Foorum
2013-02-03 00:37
Mul on üks sõbranna, ja ma ei saa aru, mida ta mõtleb. Asi on selles, et ma viin ta autoga iga hommik tööle. Vahest on tal vaja veel ka mujale sõita, siis ta helistab mulle ja küsib, kas ma saaks ta ära visata. Noh, ikka olen saanud. Aga lihtsalt pikemat aega on see asi kestnud, ja mul on tekkinud tema vastu tunded. Aga mulle nagu tundub, et ta ei vasta neile üldse samaga. Ma olen aeg ajalt proovinud käiku vahetades libamisi kätt tema põlvele panna, mille peale ta kohe sätib ennast teistmoodi istuma ja tõrjub käe ära. Siis mitu korda olen ta õhtuti ära viinud koju, sättinud hea muusika käima ja lootnud, et ta kutsub mind ka sisse. Ei, astub autost välja ja ütleb nägemist, hommikul näeme.
Nüüd mul ongi tekkinud sisemasse väike kahtluseuss, et ta lihtsalt kasutab mind ära?
Või tahab ta seksi, aga ootab minu poolt suuremat entusiasmi ja tahab mind lihtsalt paremini tundma õppida enne?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-03 10:56
teemas ühes sa nagu ytlesid, et sul naine ja neli aastat abielu , kahestud weeee ?
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 02:42
red, monogaamia pole enam ammu moes, pealegi see rohkem kristlike kirikufanaatikute väljamõeldis.
õige eestlane on paganausku, kummardab tumedaid jõude ja loodab surres taevase tilulilu asemel hoopis mängupõrgusse jõuda

inetumusi, tibi kas ongi selline süütu pipar või siis kasutab sind ära.
tekita olukord kus sa lihtsalt ei saa talle taksot teha, ütle et lähed teise sõbrannaga hoopis kuhugi mujale. ole mingi aeg temast eemal, ära suhtle oma algatusel. kui mingi aja pärast talle jälle abiks oled siis püüa olla veidi ükskõiksem tema suhtes ja ära näita oma huvi tema vastu, isegi siis mitte kui tema sinu vastu huvi näitab. kui nüüd tuppa kutsutakse, siis loobu viisakalt, et sul on muid toimetusi ees.
kogu selline käitumine näitab kohe, kas ta on sinust huvitatud või siis toob tema tegeliku pale välja, solvangute või sõimu näol, juhul kui ta sind ära kasutas.

ps. olen varemgi seda maininud, et vähem fantaasiarikkaid seksiunelmaid ja pornofilme, iga naisega kellega suhtlete ei pea kohe seksima, mis siis et mehed vaatavad igat naist pandav-mittepandav pilguga
˅ näita rohkem ˅
2013-05-23 04:08
Pigem tundub see situatsiooni ettevalmistamine - et mida üldsus arvab, kui ta paneks käe sinna sellele põlvele ja mängib stsenaariumi endal ise peas läbi ehk troll.
˅ näita rohkem ˅