Foorum
2026-04-14 09:50
Pole küll seksikogemus aga...
Ilmselt suurel osal siin saidil olijatest on telefonis mõni pilt, mis ei ole mõeldud kõigile näitamiseks aga....kogemata on seda näinud.
Rääkige oma lugu, mis olukorras, kellele ja milline pilt!🙂

Millest selline küsimus? Pean just arstile minema ja igaksjuhuks vaatasin galeriist et kas on mõni pilt, mida arst näha ei tohiks (arstile vaja näidata pilti haigusest).
˅ näita rohkem ˅
2026-04-21 01:25
ühel oli lauale jäänud jah , helisedes tuli pilt pihkulöömine, ligi, kõik naersid on sellist pilti vaja - aga võib olla siis ei virutata moblat
˅ näita rohkem ˅
2026-04-22 09:58
🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-05-03 22:38
Üldse ei hoia pilte telefonis, igaks juhuks.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-08 15:02
Korra olen vanematele oma telefoni andnud, et neile ühte pilti näidata. Nad sattusid hoogu ja hakkasid ketrama, kuni tuli pilt mu naise tagumikust, õnneks küll olid püksikud jalas. Telefonis palju graafilisemaid pilte ja õnneks nendeni nad ei jõudnud. Rohkem oma telefoni ma nende kätte ei usalda. 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-05-08 20:02
Öeldas', et üks pilt ütleb rohkem, kui tuhat söna. Siis pole ka ime, kui vürtsikas pilt kedagi sönatuks vötab. Kvoot sai täis järelikult.
Ja kui on komme telefoni ripakile jätta, olgu köik privaatne vöi delikaatne salvestatud mujale.
Mina pildipanka ei pea, sest mälu on veel enam-vähem. Asitöendeid koguda ei pea vajalikuks, sest ei satu olukordadesse mis hiljem töestamist vajaks.

Kölab igavalt? Ongi 🙂
˅ näita rohkem ˅
2026-05-08 20:05
Aga vahel on tunne, et mönele üdininast külareporterile peaks "kogemata" midagi serveerima küll. Oleks uhke vaatepilt, kui kuppel hööguma hakkab. 😁
˅ näita rohkem ˅