Foorum
2010-04-25 02:11
Tere,

Olles alles uue kasutaja loonud ei ole ehk ma kõige pädevam sõna võtma, samas tuleb tõdeda, et portaal kui selline jätab mulje, nagu oleks tegu ei millegi muu kui rate.ee seksika versiooniga. Mis iseenesest ei pruugi olla halb, kuid teenuse kvaliteedi ja ulatuse parandamiseks oleks mõeldav kaaluda teha väike alateema, kuhu saaksid teatud väljavalitud kasutajad postitada infot seksuaalsuse kohta tervikuna.
Mida ma täpsemalt silmas pean? Ehk oleks mõistlik luua n-ö teadusele ja kainele mõistusele (ning paljude inimeste kogemusele) põhinev nurgake, kuhu koondada andmeid ja infot, mis võib olla samal ajal nii huvitav kui ka hariv. Teemasid näiteks on palju:

* Mehe peenise suurus ja naiste eelistused (ma usun, et see on igavene küsimus, mis suurema osa meestest vaevab).
* Naise/mehe seksuaalsuse väljundid (mis meeldib teha; mida mitte) - seda annab ju uurida ka läbi viies küsitlust portaali kasutajate hulgas.
* Suguhaigused ja nende ennetamine ning ravi
* ... (teemade valik jätkub).
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 02:47
....ei olegi pädev sõna võtma.....uus kasutaja küll, aga tõenäoliselt oled seda foorumit jälginud ammu....kui oled aus kasutaja, siis ei saakski siin sel moel sõna võtta.....järelikult tegid libakonto ja oled libakasutaja
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 03:21
Millest selline vaenulikkus? Portaali sisu hindamiseks piisab ju kõigest menüü valikutest üle käia. Nii nagu minu praegune kogemus näitas, ei kulunud sellele kauem kui pool tundi ehk aja maht, mille põhjal saaks tõepoolest öelda, kas tegu on uustulnukuga või mitte. Samuti ei ole minul põhjust nii valelikult ja salatsevalt rahva sekka astuda - olen tükk maad mõistlikum inimene, niigi elame laenutatud ajas ja et seda veel libakonto mõtetele raisata.
Käitun kui täiskasvanu ja ütlen: "meeldiv ka sinuga tutvuda." Õiguse otsustada minu eksistentsi ehtsuse kohta jätame portaali moderaatoritele.

P.S. Infonurga all ma ei mõelnud foorumi alateemat, vaid pealehe menüüs kajastuvat "lisakohta", kuhu vajutades võiksil kasutajatel aga ka lehe külastajatel olla tervist ja seksuaalsust puudutav hariv, meelelahutuslik ja eelkõige objektiivne informatsioon.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 03:41
....vaenulikkus....see kõigest arvamuse avaldus.....tegid kasutaja 1.19 ja kõik jõudsid läbi lugeda...ja kohe oma nõudmisi avaldama
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 04:08
Ega siia ilma sündinud laps ei pea aastakümneid ootama enne, kui saab suu lahti teha. Vastsündinu kisa on siiras ja vägagi oodatud. Vältimaks tulevasi arusaamatusi ja selgitamaks käesoleva dialoogi sisu: avastasin lehe alles täna surfates netis ringi. Enne registreerimist kaesin veidi ringi, et saada rohkem teadlikuks sellest, millega tegu on. Nii palju, palju ma portaali pealehe menüüd uurisin, ei suutnud tähele panna, et oleks mõni selline infonurk olemas, mida ma pakkusin (foorum on ju hoopis midagi muud, mitte see, mida mina silmas pean).
Olgu kohe öeldud, et "nõudmine" on ka väga tugev sõna, minu ettepanek on pelgalt idee (nii nagu teema pealkirjas), subjektiivne soov - ma ei nõua midagi, ma pakun teemat dialoogiks, mis iseenesest annab ka minule võimaluse portaali rahvaga tutvuda.

Kuna tundub asjakohane, siis küsin sinu käest - kas sa leiad, et selline infonurk on mõttetu ja mittevajalik? Kas sina ei tahaks rohkem teada eesti paarisuhete ja seksuaalsuse kohta, andmeid ja teksti, mida saaks kirja panna uuringute, küsitluste ja põhiteadmiste alusel?

Olgu, kell on hiline ja oleks paras aeg magama minna. Seni - head ööd!
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 11:29
Täiesti mõtetu teema. Kui su vanus on õige siis on Sinu ebapädevus ja oskamatus neti maailmast infot saad veel ehk õigustatud. Oleks numbrid teisipidi siis jätaksid endast ajukääbiku mulje.

Pinna pealne ja kiire otsustus võime ei ole just parimad kaaslased elus.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 16:30
Info nurga idee ei seisne isiklike teadmiste vajaduste rahuldamises, ettepanek oli terve kommuuni jaoks, mis sisaldab nii noori kui vanemaid inimesi, teadjaid ja mitteteadjaid. On asju, ka silma mõõdu järgi lihtlabaseid asju, aga mida ei pruugi teada üsna paljud, kuid samal ajal tunduvad need asjad olema tähtsad (eks näite jaoks täidab igaüks selle lünga ise). Lisada tuleb, et ei ole ka kogemus alati seotud vanusega, olemas ka eakaid inimesi, kes üht-teist ei jaga, aga see ei tee neid veel ajukääbikuks. Ning muidugi netiavarused on üks suur pandoora laegas - surfates võid leida palju infot ja väga kiiresti, kuid tihtipeale ei pruugi see olla tõene ja usaldusväärne, vaatamata oma näilikule ehtusele.

