Foorum
1
2
2025-10-30 21:03
*Kuigi mõnele mehele ilmselt tundub mugavam kui tema panus piirduks lapse eostamisega jne
kohe kuidagi muidu ei saa, peab halvustama
huvitav, mitu % mehi kasvatvad lapsi üksi, et naine on läinud otsime vabadust
mina tean kolme, igati normaalsed, isegi edukad mehed, aga naised tahtsib vabadust
põhjuseks polnud, et mees on paha
et aasattega magusamaks, kui ideaalne, palju seda ideaalset on
ja kui siin paaride otsinguid lugeda, siis ikka lähevad küll, ju siis mõte tekkib
Kuna kodune menüü rahuldab kõik vajadused
tänapäeval pole see juba ammu eraalne, kuna huvid, võimalused on nii mitmekesised

ja pole ma ka väitnud, ega maininud, et mõelmad vanemad pole olulised
et niikaua kui lapsed suured, võiks oma egosi taltsutada
˅ näita rohkem ˅
2025-10-30 23:03
Selle sõnumi point on milline?
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 03:54
Naiskad siin ihas ,ei tea kes neile tited teinud on. 50 eurtsi pauk sisse , see on nende laste issi.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-31 13:41
Ma arvan, et iha naised on keskmisest palju teadlikumad selles küsimuses, kust lapsed tulevad ja kellega neid saada võiks.

Üksikemasid on kordades rohkem kui üksikisasid. Rahvaloenduse järgi on üksikisaperekondi 2% ning üksikemaperekondi 16% kõigist perekondadest (53 809 üksikemaga perekonda ja 7656 üksikisaga perekonda).
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 13:22
peeter,
on küll täitsa reaalne, et kodus saab oma seksivajaduse ja fantaasiad nii intensiivselt ära rahuldada, et tänaval käies näljase pilguga ringi ei vahi jah, ka tänapäeva mitmekesiste võimaluste juures muide.
aga eks see ole nagu õnneasi, kas juhtud kokku partneriga, kellega kõik klapib ja libiido enamvähem võrdne.
paljudel tõesti peale esimese kire jahtumist hakkab igav. kuna ühel suuremad vajadused kui teised...ja ei osata nautida meeldiva rutiini võlusid.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 19:41
huvitav, ja seda räägid sina, kes, nagu su jutust aru saada, et igapäevastelt aitad hädalisi kus see reaalsus ei toimi

jah, sellest et näljase pilguga IGAT seelikut ei saada, aga see on ju midagi muud
˅ näita rohkem ˅
2025-11-19 20:45
minu töö siia ei puutu ...rääkisin vaid oma abielukogemusest. mis tõestas, et aastaid ei pruugi üldse mõttessegi tulla mõni võõras hurmur, kui oma mees kodus tasemel ja üliaktiivne🙂
aga paraku igale potile sobivat kaant ei leidu jah....nagu näitab ka lahutuste statistika.
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 22:01
ega sina capi leiagi sobivat kaant. ehk ikka tuleb meelde kui sinu mees merepeal raha teenis, aga sina andsid maapeal vitule valu
˅ näita rohkem ˅
2025-11-20 23:14
ei puutugi sinu töö, aga infot peaks sealt tilkuma
sinul ei tulnud mõttessegi
kui elu koosnes ainult sexist
aga päriselus on tahke palju rohkem, aga ju ...

ja aastaid
ehk jah, aga aastakümneid?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-08 09:37
Kirglikkus ei sure abielus. 😇
See sureb seal, kus inimesed kardavad oma soovidest ausalt rääkida.
Probleem on selles, et te ootate, et kirg töötaks ise, nagu igiliikur. Aga ta on elus! Seda tuleb toita, teineteist uuesti avastada, rääkida sellest, mida tahate ja millest puudus on. Ja jah, vahel tuleb muuta harjumuspäraseid rolle, lõhkuda rutiini ja olla veidi (väga) häbitu!😈
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 18:23
Oleme abikaasaga koos olnud peaaegu 10 aastat, sellest peaaegu 6 a abielus ja seks on ajaga ainult paremaks läinud. Ei mingit isu kadumist ka raseduse ajal või peale sünnitust... mees on peresuhtes koguaeg olnud esikohal ja ajaga on seks läinud põnevamaks, julgemaks ja teadlikumaks. Kui omavaheline kirg kaob, siis tuleb ilmselt mõlemal peeglisse vaadata ja üle mõelda, mis valesti läks... 😉
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 18:37
Mees on peresuhtes koguaeg esikohal. Aga naine?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 18:55
Naistele meeldib jah väga minu riista kasutada igal viisil. See vastab nõudmistele ja on ilus. Kui naised oleks mõelnud minu soovidele ja vajadustele, siis ma poleks neid võib-olla hüljanud.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 18:58
Loomulikult on naised selles süüdi, et sina pedeks sündisid.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 19:07
Üks mees siin ei mõtle muust kui pededest. See on kohe väga-väga kahtlane. Pededel tasuks õnne katsuda selle mehega.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 19:17
Heteromees ei hülga naisi.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 19:23
Kas heteronaine hülgab mehi? Kas seks on elu mõte ning sisu ja midagi muud elus ei olegi?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-10 20:24
Mehele olen mina peresuhtes esikohal muidugi. 😄 Rääkisin enda vaatenurgast 😉
Tavaliselt ongi naised pigem ju need, kellel isu kaob peale laste sündi ja lapsed seatakse esikohale ja mees jääb laste varju. Õnneks me suudame oma aega kõigi vahel jagada ja vähemalt hetkel toimib kõik kenasti. 😅
˅ näita rohkem ˅
2025-12-11 19:28
oma naisega oleme 25 aastat koos ja seks pole kunagi nii hea olnud
˅ näita rohkem ˅
2025-12-15 00:42
Jah kui seks on nii hea miks sa siin oled ?
˅ näita rohkem ˅
1
2