorumisse mida tahes kirjutada.. miks ei ole veel seni mingeid tõendeid näha olnud? sest neid ei ole.. !!
lehe omanikel peaks ka piisavalt infot olema nende pervertide kohta, kes siin inimesi mürgitavad, paljaks varastavad jne, antku kõik materjalid uurimisorganitele, kaua see pervetide kaitsmine siin kestab. pervert peseb ikka perverdi kätt.. see on jah ammugi selge juba
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 02:08
aga nägemiseni pervikud..
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 06:59
Cammy,sul kohtu kogemused olemas ja peaksid teadma,et süüdistust tuleb tõestada,mitte süütust.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 12:53
Postitus Cammy777 järgmisele kontole (mille ta ilmselt täna õhtul omale loob ):
Cammy777 kirjavahetust saab väga hästi kasutada kohtus. Süüdistajal piisab vaid näidata millise kirjaga tegu ning selle õigsust võrreldakse serveris oleva postkasti sisuga (mida ükski kasutaja ise fabritseerida ei saa). Sealtsamast serverist võetakse ka IP ning MAC aadressid ning minnakse nendega internetiteenuse pakkuja juurde ning võetakse välja Protocol kus on maha jäänud märk .. milline IP ja MAC, millisel ajahetkel ja mis füüsilisel aadressil asus - selle abil saadakse teada, kus kohas reaalselt asus arvuti millest postitused tehti

Ma pole pidanud politseisse pöörduma sest mind pole veel petetud (kuna ma ei maksa nii kui nii mitte millegi eest mingites portaalides). Ja kui ma peakski leidma reaalse põhjuse miks politseisse pöörduda siis ma seda ka teen.
Ja kui sa veel ei tea kuidas ja miks saab võidelda interneti laimu vastu siis palun väga .. loe ja hari end:

http://www.leim.ee/full.php
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 15:56
P.S. ma eeldan et show eest makstes inimene ikka paneb makse selgitusse "webshow tasu, toimumise aeg xx.xx.xxxx xx:xx" D
˅ näita rohkem ˅
2011-01-31 17:00
paneb ta jee

...ja siis veel üks asi, toimuvat tuleks kindlasti salvestada!
Pärast hea kohtus näidata, et vaata ei näidanud 2x tissi nagu lubatud
˅ näita rohkem ˅
2011-02-11 13:31
Issand jumal , nad 99 prossi kõik petised, mis oled siis nii loll ja maksad neile??!!
˅ näita rohkem ˅