Foorum
2010-07-11 02:01
Tere. Veetsin paar tundi foorumis, erinevatel teemadel klikkides.
Olen IHAs uus. Tahaksin, et siinsed inimesed näeksid end n.ö. kõrvaltpilguga. Minu arvamus on loomulikult subjektiivne ja mul on hea meel, kui see teist mööda läheb. Paradoksaalselt.
Kõigepealt õigekiri! Lahku-kokku kirjutamine, konsonandid jms.
Teine mittespetsiifiline teema - ärge peske oma musta pesu siin - "every faight takes - at least - two!
Kolmandaks: kui keegi soovib midagi öelda, ütelgu. Pole mõtet püstidada küsimust, millelle on vastus endal või põhimõtteliselt olemas! Nt kuidas inimest vangi pannes (tema peale koputades, siis, kui enam ei sobi) temast lahti saab või "kas ma tegin õieti......." - ikka tegid!
Neljandaks - ja kõige valusamaks: ärge andke nõu, kui te pole kvalifitseeritud. Mõni kasutaja siin ootab teie "nõuannet" või võtab seda kuulda. Püüdke jääda neutraalseks. Elukogemus on oluline, kuid spetsiifilisi teadmisi siiski ei teki. Peamiste sõnavõtjate ühed ja samad kasutajanimed korduvad teemade lõikes (misiganes teemal!). (Arsti, ehk psühhiaatri haridusest libisen ruttu mööda) psühholoogi haridusest ma rääkida siin ka ei saa - see on keskeri peamiselt neil inimestel (ühel on märgitud kõrgharidus, kuid huvideks on "seks, sekseksperimendid, naised ja kino - no kas see on kõrgharidus!). Lisan illustratsiooniks mõned foorumist leitud laused, mis kuuluvad foorumite enimkommenteerijatele:
* (Moraali)reeglid mõeldi välja sellepärast,et südametunnistusel on kalduvus ahvatulustele järele anda. Küsimus: nimeta mõned moraalireeglid?
* aga peamiselt on nii, et kui huvitab ja tahetakse tutvusi, saab panna kuulutuse. kui tahetakse arutelu, tuleb arutada ja analüüsida teiste fantaasiadja unistusi, kuni need muutuvad väikesteks ja tühisteks. foorumisse tulles peab endale teadvustama, et midagi head sealt ei tule. Küsimus: kas lause on moodustatud purjus olekus?
* Hääletajatega on lihtne. Peatud, lased kõrvalt akna alla. Nii kui tegelane pea autosse pistab, lased akna kohe kinni. Jääb ilusti peatpidi aknavahele kinni. Lähed välja ajad oma fantaasiad korda, istud autosse lased hääletaja aknavahelt lahti ja uurid kuhu ta sõita tahab. Küsimus: kas seda juttu ajab kõrgharidusega, normaalne inimene?
* Aplaus parmaleikinile. Konstanteering: on toetajaid!
* Pigem on probleem mehes kes on sätinud lapse endast kõrgemale ja ei peab selle eiramist tohutuks veaks. On selliseid kes ei saa aru et, suhet vajades tuleb endale selgeks teha keda vaja kas lastele ema-isa või endale meest või naist. Üks neist on ees teine taga kumb on ees ja kumb on taga on muidugi tohutult subjektiivne. Küsimus: kas oleks võimalik enesele enne kirjutamist mõte selgeks teha ning edastada see nõnda, et see oleks arusaadav ka teistele, võibolla kainetele inimestele?
Viiendaks - sattusin paarile sõnavõtjale, kes praeguseks oma konto blokeerinud. Nemad saavad teada sellest vaid siis, kui nad esinevad mingi teise kontoga siin. Kuid poloe ju mõtet skandeerida, kui oled nagunii minekul...
Ja mind ei üllata, et need targad ja vaimukad naised, kellega siin olen suhelnud, ei külasta eriti foorumit. Kuigi võiksid. See nagu muude eluvaldkondadega. Kasvõi Riigikogu...
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 02:41
No esimene samm foorumis on sul juba nagu viisakalt tehtud. Nüüd jääb sul veel üle sellesse seltskonda ilusti sisse elada ja varsti kirjutad ise samamoodi. Enamus oma väljatoodud punkte täidad kohe esimese postitusega. Nii et oled ka aplausi ära teeninud. Vaatame kas ka toetajaid leidub. Ehk keegi ikka kaasa tunneb. Kui muud ei saa siis vaatajate arv kindlasti kasvab.
Kui juba sellel lehel viibid, siis sa kindlasti ei ole normaalne. Hariduse ja harituse aste selgub hiljem.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 09:42
Lugedes lugupeetud Muchato arvustust, tekkis tahtmatult soov, püstitada loosung...."Muudkem IHA.ee. argumenteeritud, faktidele toetuvaks, teaduspõhiseks netileheküljeks!"
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 16:31
Kurb küll, kuid inimene, kes heidab teistele ette grammatikavigu, kuid teeb neid oma postituses päris mitmeid, ei tekita oma moraalijutlustega just kõige suuremat autoriteeti. Nagu alati soovitaks kõigepealt ise peeglisse vaadata Seega oled oma esimese märkuse juba ise bumerangina tagasi saanud Ülejäänut ei hakka kommenteerimagi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 17:39
Ennem mune, siis kaaguta
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 19:58
Juuksur on see esimene postitus sinu "kummik"?
