Foorum
2011-01-18 12:57
Mulle tundub, et kasutaja iwantkiss ja miisukiisu0 on üks ja see sama inimene.

iwantkiss kuulutab järgmist:
Kas tõesti ple kedagi kes saadaks neiule kasvõi 5eurot..saadan vastu pilte w video

ja miisukiisu0 profiilis on selline tekst:
Kasutada anda 20 a. tibi.Hind sõltub vajadustest. Ennem otke pilte , või videoklipp,ning veenduge kvaliteedis. Seda aind 5€ -eest. Ärge tulge kauplema kui midagi ei osta,kahju 5€-st , minge siis põdege edasi. Mul koduski hea olla.

Ning kui selle 5€ tasumise osas edasi uurida kasutaja käest ning saades tema õige nime ja pangakonto numbri ning tehes nendega Google otsingu siis tuleb välja, et tegemist on 42a naisega kellel on 4-last.

Oskab keegi seda kinnitada või ümber lükata?
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 13:09
neuling teate nagu öeldakse et tunda võid midagi muud,ning mind ärge te toppige teistega kokku.Mina pole kiimakott aga teie kiimased ja solvute kui midagi ei saa.Jah ja ei saagi ,sest teiesuguste kiimakottidega ma ei tegele ja sexi ka ei saa..Ja mis arvad et 5€ eest saad keppi.AHAHAH .Ja teiseks ma ei kiimatse ja käi meeste kontodel ennast pakkumas,seda teete teie kiimaskotid,jäledad olete.Ja muidugii väiklased.Mida sulle veel öelda,leia omale hea kaaslane kes paneb sind dildoga..Saad rahulduse.AHAH
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 14:35
miisukiisu0, kas siis kui sa iseenda tekste loed, kas need sulle endale lapsikuna ei tundu? Eriti just see "kiimakotid"; "kiimased" jne ühesuguse väljendi kordamine.
Ma lihtsalt sportlikust huvist küsin....
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 14:48
mina loen aga te kõik siin sportlikud,ning naljamehed.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:20
Ma eriti ei tahaks uskuda, et loed kuna tekstides kirjavead sees jne.

Kas keegi üldse on sinu piltide/video vaatamiseks selle 5€ maksnud? Kui ikka tahetakse pilte vaadata siis siin iha's on neid pilte päris piisavalt ja kui sellest väheks jääb siis on suur avar internet igasuguseid pilte täis. Ma ei mõista miks peaks üldse mingi paari pildi ja video nägemise eest 5€ välja käima.
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:21
Ja nagu nõiaväel on kasutaja "iwantkiss" kuulutus kadunud . . .
˅ näita rohkem ˅
2011-01-18 15:22
Teate,ega mind see ei huvitagi,kas keegi maksab või ei,mul pole ka vahet,kõigil omad soovid,ning ma omi tingimusi ka muuda.Ütlen veel mina ei käi meeste kontodel kiimatsemas,vaid teie mehed käite kiimatsemas ja sexi lunimas.Minul koduski hea olla ja pole ka paha.Kellegile ma ei suru peale midagi.Ja kes solvub see solvugu,mingu kasvõi lõhki.
˅ näita rohkem ˅