Mina rohkem aega ebakonstruktiivsele vaidlusele kulutama ei hakka. Kui tulevad sellised pinnapealsed ja kiired vastused, mis ainuüksi mõistavad minu postitust, ja seeläbi mind, hukka, samal ajal isegi püüdmata natukenegi kriitilisemalt mõelda selle üle, mis on selle postituse eesmärk ja sisu, siis... on mul muidki teha.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 17:27
täpselt. tee oma nurk või tee seda muud
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 18:21
serotoniin: Ideed on sul kindlasti head. Aga kõigepealt pead sa läbima selle foorumi kadalipu. Mis on üks paras kolgata teekond. Sellel teekonnal saad tunda armastust ja vihkamist, naeru ja nuttu. Ja kui ikka veel oled foorumi külastaja/kirjutaja ehk siis 2a pärast võetakse ka mingi idee käiku.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 19:44
Kõik need teemad on ju foorumites mitmeid kordi erinevate nurkade alt foorumis läbi nämmutatud. Mida uut see ideenurk annaks? Ka foorumis on ju kirjas kasutajate arvamused. Ja kui on juba mainitud, et "valitud kasutajad", siis ma küll ei tea, kes neid valima peaks Ka erinevaid küsitlusi on ju siin juba tehtud.
Miks kõik tahavad ikka vaid teiste kogemusi lugeda, elage ise ja õppige omaenda kogemustest. Mis ühele ehk meeldiv, see teisele ebameeldiv kogemus või suhe.
Aikega olen õigus, natuke otsimist netis ja võite end unustadagi neid targutusi lugema. See, kes netiavarustest juba iha.ee on üles leidnud, leiab ka kõik muud temaatilised artiklid
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 20:26
serotoniin: suguhaiguseid mine uuri ikka arsti juures ja ennetamiseks kasuta kondoomi. peenise suurus ja selle meeldimine naistele - see vaevab ehk ainult sind ennast. eks need head ideed ongi just nendel inimestel kes hiljem mingit osavõttu ei näita.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 21:57
Jah, Uman, selle portaali esilehel kõige ülemises servas ilutsev suurte tähtedega "suurenda oma peenise suurus 10cm võrra ühe kuu jooksul" illustreerib tõesti väga hästi, kuivõrd mitteaktuaalne see teema on.
Moorike, valitud inimesed oleksid need, keda kiidaksid heaks muidugi ei keegi muu kui portaali administraatorid ja seda mitme kriteeriumi alusel: on teinud midagi head portaali heaks (olgu olles kasvõi aktiivne kasutaja) ja on enam-vähem kompetentsed antud valdkonnas sõna võtma (haigustest meditsiiniharidusega või antud valdkonnas praktiseeriv inimene, hingeelu probleeme ja muresid kommenteeriks psühholoog/hingehoidja - vastavalt maitsele). Ja muidugi on need teemad foorumites igal pool juba sada korda läbi arutatud, aga see informatsioon on kuhjuv ja organiseerimata - mis sa arvad hakkab juhtuma näiteks kahe aasta, kui keegi hakkab postitama ammendunud ja korduvaid teemasid või keegi püüab lootuselt leida midagi konkreetset, teades, et see on kuskil siin foorumis olemas, kuid see ei paista kuskil olema.

Nüüd pean ma asjale kriipsu peale tõmbama, sest inimestel võib tekkida tunne, nagu ma jäigalt kaitseksin oma postitust. Mina ei kaota midagi, kui mingi nurk siia ei teki. Olen kõigest välja käinud idee, kuidas teha portaal enamaks kui näiliselt reidi seksuaalne versioon. Olen isegi pigem arvamusel, et hoopis olen juba midagi võitnud, sest sain inimesed aktiivselt vestlema, olgu nad minuga nõus või mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-25 22:17
no reklaamida võib kõike ja kui sa seda reklaami mõttega loeksid, saaksid aru selle reklaami koomilisusest
kui sa tahad mõnda oma nurgakest teha siis tee oma leht. see oleks kõige mõttekam. siia on tonnide viisi postitatuid kõik võimalikke ideid kui ellu pole neist vist mitte ühtegi viidud. ega keegi ei vaja mingi nurgakest, seda on juba kõik arvanud. eriti jabur on veebipõhiselt kellegi suguhaigust diagnoosida, seda ei tee isegi arstid mitte.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-27 07:31
Selle infonurga tekkimise ja foorumi teemade kuhjumise vastu aitab üks ja sama imeroht - see foorum on vaja KORDA TEHA, (RAISK). Millest ma olen jahunud 10 aastat juba. Vähemalt, kui mitte 15.
˅ näita rohkem ˅
2010-04-27 07:34
Ja kõva foorumiga tutvuja - minu ainuke etteheide on sulle, et sa tegid teema valesse kohta - see peaks olema alt teine...
˅ näita rohkem ˅
2010-04-27 13:29
kuna serotoniin teatas, et selles on midagi reidilikku, kuulub temale minu andumus ja huvi. seda see portaal ongi, kuigi modereerituna (minu suhtumine). kuid kui sa midagigi sellelt lehelt uurinud oled, saad teada, et teadusest ja tehnikast vms selles ei huvituta. uudistestki ei huvituta vs ei ole uudiseid, mida kuulda tahetakse. ei tea. peale selle tundub mulle, et kui tahetakse informatsiooni, saadakse informatsiooni ja selle kuskile panemine ei muuda midagi.
peamiselt mind ei huvita, kuhu p... minna te selle portaaliga tahate, kuid serotoniin saab minult suudluse!
˅ näita rohkem ˅