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 20:08
parmaleikin - milline? räägid nendest illustratsioonidest? minu "kummik" on see järgmine, st teine
˅ näita rohkem ˅
2010-07-11 21:38
andis lugeda, 6 reast alates loobusin, silmad seda mulinat ei haaranud enam
˅ näita rohkem ˅
2010-07-12 00:47
Muchato ei ole siin foorumis uus, mulle meenutab ta ühte kunagist kasutajat, kes samuti pikka teksti kirjutas ning seejärel kadus.
Mulle tema kasutajanimi hetkel ei meenu ja foorumist neid postitusi samuti otsida ei viitsi.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-12 01:07
Juuksur: Ah ei midagi. Hea et see sinu "kummik" ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-12 01:32
Komytea: Mõtled serotoniini nimelist? Kui teda siis siinne teemaalgataja tema pole
˅ näita rohkem ˅
2010-07-12 14:50
parmaleikin - see "ei midagi" kuulub muidu jfjm-ile, sulud ja "moraali" on muchato lisatud
˅ näita rohkem ˅
2010-07-13 08:52
Tubli moorike. Väga hea tähelepanek. Kivaloopijad peaks ikka ise eeskujuks olema.
Teemaalgataja poolt muidugi ilus avaldus öelda avalikult ja julgelt välja, et ta ise ei kuulu tarkade ega vaimukate hulka Eh, ei aita siin sinu kõrge haridus ega midagi. Ikka astud iseenda reha otsa.
˅ näita rohkem ˅
2010-07-13 10:51
Teemaalgatajal siis vedas! Ise alles nii algaja Ihas, aga juba siin kohtunud ainult tarkade ja vaimukatega, kes foorumis ei käi!!! Ja mõni mees siin nutab, et ei leia naisi!
Minu arust foorumis palju ilusaid ja tarku, ja kui me siis just ei seksi, siis filosofeerimegi siin!
Ja vahel lihtsalt mõte jookseb nii kiiresti, et me pikad küünekesed kogemata libisevad valele klahvile!
˅ näita rohkem ˅
2010-07-13 11:10
Arvan ka, et kuna mu foorumis kirjutatud teksti tulevikus kivisse ei raiuta, siis mõned näpuvead on andestatavad. Mis puudutab nõuandeid foorumis, siis see igati loogiline ja hüva nõu andmiseks ei pea spetsialist olema, piisab ka elukogemustest. Tihti tavaline maamehe tarkus palju arusaadavam ja kasulikum, kui kõrgelt autasustatud doktori teadusjutt. Ning jällegi võtke seda foorumit, kui meelelahutust ja ajaviitmise kohta, mitte psühholoogi kabinetti
˅ näita rohkem ˅
2010-07-13 11:57
"probleemi tunnistamine on hea algus", nagu muchato ütleb. kuna tunnistamine on tal tehtud, jääb üle hakata seda lahendama.
vahel ei peagi teisi kuulama, piisab enda tarkusestki
˅ näita rohkem ˅
2010-10-10 00:26
täielik pask!
˅ näita rohkem ˅
2010-10-11 11:16
mis või kes? millega te rahul ei ole, naine?
˅ näita rohkem ˅
2010-10-23 23:52
Mnjah, öeldakse küll ,et pikk jutt, s...t jutt, aga teemapüstitaja jutus ka paljuski tõtt, kuid nagu tõega ikka, on seda vahel valus kuulata.
Olen siin ka suht uus uitaja ja teinud ka esimese kokkuvõtte.
Nimelt, nagu ma aru olen saanud, on Iha.ee nö. seksikate inimeste kohtumispaik ja kui lapates vähe kuulutuste lehel, kus paljud naised oma seksika välimuse poolest küll ei hiilga, ehk on siis hoopis seksikas sisemus?, sealjuures kuulutuse tekst ei kannata mingit kriitikat. Teine pool naisi, kellel seksikat välimust ehk piisavalt, jätab jälle jutupool kõvasti soovida, kus ennast haibitakse küll kõvasti üles, aga välimusele vastavat sisemist ilu pole ometigi. Ja kõigele sellele lisaks otsitakse endale igati täiuslikku partnerit, nii väliste kui sisemiste parameetrite alusel, ise sarnastele nõudmistele mitte vastates.
Lisaks, sirvides veidi foorumi teemade lehti, ei leia sealt eriti mingeidki intellektuaalseid teemasi, filosoofiast rääkimatta, millest võib järeldada, et vaimne osa inimesest pole seksikuse juures oluline?, ehk siis pakett ikka olulisem, mis sisuliselt tähendab ühemõtteliselt poolikut inimest.
Seega tekib küsimus, kas Iha. ee on tutvumiskoht inimestega või seximasinatega?
Igaljuhul tundub isiklikult mulle, et siinne koht on pigem enesekiitmise ja tühikargamise laadaplats, kui asjalik inimestevaheline suhtlemiskoht.
˅ näita rohkem ˅