Foorum
2010-10-01 03:13
NAISED!!!!OLGE ETTEVAATLIK!!!


see mees kirjutab iga päev kuulutused,et pakkub 5000,pissi eest...... mul oli täna täitsa igav ja oli vaja keslinna sõida,poodis midagi osta.....ja jalle ta kirjutas.....mulle.....mul ju väääga huvi,kes ta on ja kuidas väljanäeb....äkki ta on playboy,ja veel 5000 annab siis proovin pissida hahahahaha,see ikka nali) noh vot.....mõtlesin,et tulen...vaatan.....kes ta on ja mis ta on.....ja ostan poodis ka,mida mulle oli vaja.....kirjutas,et ta Sõle statoili juures.....ma tulin,helistasin...ootasin mingi 10min....ja nüüd.....tuli......ahahahahahahaha.....issand......ta kirjutas,tumedad juuksed,pikk,kena keha ja mingi 28-29 aa(ei mäleta täpselt) aga tule hele juuksed,mitte pikk,mingi 165sm,ei ole sale MEES,mingi 35 aa vana.....ta ostis endale kakaot ja tuli mu auto juurde........rägisin temaga 5 min ja sõidsin ära....... nägin ja kohe sain aru,et tal on probleemid peaga.....väljanäeb,nagu narkoman,suured silmad,jooksevad.....ja ebanormaalne jutt....ja raha tal KINDLASTI POLE....ainult kakao eest maksta))))

lõpppuni-olge veel kord ettevaatlik!!! aga nüüd mul ei ole igav urraaaa
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 03:29
+ ja millex ta kirjutab kuulutused ja miks ta üldse tuli mu vastu,seda ei saa aru äkki tahtis vaadata,kuidas mina väljanäen??!)) super lux,nagu koguaeg!)))) selletamine ainult 1- tal suured probleemid....



unustasin öelda,et huvi oli,sest veel nägin,et paar neiud kirjutas foorumis,et spinmees pettur ja valetaja.....aga kuna mul igav,tahtsin ise vaadata.kes ta on
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 12:18
Loen et keegi end nii väga kiidab, et väga kõrge enesehinnang
Vaatan pilte, loen kirja - kokku saan riigikeelt täielikult mittevaldava pooleldi paksu slaavi libu
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 13:20
spinmees,palju sul siin kontot? 2,3,4,5,6? hhahaha
ja paksu libu sinu naine. mina olen pikk ja ilus neiu!kes ei otsi siin mitte midagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 20:31
crazy aga pissihäda siis ei saanudki ära teha? Pidid pärast tasuta kodus tegema?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 21:03
ma ei tahtnud ju pissida
˅ näita rohkem ˅
2010-10-01 21:14
Nii, et sul oli siis ka mingi tünga nagu plaanis?
Aga räägime parem sinu pissihädast. Kas see erutab sind kuidagimoodi?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 00:09
Einoh mis sa oskad kosta
Vaatasin läbi kogu kirjavahetuse crazysexy-ga, mitte üheski kirjas pole kuumaltki pollt mainitud nii enda pikkusi, laiusi ega muid parameetreid. Kust võtad et mina olen vot nii pikana/laiana end sulle esitlenud? See on su enda fantaasia vili kui oled pidanud mind pikemaks, laiemaks mida iganes mõõtu. Kuna mina ei ole mitte ühtegi mõõtu öelnud - siis on siin sinu välja öeldud lausvale, ehk fantaasia vili
Sinul oli vaja öösel pool 3 läbi kesklinna poodi minna??? Sa oled terve nädal aega mulle oma mordasid postkasti saatnud, nagu ka kuulutustes naine/meest on kogu aeg tobedad smailid üleval. Ja enne poes käiku saadad sa teistele postkasti kirju et ikka enne keppi tahad raha saada, sest sind olevat korra juba uksest välja visatud ilma rahata, et mehed olla teadagi sellised( crazysexy kiri, kui vaja tõestust, võin copy/paste teha siia )
Käid öösel kell 3 poes, selveris oli järjekord v.. irw
kui julged raha eest ringi keppida, siis julge ka tunnistada et oled harrastusprost, mitte aga öisel ajal poeskäija, kes tahtis 2 saia, 1 piim, aga näe pakuti keppida rahaga Vale nr 2
Joon rahulikult kuuma kakaod, kuna öö oli ikka suht jahe, siis poed autost välja, silma sa vaadata ei julge, laused jätad lõpetamata, pigem on sul keelebarjäär, et sa ei saa kõigest lõpuni aru, mis sulle öeldakse eesti keeles ja kui kõnniteed pidi tuli üks noorem mees, siis vaatasid kahele poole ja järsku hüppasid sisuliselt pea ees autosse ja kihutasid välja peateele, suunda näitamata, arvestatava kiirusega. Kumb meist hull ja närviline siis oli Mina aga hakkasin naerma, jõin kakao lõpuni ja sõitsin koju.
Mille järgi sa otsustad et mul pole raha
Või arvad et harrastusproste võetakse vastu punane vaip lahti rullituna ja linnapea toob sümboolsed linna võtmed, koos soola/leivaga. keegi ei maksa ju sulle kohale tulemise eest lihtsalt, hallooo!!!
Kui sina kepid raha eest kõigega ja kõigiga, siis palun ära võta kõike enda järgi, mõni valib ka, auk ei ole ikka auk
Aga kõike head nüüd, ma välja, Überis näeme, raisk
˅ näita rohkem ˅
2010-10-02 11:25
sa täitsa jobu oled!!

pood või apteek. kas see on tähtsam!? kui sa ei tea,siis meil on pood,pärnu mnt,töötab 24h!!!!!!!!!!!!!!!!!mul oli vaja 1 asi osta. mis siis??? see ei ole siin tähtsam, tähtsam see,et sa väljanäed eba normaalne!!! esimene!!!

ja kus ma ütlesin,et "sest sind olevat korra juba uksest välja visatud ilma rahata" ???????????????????? ma kirjutasin sulle, et ma väga palju kuulsin neid lugud. see on teine!!

kolmas-ma ei otsi siin mitte midagi!!!!!!ja kuulutused- kui mul igav ja on aega kirjutada!!!!

neljas- mine arsti juurde!!!sul peaga suuuured probleemid!!!!

edu ka
˅ näita rohkem ˅
2010-10-03 13:09
jälle mingi mõtetu asi..
˅ näita rohkem ˅