Foorum
2010-02-07 09:36
... tõsiselt paneb nördima selline asi, kui ikka ja jälle avastad oma postkastist kirja, mille sisu peaks andma tunde, et sinuga soovitakse tutvuda, ja kui vaadata -teie kirjavahetus- siis üllatus üllatus, juba varem on olnud postkastis sõna-sõnalt sama kiri.... nukraks teeb selline asi...
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 10:50
Ilmselt tuli selline kiri mehelt.
Mina (e.meespool) võin siinkohal meeste eest välja astuda ning tuua välja sellise tegutsemise põhjuse kuna olen ka ise seda teed läinud kui isikliku konto alt kirjutan.
Põhjus on aga väga lihtne - selle on põhjustanuud naised ise.
Mind tohutult häiris see et saates naisele pika ja sisuka kirja ei saa mitte mingit vastust ning ma tegin ühe katse.
Saates päevas 100 pikka ja sisukat kirja ma sain nendest vastuse AINULT 7-le kirjale:
4 vastasid et ei ole huvitatud
2 sõimasid mu täis et ma copy-paste-in (ometigi ma rabasin nagu hull kirjutada igale kasutajale just vastavalt nende ankeedi infole)
1 vastas 2x ja siis kadus ära.

Öelge mulle üks põhjuks miks peakski mehed rabama mingite sisukate kirjadega kui vastuste protsent on 7 ???
Ning ühel teisel saidil mida kunagi külastasin kus kirjavahetus nägi natuke SIE oma moodi välja... seal ma võisin saata nädalat 1000 kirja millest vastuse sain vaid mingi 20-le ...
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 11:34
Nokk kinni,saba lahti
Aga vaatame nüüd asja ka naiste poolt.Kui tuleb uus kasutaja ja paneb üles pildi,siis pole tal mingi kunst koguda päevas üle tuhande vaatamise ja sadakond neist vormistab selle ka kirjana.Et neile kõigile vastata kuluks naisel terve täispikk tööpäev.Loogiline,et siis valitakse välja vaid käputäis meeldivamaid.Ma ei tea millised on naiste võimed,aga minul läheb juba siis raskeks ,kui korraga on liinil 3-4 kasutajat.Seega on kõigiga suhtlemine juba füüsiliselt võimatu.Ja kui veel arvestada,et iha pere parimad pojad suudavad kiiresti naisukeste tuju ärarikkuda siis......
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 11:48
Õigus, jfjm! Kirjade hulgast loomulikult valid välja sobivaimad suhtlemiseks. Kõigile vastata, pole aega lihtsalt. Osade kirjade sisu ei kutsugi vastama, kustutad.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 11:51
olen ise väga vähe kirjutanud, aga kui olen , siis olen ka vastuse saanud, copy paste sellise koguse juures oleks mõttetu, aga ülevalpool toodud põhjused on kõik täiesti õiged ja nii see mehhanism toimibki, nõrdimiseks pole ka väga põhjust...lihtsalt tulebki suhtuda asjasse nii, et kirjavahetuse alguseks lugeda teine kiri, esimene on lihtsalt teadaanne, et olen olemas, vaata mind ja kui meeldin, anna teada
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 11:55
Ja kuna pikad kirjad ei anna ka erilist tulemust, siis arvatakse:
1. Kas tegemist on teenusepakkujaga
2. Ei ole huvitatud
3. Või on niisama peast soe.
Vastavalt sellele siis hakkab ka see lumepall edasi veerema. Kirjutaja teeb omad järeldused ja hakkab raha pakkuma, lööb käega või siis kirjutab rubriiki "HOIATUSED", "KAUA VÕIB" terveid romaane.
IHA on eelkõige seksiteemaline tuvumise koht. Sellisel lehel ei saa teha nii , et kirjutame ja "käime" 2a enne kui musi saab.
Tutvus luuakse ikkagi esmajoones seksimise sooviga.
1. Kas seks seksimise pärast
2. Seks muude materjaalsete väärtuste eest.
Kes ei ole seksist huvitatud, see võib ju rahus oma trianglit kuskil mujal lehel või päris elus teha.
Tegelane kes kirjutab on ju üks soov. SEKSIDA! Kirjanik on ju üks ja üks soov. Muidugi ta avaldab seda soovi kõigile temapoolt väljavalituile ja seda ühtemoodi. Ei teki ju iga väljavalituga uut ja teistusgust soovi!
Kuna lehel on palju teenusepakkujaid, siis ongi mõtekas kirjutada universaalne kiri, mis sisaldab nii otsest seksi küsimist ja samas ka rahalist pakkumist. Keegi ikka vastab!
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 12:20
Parmaleikin,virtuaalne suhtlusportaal pole ööklubi,kus sa inimesega silmastsilma räägid.Siin saad sa alles peale pikka kirjavahetust aimu,kes teiselpool võib olla ja siiski on risk puussepanna.Siin liigub ringi ikka igasuguseid karvaseid ja sulelisi.
Need kes siin edu ei saavuta peaksid ikka vigu enda juurest otsima.Kas sa ikka tegid ennast piisavalt atraktiivseks ja usutavaks.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 12:55
copy-pastega on veel üks hea pluss. Tulevad välja kellel on mitu kontot ja isikute vahelised seosed.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 13:12
tulevad küll,aga samas oled ka endale vee peale tõmmanud
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 13:32
Tühja sest veest siis enam. Mitmekonto tegelased on siis juba välja selgitatud ju ja paned kohe "HOIATUSED" ja kõik on ilus ja roosa jällegi.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 13:34
Portaalid peaksid olema ainult suhtlus-meelelahutus kohad.Kogu tutvumine peaks ikka olema reaalis siis jääksid ära sellised kõikvõimalikud probleemid,mis tutvumisel kaasnevad.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 13:59
Portaalid on küll meelelahutuseks,aga ka heaks kohaks suhte aalustamise eelduste loomisel.Kas suhtest ka midagi väljatuleb,see selgub ikka vaid reaalis.
˅ näita rohkem ˅
2010-02-07 14:37
Iga algus on raske.
˅ näita rohkem ˅